Charlotte Kalla otti taas omansa, Norjalla hurja kokonaispanos - Kerttu Niskanen paras suomalainen iltalehti 12:57 16.12

Kerttu Niskanen oli paras suomalainen 10 kilometrin vapaan hiihtotavan maailmancup-kilpailussa Italian Toblachissa. Kilpailun voitti maailmancupia johtava Ruotsin Charlotte Kalla, joka jätti toiseksi tullutta Norjan Ragnhild Hagaa 5,8 sekuntia. Kalla ja Haga olivat 7,1 kilometrin väliaikapisteellä sijoilla kaksi ja kolme, mutta kaksikon loppuveto oli kovempi kuin Heidi Wengin, joka putosi lopputuloksissa kolmanneksi. Wengin ero kärkeen oli 13,8 sekuntia.


Halla-aho Ylellä: Sinisiä ”ei tietenkään tarvita” iltalehti 12:53 16.12

Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon mielestä sinisten loikkausoperaatiolla ei ole lainkaan ymmärrystä kentällä. Ylen vieraillut perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho otti tiukan kannan perussuomalaisista loikanneisiin sinisiin. Halla-aholta kysyttiin: "Tarvitaanko sinistä tulevaisuutta?"


Sampo Terho: ”Sinisten synnyllä ja hallituksen pelastamisella oli hintansa” uusisuomi 12:49 16.12

Sinisen tulevaisuuden vt.puheenjohtaja, Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho linjasi puheessaan sinisten ensimmäisessä puoluekokouksessa, että kyseessä on Suomen politiikan starup.


Lapsiasiavaltuutettu moittii eduskunnan alkoholipäätöstä vastuuttomaksi iltasanomat 12:47 16.12

Tuomas Kurttilan mukaan päätös rikkoo räikeästi lapsen etua, lisää perheiden kärsimyksiä ja sälyttää kasvavat kulut kansalaisille.


Suomi sekaviestin loppukilpailuun – Suomen ennätys sadasosan päähän MTV 12:39 16.12

Suomi selvitti tiensä 4x50 metrin sekaviestin loppukilpailuun lyhyen radan EM-uinneissa Kööpenhaminassa.


Näitä tuotteita suomalaiset ostavat joululahjaksi - sukat pitävät edelleen pintansa iltalehti 12:34 16.12

Kirjat ja sukat pitävät pintansa Bonusway-yrityksen teettämässä joululahjakyselyssä. Suomalaiset suosivat kovia paketteja, selviää tuoreesta Bonuswayn teettämästä joululahjakyselyssä. … Suosituimmat lahjakategoriat olivat vaate- ja viihdetuotteet, joita 76 prosenttia vastaajista on antamassa tänä jouluna lahjaksi. Hyvinvointi- ja kauneustuotteita kertoi antavansa joululahjaksi 69 prosenttia.


Viihdelehti Stara.fi stara 12:30 16.12

Rumiksi jouluvillapaidoiksi kutsutut vaatekappaleet ovat olleet jo muutaman vuoden ajan


Tenniskaunotar löi vetoa treffeistä Twitterissä – tappiolla oli yllättävä seuraus: ”Paras internetin rakkaustarina koskaan” iltasanomat 12:27 16.12

Tennistähti Eugenie Bouchard julkaisi söpöjä kuvia seuralaisestaan.


Vistbacka uskoo vielä PS:n ja sinisten yhdistymiseen: ”Ei vielä tiedä, vaikka oltaisiin saman lipun alla” iltasanomat 12:25 16.12

Perussuomalaisten entinen Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Raimo Vistbacka osallistuu tänään Tampereella sinisen tulevaisuuden ensimmäiseen puoluekokoukseen.


