Ukraina väittää: Venäjän armeijan kaappaamat ”sotadelfiinit” kuolivat nälkälakon seurauksena iltalehti 03:41 18.05

Venäjä takavarikoi Ukrainalta koulutettuja delfiinejä Krimin valtauksen yhteydessä vuonna 2014. Ukrainan armeija koulutti Sevastopolissa delfiinejä toimimaan apuna sotilastehtävissä. Delfiinit saattoivat esimerkiksi avustaa merivoimia tiedustelu- ja etsintätehtävissä kuljettaen laitteita veden alla. Venäjän armeija takavarikoi eläimet vuonna 2014 Krimin valtauksen yhteydessä.


Seitsemän pienen koiran lauma tappoi naisen USA:ssa iltalehti 14:43 16.05

Koirat lopetettiin hyökkäyksen jälkeen. Seitsemän sekarotuisen lyhytjalkaisen koiran lauma hyökkäsi 52-vuotiaan Tracy Garcian kimppuun lähellä hänen kotiaan Ardmoressa Oklahomassa Yhdysvalloissa. Koirat raatelivat Garcian kuoliaaksi. Paikalle hälytetty poliisi ampui yhden koirista, kun se hyökkäsi hänen kimppuunsa. Muut kuusi koiraa saatiin kiinni ja ne vietiin eläinklinikalle. Eläimet lopetettiin niiden omistajan pyynnöstä.


Seitsemän mäyräkoiran lauma tappoi naisen USA:ssa iltalehti 14:43 16.05

Koirat lopetettiin hyökkäyksen jälkeen. Seitsemän sekarotuisen lyhytjalkaisen koiran lauma hyökkäsi 52-vuotiaan Tracy Garcian kimppuun lähellä hänen kotiaan Ardmoressa Oklahomassa Yhdysvalloissa. Koirat raatelivat Garcian kuoliaaksi. Paikalle hälytetty poliisi ampui yhden koirista, kun se hyökkäsi hänen kimppuunsa. Muut kuusi koiraa saatiin kiinni ja ne vietiin eläinklinikalle. Eläimet lopetettiin niiden omistajan pyynnöstä.


Australian pussieläimet vaarassa kuolla sukupuuttoon: liika seksi tappaa urokset, jopa 14 tunnin seksisessioita iltalehti 11:47 15.05

Kaksi leveäpussijalkakärppälajia joutui uhanalaisten eläinten listalle liiallisen seksin takia. Pieni, mustahäntäinen leveäpussijalkakärppä sekä hopeapäinen leveäpussijalkakärppä ovat nyt päätyneet Australian uhanalaisten lajien listalle. Tiedemiehet taistelevat aikaa vastaan pelastaakseen nämä kaksi lajia kuolemasta sukupuuttoon. Leveäpussijalkakärpät ovat kuuluisia tappavista pariutumistavoistaan, joihin kuuluvat jopa 14 tuntia kestävät seksisessiot.


Kuin painajaisesta - gepardit jahtasivat autosta noussutta perhettä hollantilaisessa safaripuistossa iltalehti 04:52 12.05

Tilanteesta kuvattu hurja video leviää sosiaalisen median kanavissa. Beekse Bergen Safari-eläinpuistossa Hollannissa lähellä Tilburgia sattui maanantaina vaarallinen tilanne, kun lapsiperhe päätti nousta ajoneuvostaan keskellä gepardialuetta. Kyseinen eläinpuisto ei ole tavanomainen eläintarha, missä eläimet ovat häkeissä tai vastaavissa, vaan eläimet kulkevat alueillaan vapaina ja ihmiset voivat ihailla niitä autojen suojista.


Tänään tv:ssä: Orankinaaras oli vuosia prostituoitu - miehet käyttivät julmasti hyväksi iltalehti 05:58 11.05

Orankien äiti -dokumentissa uhanalaiset eläimet valmistautuvat vapauteen kuntoutuskeskuksessa Indonesiassa. 7-vuotias orankinaaras on kärsinyt vuosia julmasta kohtelusta. Eläimen omistajat ovat käyttäneet sitä prostituoituna. Oranki on ollut nilkasta kiinni sidottuna seinään ja maannut patjalla, kun miehet ovat käyttäneet sitä hyväksi. Sen karvat on ajeltu kahdesti viikossa miehiä varten, jotta alaston vartalo olisi mahdollisimman ihmismäinen. Orankien äiti -dokumentissa (The Urangutang Woman) lyhyesti esitelty oranki on yksi noin 600 orangista, jotka elävät Indonesian Borneossa tanskalaisen Lone Droscher Nielsenin kuntoutuskeskuksessa. Ohjelmassa selviää, että hyväksikäytetyn orankinaaraan omistajia jouduttiin taivuttelemaan vuosi, ennen kuin he suostuivat luopumaan eläimestä.


Pariskunta löysi kellaristaan yllätyksen Minnesotassa - karhunpentu nökötti portailla iltalehti 07:39 09.05

Emo luultavasti odotti pentua lähipuussa. Villieläimet eivät ole poikkeuksellinen näky Linda ja Abdon Friendin pihalla Minnesotan Duluthissa. Pihapiirissä pyörii monenlaista vipeltäjää, mutta kellariin eläimet eivät yleensä uskaltaudu. Eräänä päivänä pariskunta kuitenkin kuuli sieltä murinaa ja tepastelun ääniä. Pariskunta avasi kellariin johtavan oven. Portaikossa istui karhunpentu ja tuijotti pariskuntaa.


