Näitä Suomen aarteita Venäjällä himoitaan – tuore dokumentti nosti valokeilaan iltasanomat 14:00 19.01

Suomalaiset onnistuivat pelastamaan täpärästi luostarin aarteita talvisodan jaloista. Urakkaa helpotti se, että Laatokka oli paksussa jäässä.


Kaveri sai keilaradalla kohtauksen, yrittäjä pelasti hengen juuri hankitulla sydäniskurilla: ”Osa porukasta sanoi, että taitaa olla peli menetetty” iltalehti 07:20 19.01

Sydäniskuri oli hankittu karstulalaiseen Wanhat Wehkeet Oy -nimiseen matkailualueyritykseen vain kolme päivää ennen sairauskohtausta. Karstulalaisella keilausporukalla kävi yhtä aikaa erittäin huono ja erittäin hyvä tuuri. 12 hengen puulaakiporukka oli keilaamassa maanantaina 8. tammikuuta paikallisella Wanhat Wehkeet Oy -matkailualueella. Yhtäkkiä yksi keilausporukan jäsenistä, 69-vuotias mies, kaatui maahan suorilta jaloilta ja alkoi pitää korisevaa ääntä.


Antti Holma parisuhteistaan Seurassa: ”Minulla on heila joka satamassa” iltalehti 08:24 18.01

Näyttelijä kertoo Seuran haastattelussa olleensa vain kerran rakastunut. Näyttelijä Antti Holma, 35, pitää mielellään suun supussa yksityiselämästään. Tuoreessa Seurassa hän kuitenkin raottaa hieman parisuhderintamansa verhoa. - Olen rakastunut kerran, kahdeksan vuotta sitten. Olin vakuuttunut, että suhteessa oli kaikki, mitä olen ikinä rakkaudelta toivonut, Holma sanoo haastattelussa.


Mitä Lumi- ja Pyry-pandoille kuuluu vuoden päästä, jos kaikki menee nappiin? ”Kevätheilaamista ja sitten pikkupandoja” MTV 07:56 18.01

Ähtärin eläinpuiston työntekijöillä on tunteelliset hetket käynnissä, kun pitkään valmisteltu pandojen saaminen Suomeen on käynnissä.


Barçalle kauden ensimmäinen tappio - Messi mokasi rankkarin iltalehti 00:16 18.01

Espanyol oli etevämpi kahden barcelonalaisseuran cuptaistossa. Espanjan cupissa nähtiin pieni ihme, kun koko kauden täysin ilman tappioita seilannut Barcelona ajoi karille paikallisvastustaja Espanyolin kotikentällä. Barcelonalla on mahdollisuus vielä kääntää ottelupari edukseen, sillä se saa ratkaisuosan omalle Camp Noulle, eikä 0-1 ole sille mitenkään mahdoton takamatka.


Katso video: Lukija seurasi epäiltyä rattijuoppoa poliisin tuloon asti - epäilty pysähtyi välillä tarpeilleen iltalehti 19:11 16.01

Forssassa tiistaina hieman ennen kello viittä Iltalehden lukija havaitsi epämääräisesti tiellä seilaavan auton ja otti yhteyttä hätäkeskukseen. Forssalainen Iltalehden lukija oli matkalla töistä kotiin, kun hänen huomionsa kiinnittyi edellä ajavaan autoon. - Se ei pysynyt omalla kaistallaan vaan ajoi miten sattui, ajoi moneen otteeseen myös keskikorokkeen yli, lukija kertoo Iltalehdelle.


Berat Sadik näki murskajaiset - Doxa hävisi 0-8: ”Tilanne alkoi olla tragikoominen” iltalehti 19:59 14.01

Berat Sadik näki katsomosta Kyproksen ykkösseuran Apoelin murskaavan hänen edustamansa Doxan 8-0. Berat Sadik todisti katsomosta rujoa näytelmää. Sadikin edustama Doxa sai selkäänsä Kyproksen ykkösseuralta Apoelilta. Verkko heilahti melkein jokaisen hyökkäyksen päätteeksi. Doxan hyökkääjä Berat Sadik oli sivussa varoitustilin täytyttyä. Hän ei muistanut yhtä pahaa ryöpytystä urallaan.


C Moren illan TV-ottelu: Leijona-hyökkääjä taikurimaisessa vireessä Ruotsissa MTV 21:23 13.01

Jääkiekkoliiga SHL:ssä suomalaishyökkääjä Sakari Manninen oli valokeilassa, kun hänen edustamansa Örebro kaatoi C Moren lauantain TV-ottelussa Skellefteån.