Pyeongchangin olympiakylä valmistui - tältä näyttää urheilijoiden kisa-asunnoissa iltalehti 12:20 16.12

Pyeongchangin olympiakylän urheilija-asunnot ovat valmistuneet. Etelä-Koreassa järjestettävien talviolympialaisten avajaisiin on aikaa 55 päivää. Vuosia jatkuneet valmistelu- ja rakennustyöt alkavat olla loppusuoralla. Perjantaina maassa juhlistettiin taas yhtä virstanpylvästä, kun urheilijat majoittava olympiakylä valmistui. Olympiakylä koostuu kahdeksasta 15-kerroksisesta rakennuksesta ja sieltä löytyvät kaikki peruspalvelut: ravintolat, pesula, kauppa, pankki ja posti.


Yhdysvalloissa hedelmöityslääkäri käytti hoidoissa luvatta omaa spermaansa – laki ei kieltänyt, sai ehdollista valehtelusta MTV 12:05 16.12

Yhdysvaltalainen hedelmällisyyslääkäri sai ehdollisen vankeusrangaistuksen tapauksessa, jossa oli käyttänyt omaa siemennestettään asiakkaidensa hedelmöittämiseen kymmeniä kertoja.


Joulun klassikkoleffa jo 27 vuotta – tältä Yksin kotona -tähdet näyttävät nyt mtv 12:05 16.12

Klassikkoelokuva tuli teattereihin vuonna 1990. Macaulay Culkin oli tuolloin kymmenenvuotias.


Maittava jälkiruokaresepti: Baileys-vanukkaat aikuisille! stara 12:00 16.12

Suomalaiset osaavat panostaa nykyisin juhlatarjoiluihin kansainvälisemmällä otteella. Uudenvuodenvastaanotolla voidaan tarjoilla


Riverdale-sarjan hahmon kampauksessa on piiloviestejä - huomasitko? iltalehti 12:00 16.12

Netflixin Riverdale on noussut nopeasti monien suosikkisarjaksi. Riverdale on suosittu televisio-ohjelma. Pääosaa näyttelevän Lili Reinhartin mukaan sarjassa on myös yksityiskohtia, jotka saattavat monelta jäädä huomaamatta. Reinhartin mukaan hänen roolihahmonsa Betty Cooperin hiuksissa on piiloviestejä. - Mitä ikinä Betty kokeekaan henkilökohtaisessa elämässään, se heijastuu hänen hiuksiinsa.


Mimosa Jallow ui uuden Suomen ennätyksen – välieräpaikka irtosi tyylillä! iltasanomat 11:58 16.12

Mimosa Jallow eteni välieriin alkuerien kolmanneksi nopeimpana uimarina.


Ravivihje: Toto76 Oulu 16.12.2017 - 100 000 euron jackpot iltasanomat 11:57 16.12

Oulun Toto76-pelistä löytyy 100 000 euroa lisättyä bonusrahaa ylimpään voittoluokkaan. Hyväpalkintoiset lähdöt päästään viemään läpi mainioissa talviolosuhteissa.


Oikeistopopulistit palaavat hallitukseen Itävallassa uusisuomi 11:55 16.12

Itävallan oikeistopopulistinen Vapauspuolue nousee valtaan, kun lokakuun vaalien jälkeiset hallitusneuvottelut on vihdoin saatu päätökseen.


Selviääkö kadonneiden pikkupoikien kohtalo viimein? Vuokratalon pihavajasta löytyi kolmen lapsen jäänteet MTV 11:37 16.12

Kolme pientä poikaa katosi seitsemän vuotta sitten. Viisi-, seitsemän- ja yhdeksänvuotiaat pojat olivat isänsä luona, mutta isä ei koskaan palauttanut heitä äidilleen.


Suklaakonvehti oli tappaa kunnan­johtajan: Janne nosti satakiloisen pomonsa ilmaan ja pelasti tämän hengen iltasanomat 11:31 16.12

Ei siinä lapsuusmuistot käyneet mielessä, Joutsan kunnanjohtaja Harri Nissinen kertoo.


Pikkuveli luuli painiottelua tositilanteeksi: ”Näpit irti siskostani!” stara 11:30 16.12

Vaikka painissa on kyse pelkästä urheilusta, voivat ottelut näyttää toisinaan


Uutiset