Susanna sai napattua huikean kuvan mököttävästä oravasta: ”Ehkä pähkinät eivät olleet mieluisia” iltasanomat 16:01 06.05

Toisinaan myös eläimet mököttävät. Ainakin Susanna Halosen ottaman kuvan perusteella.


Kun eläimet rakastavat leikkiä piilosta – tässä hulvaton videokooste stara 23:00 04.05

Monet koirat rakastavat omistajansa kanssa leikkimistä, ja haluavat olla mukana


Video: Kengurulta vasenta suoraa – porkkanoiden päihdyttämät eläimet pahoinpitelevät turisteja MTV 18:52 03.05

Kengurut ovat yksi suurimmista syistä matkustaa Australiaan, mutta osa turisteista on joutunut eläinten kanssa epämukavan läheisiin tekemisiin.


80 naudan joukkokuolema järkyttää Siikajoella: Paikallispoliitikon eläimiä löytyi kymmenittäin kuolleina - ”Vaikea tietää, millainen se tragedia on ollut” iltalehti 15:18 03.05

Eläimet omistanut mies on mukana politiikassa. Jatko on vielä auki. Iltalehden tietojen mukaan Siikajoelta kuolleena löytyneen ylämaankarjan omistaja on paikallispolitiikassa vaikuttava mies. Mies on keskustapuolueen jäsen. Oulun poliisi ja Evira tutkivat yli 80 naudan kuolemaa Siikajoen Relletissä. Tapaus paljastui poliisille reilu viikko sitten. Tiedon julkaisi maanantaina Siikajokilaakso-lehti.


Koira jäi nolosti jumiin – jumppapallo ei lähtenyt vatsan alta stara 21:00 30.04

Eläimet ovat niin uteliaita otuksia, että ne joutuvat usein juuri


Viihdelehti Stara.fi stara 21:00 30.04

Eläimet ovat niin uteliaita otuksia, että ne joutuvat usein juuri


Poliisi teki karmean löydön: nälkiintynyt karja hytisi lantapanssarissa viimaisessa navetassa - eläimet teurastamolle, omistajalle ehdollista vankeutta iltalehti 18:09 29.04

Tilalle oli annettu huomautuksia pariin otteeseen edellisvuosien aikana, mutta korjaustoimia ei ollut tehty. Nautojen hoito oli huonontunut entisestään, eläinlääkäri toteaa. Päijät-hämäläinen karjankasvattaja on tuomittu eläinsuojelurikoksesta 60 päivän mittaiseen ehdolliseen vankeuteen. Päijät-Hämeen käräjäoikeus katsoi, että keski-ikäinen isäntä oli syyllistynyt törkeästä huolimattomuudesta eläinsuojelurikokseen.


Gorilloja ja simpansseja luultua enemmän, eläimet silti edelleen hyvin uhanalaisia iltasanomat 09:24 27.04

Gorillojen määrä vähenee jatkuvasti.


Hanhi yllätti lukiolaispojan: hyökkäsi raivolla kimppuun - hurjista kuvista tuli nettihitti iltalehti 10:13 25.04

Golf on normaalisti melko rauhallinen peli. Eläimet voivat kuitenkin tuoda kentälle aivan uudenlaista säpinää. Tämän sai huomata myös lukiolaispoika Isaac Couling, joka joutui Wolf Creek Golfissa järjestetyssä golfturnauksessa hanhihyökkäyksen uhriksi. Couling oli kävelemässä kaikessa rauhassa seitsemännellä väylällä kohti greeniä, kun hanhi hyökkäsi yhtäkkiä hänen kimppuunsa. Eläin puolusti lähellä ollutta pesäänsä.


Kultainennoutaja ryhtyi sijaisemoksi hylätyille kissanpennuille stara 19:00 24.04

Äidillinen rakkaus ei aina tunne eläinlajien välisiä rajoja. Joskus eläimet


Venäläissukeltajan upea video paljastaa kummalliset eläimet Vienanmeren jään alta iltasanomat 06:11 23.04

Sukeltaja kohtasi muun muassa harvinaisen meriperhosen.


Tänään tv:ssä: Sinkkunainen haistelee miesten virtsanäytteitä ja kainaloita kumppanin löytääkseen: ”Haisee halvalta valkoviiniltä” iltalehti 06:26 09.04

Norjalaisessa uutuussarjassa selvitetään parinmuodostusta puhtaasti biologisten seikkojen valossa. 31-vuotias sinkkunainen Maren yrittää selvittää kuka ohjelmaan valituista seitsemästä miehestä olisi hänelle paras mahdollinen kumppani lisääntymismielessä. Tieteen keinoin tutkitaan sitä, millaiset ominaisuudet johdattavat usein tiedostamatta sopivan partnerin luo. Ensimmäisessä jaksossa Maren tutustuu miesten hajuihin. Hän päätyy haistelemaan miesten virtsanäytteitä sekä paljasta ihoa. Eläinmaailmassa nisäkäsnaaraat haluavat kumppanikseen uroksen, jolla on parhaat geenit yhteisiä jälkeläisiä ajatellen. Eläimet arvottavat potentiaalisia kumppaneita juurikin virtsan hajun perusteella. Miesten virtsanäytteissä Maren keskittyy ensin tutkiskelemaan väriä ja sitten tuoksua.


- Ruusu Eremenko tilalle ettei lapsen raiskaus löytyi 10?000 euroa otetaan käyttöön räjähtivät Afganistanissa sanoista kahdenkeskisessä tapaamisessa ulkopuolisesta tekijästä

Uutiset