Valtava yllätys SM-hiihdoissa - B-maajoukkuehiihtäjä löi Anne Kyllösen mitaleilta, takana paha sairaus iltalehti 14:02 13.01

Vantaan SM-hiihtojen naisten kympillä nähtiin iso yllätys, kun Susanna Saapunki keilasi Anne Kyllösen ulos mitaleilta ja nappasi liki sensaatiomaisen pronssin. 25-vuotias kuusamolainen on kyllä ollut maailmancupissa mukana harvakseltaan ja saavuttanut pisteitäkin, mutta Kyllösen lyömistä ja mitaleille pääsyä voi silti pitää melkoisena pommina. Oman mausteensa tähän keitokseen tuo Saapungin lähtötilanne. Hän kertoi Vantaan SM-hiihtojen lehdistötilaisuudessa, että on vasta suhteellisen hiljattain toipunut pahasta sairaudesta.


Eila Roine ja Kari Salmelainen palkittiin elämäntyö-Venloilla: ”Kiitän hyvästä muistista” iltalehti 21:33 12.01

Eila Roine ja Kari Salmelainen palkittiin molemmat pitkästä urastaan televisiossa. - Voi hyvät hyssykät, tässä on ihmeellistä seistä. Itse asiassa kiitän televisioakatemiaa kunniasta ja kiitän hyvästä muistista, Roine kiitteli ja viittasi pitkään uraansa. Roine on näytellyt esimerkiksi Rintamäkeläisissä ja Kotikadussa. Hänet juonsi myös pitkään Pikku Kakkosta.


Napakymppi-legenda Kari Salmelainen varasti show’n Venla-gaalan lähetyksessä – kuittaili viihdealasta jäätävästi iltasanomat 21:29 12.01

Kari Salmelainen ja Eila Roine pitivät upeat puheet saatuaan elämäntyöpalkinnot Kultainen Venla -gaalassa perjantaina.


Hoitajat uupuvat ylipitkiin työputkiin - 30 vuotta alalla olleen Katrin jaksaminen on äärirajoilla: ”Kaksi vapaapäivää kolmen viikon aikana, töitä lähes 70 tuntia viikossa” iltalehti 06:00 12.01

Muutaman viime vuoden aikana tilanne Meilahdessa on leikkaussalin sairaanhoitajan Katri Alangon mukaan muuttunut lähes sietämättömäksi. On kesä 2017. Meilahden sairaalan leikkausosastolla työskentelevä leikkaussalin sairaanhoitaja Katri Alanko, 56, puuhailee Pasilassa sijaitsevalla perunamaallaan. Hän ei kuitenkaan pysty täysin rinnoin nauttimaan kesäpäivästä, vaan vilkuilee vieressä olevaa puhelintaan koko ajan. Pian se jo hälyttääkin sen merkiksi, että on lähdettävä hakemaan elimiä toiselta puolelta Suomea. Helsingin Sanomat uutisoi keskiviikkona, että Meilahden sairaalan leikkausosaston hoitajat joutuvat usein vuorokauden mittaisiin työputkiin tai olemaan töissä ilman vapaapäiviä pahimmillaan kolmekin viikkoa.


Koira oppi keilaamaan – tätä ei moni lemmikki osaa! stara 20:30 11.01

Koirien kouluttaminen hyville tavoille ei ole aina helppoa, mutta hyväkäytöksisen


Suomeen saapuneella urheilulegendalla ikimuistoinen käynti Valkoisessa talossa – päätyi pihamaalle näyttämään taitojaan iltasanomat 13:25 11.01

Walter Ray Williams junior on keilailun ohella haka myös hevosenkengän heitossa.


Hoitajat uupuvat työputkiin - Tehy aikoo kannella EU-komissiolle: ”Tilanne on kestämätön” iltalehti 19:02 10.01

Tehyn mukaan hoitajat joutuvat lähtemään usein vapaa-ajalta töihin, mikä on johtanut pitkiin työputkiin ja siihen, etteivät hoitajat palaudu työstä. Helsingin Sanomat uutisoi keskiviikkona, että Meilahden sairaalan leikkausosaston hoitajat joutuvat usein vuorokauden mittaisiin työputkiin tai olemaan töissä ilman vapaapäiviä pahimmillaan . Syynä on hoitajia koskeva varallaolovelvollisuus, mikä sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehyn mukaan tarkoittaa sitä, että hoitajien täytyy hyvin usein lähteä vapaa-aikana töihin.


Naisen keilausvuoro sai yllättävän päätöksen – osuikin näyttöön stara 18:30 10.01

Keilaaminen on hauskaa ajanvietettä, jossa kilpailuhenkiset kaverukset ja perheenjäsenet voivat


Viihdelehti Stara.fi stara 18:30 10.01

Keilaaminen on hauskaa ajanvietettä, jossa kilpailuhenkiset kaverukset ja perheenjäsenet voivat


Uutiset