Kuningatar Elisabet ei halua Meghanille prinsessa Dianan kohtaloa – tekee kaikkensa, jotta herttuatar sopeutuisi iltalehti 22:01 12.08

Kuningatar Elisabetilla kerrotaan olevan erityisen lämpimät välit herttuatar Meghanin kanssa. Herttuatar Meghan, 38, on ollut tiuhaan otsikoissa sen jälkeen, kun prinssi Harry nai hänet kuninkaalliseen brittiperheeseen. Tai oikeammin uutisointi alkoi jo vuonna 2016, kun Pukumiehet-näyttelijän ja prinssin seurustelusta vasta huhuttiin. Kihloihin pariskunta meni marraskuussa 2017 ja naimisiin toukokuussa 2018.


Mistä tiedät, että kyllästytät kuningatar Elisabetia? Hän antaa salaisia signaaleja käsilaukkunsa avulla iltalehti 11:37 08.08

Musta käsilaukku on tuttu kuningatar Elisabetilla. Käsilaukulla on tärkeä tehtävä kuningattaren ja hänen henkilökuntansa välisessä kommunikoinnissa. Kuningatar Elisabet nähdään harvoin ilman käsilaukkuaan. Kuningattarelle laukku on paljon muutakin kuin pelkkä asuste, nimittäin sen avulla hän lähettää henkilökunnalleen salaisia signaaleja. Expressen-lehti on saanut selville nämä salaiset vihjeet. Kuningatar Elisabet pitää laukkuaan usein vasemmassa käsivarressaan, mutta jos hän puhuessaan vaihtaa sen oikeaan käteen, hän vihjaa, että keskustelu on tulisi päättää.


Suloinen paljastus kulisseista: Lupo-koira valitsi prinssi Georgen, 6, nimen iltalehti 17:02 03.08

Kuninkaallisella cockerspanielilla on ollut tassunsa pelissä tulevan hallitsijan nimeämisessä. Brittihovissa kaikilla on hellyttelynimet, joita käytetään perhepiirissä. Esimerkiksi herttuatar Meghan kutsuu miestään, prinssi Harrya, Haziksi. Herttuatar Catherinea puolestaan kutsutaan tuttavallisesti Squeak-nimellä, mikä viittaa hänen lapsuutensa lemmikkimarsuun. Jopa kuningatar Elisabetilla on lempinimi – Tillabet.


Kuningatar Elisabet ei koskaan näe vaatteitaan ennen h-hetkeä – palatsiin on kehitetty poikkeuksellinen järjestelmä asuja varten iltasanomat 21:21 30.06

Kuningatar Elisabetilla on aivan omanlaisensa vaatteidensäilytysjärjestelmä.


Kuningatar Elisabetin nuorimmainen juhlii hääpäiväänsä – takana jo 20 onnellista avioliittovuotta iltalehti 16:42 19.06

Prinssi Edward on kuningattaren lapsista ainoa, joka ei ole eronnut. Kuningatar Elisabetilla, 93, on puolisonsa prinssi Philipin kanssa neljä lasta: prinssit Charles, Andrew ja Edward sekä prinsessa Anne. Lapsista nuorin on prinssi Edward, 55. Hänelle myönnettiin vuonna 1999 Wessexin jaarlin arvonimi. Isänsä, Edinburghin herttua Philipin, kuoleman jälkeen Edward perii Edinburghin herttuan arvonimen.


Kuningatar Elisabet, 93, yllätti Notting Hillin trendialueella - ei unohtanut rakasta serkkuaan iltalehti 23:39 08.06

Kuningatar Elisabet bongattiin torstaina trendikkäältä Notting Hillin asuinalueelta, sillä hän tapasi syntymäpäiviään viettäneen serkkunsa. Kuningatar Elisabetilla on ollut hyvin kiireinen viikko Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin valtiovierailun emännöimisessä. Kaukaiset vieraat olivat Lontoossa maanantaista keskiviikkoon ja osallistuivat kuningattaren kanssa monenlaisiin aktiviteetteihin. Kun vierailu oli ohi, kuningatar ei turhia levännyt vaan suuntasi työtapaamisten sijaan juhlistamaan sukulaistaan. Kuningatar bongattiin torstaina poikkeuksellisesti Notting Hillin trendialueella. Hän poistui serkkunsa lady Elizabeth Ansonin kotoa kadulle. Daily Mail tietää kertoa, että lady Elizabeth Ansonilla oli perjantaina 78-vuotissyntymäpäivä ja kuningatar tuli juhlistamaan serkkunsa ikääntymistä päivää aiemmin. Anson on tehnyt pitkän uran jo 1960-luvulta lähtien juhlajärjestäjänä. Hän on ollut mukana järjestämässä myös hovin juhlia.


Näkökulma: Archie-vauvan nimi sen jo kertoo - tämä kuninkaallinen perhe ei patsastele parrasvaloissa enää pitkään iltalehti 19:31 09.05

Jos Archielle kaavailtaisiin näkyvää roolia kuninkaallisena, kuningatar Elisabetillä olisi varmasti ollut sanansa sanottavana nimiasiassa, kirjoittaa toimittaja Elina Kirssi. Maanantaina saatiin viimein kauan odotettu uutinen Britteinsaarilta, kun prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin ensimmäinen lapsi syntyi. Poikavauva nähtiin julkisuudessa pari päivää myöhemmin, kun onnelliset vanhemmat saapuivat lehdistön eteen Windsorin linnan uumenissa. Samana päivänä ilmoitettiin, että vauva saa nimekseen Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ilmoituksesta selvisi, että pikku-Archie ei saanut prinssin titteliä. Tilanne voi kuitenkin muuttua, kun prinssi Charlesista tulee kuningas.


Huippulupaus meni Istanbulin – kertoo, kuinka päätyi Mäkinen myönsi ”Olen Suomen miehet suunnistivat – ”Varastomme ovat

Uutiset