Horoskooppi

iltalehti 02:00 02.04

OINAS 21.3.–19.4. Saat elämäsi tilaisuuden, jota ei missään nimessä kannata heittää hukkaan. Älä pidä kynttilääsi vakan alla vaan esittele rohkeasti osaamistasi ja katso, mihin se johtaa. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Jos olet tullut laiminlyöneeksi kunnostasi huolehtimisen, nyt on korkea aika tehdä asialle jotain. Kuntosi kohotessa huomaat myös henkisen jaksamisesi paranevan.


Martina Aitolehden ja Mikko Leppilammen lemmensuhde roihahti yllättäen - näin julkkiskaunotar luonnehtii romanssia uutuuskirjassa

iltalehti 07:24 27.03

Martina Aitolehti kertoo uutuuskirjassaan Elämäsi kunnossa hyvinvointivinkkien lisäksi omasta elämästään. Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti kertoo tuoreessa Elämäsi kunnossa (Fitra) -kirjassaan hyvinvointivinkkien lisäksi avoimesti oman elämänsä käännekohdista. Hän kertoo muun muassa rakkauselämästään ja kuvaa olevansa helposti ihastuva sekä mielellään seurusteleva ihminen. Aitolehti paljastaa myös vuosientakaisen suhteen juontaja Mikko Leppilampeen. – Tapailimme jonkin aikaa Mikko Leppilammen kanssa, joka oli samoilta kulmilta, Munkkiniemestä. Parikymppisten vanhojen tuttujen suhde ei kuitenkaan kestänyt muutamaa kuukautta pidempään, Aitolehti toteaa kirjassaan.


Martina Aitolehti paljastaa kirjassa rakastuneensa Stefan Thermaniin salaman lailla – välit Esko Eerikäisen kanssa menivät poikki

iltasanomat 14:17 26.03

Yrittäjä Martina Aitolehti kertoo uudessa Elämäsi kunnossa -kirjassa suhteestaan Stefan Thermanin kanssa.


Uutuuskirja: Martina Aitolehdellä ja Mikko Leppilammella oli suhde

iltasanomat 06:15 26.03

Martina Aitolehti paljastaa uudessa Elämäsi kunnossa -kirjassa seurustelleensa Mikko Leppilammen kanssa.


Horoskooppi 21.3.2020

iltalehti 01:31 21.03

OINAS 21.3.–19.4. Olet laiminlyönyt henkisiä tarpeitasi, ja siksi elämäsi tuntuu lattealta. Hae siihen nostetta vaikkapa käymällä taidemuseossa tai tekemällä jotain muuta kohottavaa. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Ystävät ja perhe ovat sinulle tärkeitä, ja koet, ettet ole viime aikoina saanut tarpeeksi nauttia heidän seurastaan. Varaa aikaa yhdessäoloon ja ajatustenvaihtoon.


"Nyt sinä tyttö olet kyllä tehnyt elämäsi virheen" – Yle tutki paperit, joissa kerrotaan ison keskussairaalan puheenjohtajan vallankäytöstä

yle 18:15 23.01

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä pohditaan, nauttiiko sen hallituksen puheenjohtaja Marja-Liisa Vesterinen luottamusta. Tässä jutussa avataan eripuran syitä.


"Millaista elämäsi oikeasti on?" kysyy Sirkka Ruokonen niskasärystä kärsivältä oppilaalta – fysioterapeutti olisi tarpeen joka koulussa

yle 10:10 13.01

Suomen ensimmäinen koulufysioterapeutti on hoitanut yläkoululaisia nyt jo viisitoista vuotta. Hän on yhä harvinaisuus.


Horoskooppi

iltalehti 01:21 07.01

OINAS 21.3.–19.4. Tiellesi osuu nyt sopivia haasteita, ja saat tilaisuuden loistaa osaamisellasi. Muutenkin elämäsi on myötätuulessa. Raha-asioissa on luvassa suotuisaa kehitystä. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Jokin asia tai henkilö on saanut sinut pauloihinsa ja kiehtoo sinua niin, että millekään muulle ei tahdo jäädä aikaa tai energiaa. Pieni varovaisuus on paikallaan.


Niina Kuhta sairastui: Raju tulehdus juuri ennen Suurinta pudottajaa – lääkintähenkilökunta mukana kuvauksissa

iltalehti 07:15 05.09

Suurin pudottaja Suomi -ohjelmaan osallistuva Miss Plus Size Niina Kuhta laihtui silminnähden ohjelman kuvauksissa. Kuvittele, että haluat muuttaa elämäsi. Huomenna koittaa h-hetki, mutta istut terveyskeskuksen päivystyksessä keuhkoputkentulehduksessa. Saat antibioottikuurin ja seuraavat viisi viikkoa sinun pitäisi urheilla kuin ammattilainen – ja tämä kaikki, vaikka kaikki muu on napostellut jo kuukausia enemmän kuin edes kevyt liikunta. Suurin piirtein näillä eväillä muotialan yrittäjä ja vuoden 2018 Miss Plus Size Niina Kuhta aloitti 3. kesäkuuta Suurin pudottaja Suomi -ohjelman viisiviikkoisen leirin Hämeenkylän kartanossa Vantaalla.


Mistä uutisoitiin, kun synnyit? Entä kun aloitit koulun? Syötä syntymävuotesi ja katso video elämäsi uutisista

yle 06:15 02.09

Suuria tapahtumia. Suuria tunteita. Tarjoamme matkalipun elämäsi uutisiin ainutlaatuisen arkistomateriaalin avulla.


Siilinjärvellä asuu ”kultaisen kauriin kansa” – erikoinen yhteensattuma vai hyvin outo etiäinen?

iltasanomat 20:36 24.08

50 miljonääriä sikisi kuntaan, jonka tunnuslause on ”kultaa elämäsi”.


Nyt voit ilmoittautua kohtaamaan elämäsi rakkauden – kirjoita maajussille!

mtv 21:00 19.08

Nyt voit ilmoittautua kohtaamaan elämäsi rakkauden!


Hot topics