Kuolemansairas iskelmälaulaja Jorma Kalevi toivoo vierelleen nuorta naisystävää: ”Aina he ovat kauniita olleet”

iltalehti 10:39 28.03

Iskelmälaulaja Jorma Kalevi toivoo elämäänsä naisystävää. ”Kanarian keisarina” tunnetulla iskelmälaulaja Jorma Kalevilla, 73, on keuhkofibroosi, parantumaton sairaus, jonka takia lääkäri antoi hänelle viime kesänä vuoden, tai hieman enemmän elinaikaa. Vaikka tilanne sairauden kanssa on piinaava, mies ei ole menettänyt elämänhaluaan. – Toivon, että saan siirtokeuhkon, koska elämäniloa on vielä jäljellä! Jorma Kalevi kertoo Iltalehdelle.


Kuolemansairas Jorma Kalevi Kanarialla - yrittää epätoivoisesti päästä Suomeen: ”Paniikki alkaa iskeä”

iltalehti 05:33 26.03

"Kanarian keisarina" tunnettu iskelmälaulaja Jorma Kalevi haluaa epätoivoisesti päästä Kanariansaarilta Suomeen. Koronaviruksen leviäminen huolettaa konkarilaulajaa. ”Kanarian keisarina” tunnettu iskelmälaulaja Jorma Kalevi, 73, sai puolitoista vuotta sitten kuulla sairastavansa keuhkofibroosia. Elinaikaa lääkäri antoi viime kesäkuisessa tutkimuksessa vuoden, tai vähän enemmän. Jorma Kalevi kertoo olevansa kiusallisen tietoinen siitä, että jokainen päivä voi olla viimeinen. Koronavirus on levinnyt viime viikot ympäri maailmaa ja sen on kerrottu olevan erityisen vaarallinen riskiryhmään kuuluville. Hän on seurannut huolestuneena tilannetta Kanariansaarilla.


Kohuliikemies Carl Danhammer sai uuden maksan viime hetkellä – elinaikaa oli enää kaksi viikkoa

iltasanomat 18:01 12.03

Matti Nykäsen managerinakin aikoinaan tunnettu kohuliikemies Carl Danhammer on saanut uuden maksan. Operaatio tuli viime tipassa. –?Lääkärit sanoivat, että minulla olisi ollut enää kaksi viikkoa elinaikaa, Carl Danhammer kertoo.


Harvinainen keuhkosairaus rapautti urheilullisen nelikymppisen hetkessä raihnaiseksi vanhukseksi – elinaikaa luvattiin 2,5 vuotta

yle 18:00 29.02

Yli 300 000 suomalaista on harvinaissairaita. Yksi heistä on PAH-potilas Auvo Heinoja.


Trump kuvaili dramaattisesti iranilaiskomentajan viimeisiä hetkiä – ”Sir, heillä on minuutti elinaikaa”

iltasanomat 03:14 19.01

Presidentti Donald Trump kertoi kannattajilleen tarkempia yksityiskohtia siitä, miten Yhdysvallat surmasi iranilaiskenraali Qassem Suleimanin Irakissa tammikuun alussa.


MTV3: Janita Lukkarinen saattohoitoon – elinaikaa muutama kuukausi

stara 14:00 30.12

Noin kahden vuoden ajan syöpää vastaan taistellut suomalaisjulkkis Janita Lukkarinen


Entinen Liverpool-peluri sai lääkäreiltä vain vuosia elinaikaa – brutaali todellisuus iski kasvoille, kun kuntoutusväki löi hanskat tiskiin

iltalehti 11:40 23.11

Liverpoolissakin urallaan pelannut jalkapalloilija Stephen Darby sai lääkäreiltä brutaalin diagnoosin viime vuoden syyskuussa. Liverpoolissakin urallaan pelannut ja viime vuonna Bolton Wanderersia edustanut puolustaja Stephen Darby oli 29, kun hän sai lääkäreiltä vain vuosia elinaikaa. Dabrylla todettiin motoneuronitauti viime vuoden syyskuussa.


”Kanarian keisarina” tunnettu iskelmälaulaja Jorma Kalevi sai lääkäriltä pari vuotta elinaikaa – taustalla vakava sairaus

iltalehti 05:59 20.11

Lääkäri antoi Kanariansaarilla vuosia asuneelle iskelmälaulaja Jorma Kaleville, 73, pari vuotta elinaikaa. Puhelimen päästä kuuluu vaimea ääni. ”Kanarian keisarina” tunnettu iskelmälaulaja Jorma Kalevi, 73, ei ole nukkunut silmän täyttäkään haastattelua edeltävänä yönä. Syynä ovat jatkuvat yskänpuuskat. Hän sai vuosi sitten syksyllä kuulla sairastavansa keuhkofibroosia. Lääkäri antoi karun diagnoosin kesäkuussa: ilman keuhkonsiirtoa elinaikaa on vuosi tai pari.


Ex-huippujalkapalloilija menehtyi kuusivuotisen taistelun jälkeen – sai vuonna 2013 18 kuukautta elinaikaa

MTV 17:30 18.09

Kuusi vuotta ALS-hermosairautta vastaan taistellut Fernando Ricksen on menehtynyt 43-vuotiaana. Uefa Cupin Venäjän Zenitissä voittanut ja Skotlannin Rangersissä ikonin asemaan noussut Ricksen sai vuonna 2013 18 kuukautta elinaikaa.


Lääkäri antoi keväällä 2015 Jukka Virtaselle vain vuoden elinaikaa: ”Olen päättänyt, että mä vielä ainakin kaksi vuotta elän”

iltasanomat 11:52 01.09

Jukka Virtanen kertoi mediassa avoimesti taistostaan eturauhassyövän kanssa vuonna 2015. Tuolloin elämäniloinen mies edusti sairaudestaan huolimatta myös Linnan juhlissa.


Vaikea sairaus varjosti Jukka Virtasen viimeisiä vuosia – lääkäri antoi vain kuukausia elinaikaa: ”Vitut”, totesi Virtanen

iltalehti 10:58 01.09

Jukka Virtanen kuoli varhain sunnuntaiaamuna 86-vuotiaana. Viihdemaailman legenda ja moniosaaja Jukka Virtanen kuoli kotonaan varhain sunnuntaiaamuna pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana. Virtanen kertoi Iltalehdelle neljä vuotta sitten sairastuneensa eturauhassyöpään. Syöpä eteni myöhemmin luustoon saakka. Kun Virtanen sai syöpädiagnoosin keväällä 2015, lääkäri sanoi, että Virtasella on elinaikaa korkeintaan samaisen vuoden loppuun.


Näyttelijä Valerie Harper on kuollut – sädehti loppuun saakka musertavasta diagnoosista huolimatta

iltasanomat 02:56 31.08

Parantumattomasti sairas tähti osallistui television tanssikisaan, vaikka oli saanut lääkäreiltä vain kuukausia elinaikaa.


Hot topics