Söderbergin leka lensi pisimmälle Vaasassa – ”Ehti tulla pientä paniikkia” iltasanomat 16:52 24.06

Moukarinheittäjä David Söderberg ei ollut tyytyväinen tulokseensa.


Mosulissa miinan räjähdyksessä haavoittunut ranskalaistoimittaja kuoli iltalehti 16:47 24.06

Irakin Mosulissa miinan räjähdyksessä haavoittunut ranskalaistoimittaja Veronique Robert on kuollut, ilmoitti hänen työnantajansa Ranskan yleisradioyhtiö lauantaina. Samassa räjähdyksessä kuolivat jo aiemmin ranskalaistoimittaja Stephan Villeneuve ja kurditoimittaja Bakhtiyar Addad. Miina räjähti Mosulissa maanantaina. Robert leikattiin Irakissa, minkä jälkeen hänet lennätettiin perjantain vastaisena yönä hoitoon Ranskaan. Hän kuitenkin kuoli vammoihinsa, kertoi yleisradioyhtiö tiedotteessa.


Hamilton ylivoimaisesti nopein 2. osiossa – erikoiset aika-ajot käynnissä iltasanomat 16:42 24.06

Bakun aika-ajojen ensimmäisen ja toisen osion nopein oli Lewis Hamilton.


Poliisin tilasto paljastaa: Hukkumisten määrä on laskenut - "Toivomuksena olisi, että suuntaus jatkuisi vähintään yhtä hyvänä" iltalehti 16:41 24.06

Tilaston julkaisun ohessa poliisi muistutti seikoista, joihin kannattaa kiinnittää huomiota vedessä tai veden äärellä. Sisä-Suomen poliisilaitos on julkaissut tilaston, josta ilmenee hukkuneiden henkilöiden määrät 2010-luvulla. Tilaston mukaan viimeisten kahden vuoden aikana hukkumiskuolemien määrä on laskenut. Tilasto paljastaa, että vuonna 2014 hukkui yhteensä 172 henkilöä. Seuraavana vuonna määrä oli laskenut 139 henkilöön. Vuonna 2016 määrä väheni entisestään ja hukkumiskuolemia oli yhteensä 126.


Mies riehui moottorisahan kanssa Paltamossa iltalehti 16:31 24.06

Paltamossa mies riehui asunnossa iltakahdeksan maissa. Hänen epäillään myös ampuneen pihan grillikatoksessa luvattomalla haulikolla, poliisi kertoo. Mies heilui myös käynnissä olevan moottorisahan kanssa. Perheenjäsenet ilmoittivat miehestä poliisille.


Kaksi miestä hukkui venereissulla Kalajärvellä Valtimossa – koira palasi rannalle hs 16:27 24.06


Kaksi miestä hukkui Valtimolla veneen kaaduttua - vain koira palasi lähtöpaikalle iltalehti 16:24 24.06

Pohjois-Karjan pelastuslaitos tiedottaa, että Valtimolla Kalajärvellä vene kaatui kohtalokkain seurauksin. Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapahtuneesta kello 13.10. Poliisi tiedotti iltapäivällä kello 16 jälkeen, että pelastuslaitoksen veneyksikkö löysi miehet hukkuneina kello 14.05. Onnettomuudessa menehtyivät 60-vuotias nurmeslainen ja 67-vuotias valtimolainen mies.


Flamingon ja Serenan johtajat: Turkin vesipuistoturman kaltainen onnettomuus ei mahdollinen Suomessa hs 16:23 24.06


Räikkönen ja Bottas helposti jatkoon – erikoiset aika-ajot käynnissä iltasanomat 16:21 24.06

Bakun aika-ajojen ensimmäisen osion nopein oli Lewis Hamilton.


Yli sadan ihmisen pelätään hautautuneen maanvyöryn alle Kiinassa – vaatinut jo kuusi kuolonuhria, kateissa yli 110 hs 16:20 24.06


Turkki kielsi Istanbulin Pride-kulkueen: ”Vaarantaa turistien turvallisuuden ja yleisen järjestyksen” iltasanomat 15:50 24.06

Turkin viranomaiset kielsivät Pride-kulkueen järjestämisen Istanbulin Taksim-aukiolla.


Merja Korpela täräytti kolmanneksi EM-joukkuekisassa iltasanomat 15:47 24.06

Moukarinheittäjä Merja Korpela aloitti EM-joukkuekilpailussa Vaasassa suomalaisten urakan kolmossijalla.


Turkki kielsi Istanbulin Pride-kulkueen: vaarantaa turistien turvallisuuden iltalehti 15:39 24.06

Turkin viranomaiset kielsivät Pride-kulkueen järjestämisen Istanbulin Taksim-aukiolla. Viranomaisten mukaan kulkue vaarantaa turistien turvallisuuden ja yleisen järjestyksen. Viime vuonna kulkueen kieltoa perusteltiin äärijärjestö Isisin ja kurdijoukkojen pommiuhalla. Tuolloin poliisi käytti kyynelkaasua, kun kiellosta raivostuneet ihmiset osoittivat mieltään.


Venäläisiä Jehovan todistajia koolla Helsingissä - Venäjä kielsi koko uskonryhmän iltalehti 15:36 24.06

Venäläisiä Jehovan todistajia on kokoontunut Helsinkiin kolmipäiväiseen aluekonventtiin. Syynä on se, että Venäjän korkein oikeus kielsi huhtikuussa koko uskonryhmän, mikä teki seurakuntien kokoontumisesta laitonta. Suomen Jehovan todistajista kerrotaan, että Helsingin jäähallissa järjestettävään konventtiin osallistuu noin neljätuhatta ihmistä. Heistä huomattava osa on saapunut Venäjältä.


FT: Brexit-äänestys ei vienyt Britanniaa lamaan, mutta maan tilanne ei silti näytä hyvältä hs 15:36 24.06


Suomen lippu herättää suuria tunteita – ja siksi kaikki huoltomiehet eivät uskalla kertoa omalla nimellään miten lippua käsittelevät hs 15:27 24.06


Bottas viimeisten harjoitusten nopein, Räikkönen toinen – Renault syttyi palamaan hs 15:18 24.06


Irakin joukot vapauttivat satoja siviileitä Mosulissa – Isisin joukot ovat entistä ahtaammalla hs 15:17 24.06


Kaj Kunnaksella nykyään kahdet synttärit: "Olen vähän niin kuin vaippaiässä" iltalehti 15:15 24.06

Kaj Kunnas viettää perheineen Pohjanmaan-mökillä sukujuhannuksen. - Merenrannalla kun ollaan, niin tietenkin kalastellaan. Dartsi on aina isossa roolissa, ja sitä heitellään. Nautitaan elämästä ja suvusta. Hyötyliikuntaakin on luvassa.


Japanilaissotilaat häpesivät niin, että jatkoivat toista maailmansotaa viidakoissa melkein 30 vuotta hs 15:08 24.06


Uutiset