Eläintenhoitaja kuoli karhun hyökättyä Ruotsissa – lapsiperhe onnistui pakenemaan eläintä hs 09:26 05.08


Karhu kävi marjastajan kimppuun Sodankylässä - Asiantuntija opastaa: Toimi näin, jos kohtaat karhun iltalehti 19:34 04.08

Suurpetokeskuksen eläintenhoitaja neuvoo, miten menetellä karhun kohtaamisessa. Karhu käy myös mielellään marjassa. Lakka ja mustikka kelpaavat sille hyvin. Ihmisen ja karhun kohtaaminen voi hyvinkin tapahtua juuri marjassa. - Missä marjoja on paljon, siellä voi olla karhukin. Jos ihminen pääsee lähelle karhua tuulen alta eläimen huomaamatta, niin silloin voi se kohtaaminen tapahtua, sanoo Kuusamon suurpetokeskuksen eläintenhoitaja Sulo Karjalainen.


Karhu hyökkäsi ihmisen kimppuun eläinpuistossa Ruotsissa – eläintenhoitaja kuoli iltasanomat 15:35 04.08

Ruotsissa eläintenhoitaja kuoli karhun hyökättyä hänen kimppuunsa perjantaina.


Karhu hyökkäsi eläintenhoitajan kimppuun Ruotsissa - nuori mies kuoli iltalehti 15:30 04.08

Ruotsissa eläintenhoitaja kuoli karhun hyökättyä hänen kimppuunsa perjantaina. Hyökkäys tapahtui aamupäivällä paikallista aikaa Orsan petoeläinpuistossa Taalainmaalla Keski-Ruotsissa. Onnettomuus sattui erityisessä häkissä, jossa karhuja ruokitaan. Karhu on lopetettu, kertoi petoeläinpuistoa pyörittävän yrityksen virkaa toimittava toimitusjohtaja Anders Blomquist SVT:n uutisille.


Karmiva video: Krokotiili puri hoitajaansa päähän kesken esityksen Thaimaassa iltalehti 11:42 19.06

Turisteille tarkoitettu show meni vakavalla tavalla pieleen viikko sitten sunnuntaina. Eläintenhoitaja laittoi päänsä avoimena ammottaneeseen krokotiilin kitaan, niin kuin hän oli tehnyt monta kertaa aiemminkin Koh Samuilla viikko sitten sunnuntaina. Krokotiili pysytteli aluksi täysin paikallaan, mutta painoikin sitten yllättäen leukansa kiinni ja ravisteli miestä päästä edestakaisin. Lyhyen puraisun jälkeen eläin peruutti takaisin veteen.


Selina Saimalalla on nyt ammatti ja kaksi työpaikkaa: "Olen ehdottomasti oikealla alalla" yle 13:53 02.06

Vastavalmistuneelle eläintenhoitajalla työ on intohimo.


Tiikeri tappoi eläintenhoitajan englantilaisessa eläintarhassa – "Siellä oli täysi paniikki" yle 22:10 29.05

Cambridgeshiren poliisi ei pidä onnettomuutta epäilyttävänä.


Vakava välikohtaus eläintarhassa Englannissa - tiikeri tappoi eläintenhoitajan iltalehti 21:00 29.05

Cambridgeshiressa sijaitseva eläintarha evakuoitiin maanantaina. Brittilehtien mukaan Hamertonin eläintarhassa on tapahtunut maanantaina aamupäivällä vakava välikohtaus. Poliisin mukaan naispuolinen eläintenhoitaja joutui tiikerin raatelemaksi ja kuoli vammoihinsa.


Vakava välikohtaus eläintarhassa Englannissa - tiikeri hyökkäsi eläintenhoitajan kimppuun iltalehti 20:31 29.05

Cambridgeshiressa sijaitseva eläintarha evakuoitiin maanantaina. Brittilehtien mukaan Hamertonin eläintarhassa on tapahtunut maanantaina aamupäivällä vakava välikohtaus. Tämänhetkisten vahvistamattomien silminnäkijäraporttien mukaan naispuolinen eläintenhoitaja joutui tiikerin raatelemaksi ja sai hengenvaarallisia vammoja. Viranomaiset eivät ole vielä tiedottaneet tapauksesta.


Riikinkukko karkasi Korkeasaaresta – nöyryytetyt eläintenhoitajat eivät edes yritä kiinniottoa iltasanomat 14:38 07.05

Edellisen kerran riikinkukko nöyryytti pyydystäjiä. Se oli naaras, nyt uros.


Uutiset