Vastaeronnut Mikko Leppilampi suloisessa yhteiskuvassa Lilia-tyttären kanssa - somessa ihastellaan: ”Tytöllä aivan iskän silmät” iltalehti 17:04 13.03

Mikko Leppilampi vietti isä-tytär aikaa Lilia-tyttärensä kanssa. Pitkäaikaisesta kumppanistaan Maryam Razavista vastikään eronnut juontaja-näyttelijä Mikko Leppilampi on purkanut erosurua viettämällä aikaa tyttärensä Lilian kanssa. Leppilampi sai 13-vuotiaan Lilia-tyttärensä ollessaan avioliitossa Emilia Vuorisalmen kanssa. Vuonna 2005 syntynyt tytär on perinyt isänsä piirteitä, vaikka hänellä on myös vaalean äitinsä piirteitä.


Star Wars -tähti Joonas Suotamo paljasti Ylellä, millaista on työskennellä Hollywood-tähtien keskellä: ”Kun syö lounasta Emilia Clarken kanssa...” iltasanomat 21:17 04.03

Joonas Suotamo vieraili Ylen Arto Nyberg -talk show’ssa kertomassa urastaan ja tulevaisuudensuunnitelmistaan.


21-vuotias Teija Tolvanen on Miss Oulu! iltalehti 22:53 23.02

Tänään perjantaina valittiin ensimmäinen Miss Oulu. Voittajaksi kruunattiin Teija Tolvanen. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Ella Karppinen ja toiseksi perintöprinsessaksi Emilia Kuisma.


Emilia Poikkeus kihloihin puolen vuoden seurustelun jälkeen: Romanttinen kosinta Madeiralla! iltalehti 10:50 22.02

Mikael Jungnerin ex-rakas Emilia Poikkeus valitsi itse sormuksensa lomamatkalla tapahtuneen yllätyskosinnan jälkeen. Emilia Poikkeus, 26, on mennyt kihloihin. Häntä kosittiin Madeiran lomalla helmikuun alussa. - Totta kai se oli romanttinen kosinta, Emilia hymyilee.


Rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi julkaisi kuvan viikon vanhasta vauvastaan – "Kiitos että saavuit elämäämme sinä pieni ihme" mtv 17:00 19.02

Rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi julkaisi sosiaalisessa mediassa ensimmäisen kuvan viikko sitten syntyneestä lapsestaan. 


Emilia Vuorisalmi julkaisi ensimmäinen kuvan poikavauvastaan: ”Nyt ollaan imetys- ja rakkauskuplassa” iltalehti 12:03 19.02

Rakkaustohtorina tutuksi tullut Emilia Vuorisalmi ja hänen Maurizio-miehensä saivat viikko sitten poikavauvan. Emilia Vuorisalmi julkaisi pienokaisestaan ensimmäinen kuvan Intagram-tilillään maanantaina. - Tasan viikko sitten oltiin tositoimissa Naistenklinikalla ja loistavan ammattitaitoisen kätilön sekä parhaan mahdollisen tiimipelurin avustuksella  1:38 tämä pikku tähtönen syntyi veteen. Siitä asti saatu leijua rakkauskuplassa. Kiitos että saavuit elämäämme sinä pieni ihme, Vuorisalmi kirjoittaa.


"Emilia" sai pahoinpitelystä vakavan aivovamman: "Olen käynyt aivan pohjalla – vieläkin välillä tuntuu, että koko elämä romahtaa" MTV 06:13 19.02

Parikymppinen "Emilia" pahoinpideltiin rajusti muutama vuosi sitten. Hän sai pahoinpitelystä aivovamman, joka muutti nuoren naisen elämän täysin. Nyt Emilia kertoo MTV Uutisille, millaista on elää aivovamman kanssa.


Yle: Suvi Lindén ja kuollut liikemies olivat Ugandan-seurueen ainoat suomalaiset - poliisi yhä vaitonainen iltalehti 10:12 16.02

Ugandan poliisin tiedottaja kertoo Ylelle, ettei seurueeseen kuulunut muita Suomen kansalaisia. Ugandan pääkaupungissa Kampalassa kuolleen suomalaisen liikemiehen seurueessa oli mukaan lisäksi vain yksi muu Suomen kansalainen. Hän oli kokoomuksen entinen viestintäministeri Suvi Lindén. Asian vahvistaa Ylelle Ugandan poliisin tiedottaja Emilian Kayima .


Emilia Vuorisalmi ja Maurizio Pratesi - vauva syntyi! iltalehti 14:46 14.02

Rakkaustohtorina tutuksi tullut Emilia Vuorisalmi ja hänen Maurizio-miehensä ovat saaneet poikavauvan. Tuolloin syntyi hänen ja Maurizio Pratesin ensimmäinen yhteinen vauva. Tuore vauva on poika.


Valtteri Bottas nappasi vaimonsa reppuselkään – avioparilta säihkyvä ystävänpäiväkuva MTV 13:09 14.02

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas ja hänen vaimonsa Emilia Bottas julkaisivat näyttävän yhteiskuvan ystävänpäivän kunniaksi.


Anna: Emilia Vuorisalmi ja Maurizio Pratesi - vauva syntyi! iltalehti 10:59 14.02

Rakkaustohtorina tutuksi tullut Emilia Vuorisalmi ja hänen Maurizio-miehensä ovat saaneet poika-vauvan. uutisoi, että Emilia Vuorisalmesta tuli äiti toisen kerran maanantaina aamuyöllä. Tuolloin syntyi hänen ja Maurizio Pratesin ensimmäinen yhteinen vauva. Tuore vauva on poika.


Anna: Rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi sai poikalapsen mtv 10:29 14.02

Rakkaustohtori ja lääkäri Emilia Vuorisalmi on synnyttänyt poikalapsen. 


Poikavauvan saanut rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi hehkuttaa onneaan Anna-lehdelle: ”Odotamme innolla vuosia yhdessä” iltasanomat 10:18 14.02

Poika tuli.


Anna: Rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi ja Susijengin joukkueenjohtaja Maurizio Pratesi saivat lapsen iltasanomat 10:18 14.02

Poika tuli.


Näin tehtiin Supermarsu-elokuva - katso hauska video erikoisefektien teosta iltalehti 16:16 28.01

Vauhdikas lastenelokuva on täynnä kohtauksia, jotka vaativat kuvausryhmältä luovuutta ja mielikuvitusta. Lastenelokuva Supermarsu kertoo alakouluikäisestä Emiliasta, joka huomaa saaneensa lemmikkimarsunsa pureman seurauksena supervoimia. Elokuvassa painitaan niin koulukiusaamisen kuin Itämeren pelastamisen kanssa. Oheisella videolla nähdään miten Supermarsu-elokuvan efektit toteutettiin.


Tässä on Tuomo Ruudun harvoin julkisuudessa nähty vaimo iltalehti 17:32 18.01

Jääkiekkoilija Tuomo Ruutu juhli Urheilugaalassa vaimonsa Emilia Ruudun kanssa. Viime kaudella Sveitsissä kiekkoilut Tuomo Ruutu ei ole tällä kaudella pelannut missään. - Olen kuntouttanut olkapäitäni, mutta saatan ihan hyvin pelata vielä ensi kaudella, Ruutu sanoi.


Arttu Wiskarin kuntokuuri on tuottanut tulosta: ”On sieltä jotain kiloja lähtenyt” iltalehti 15:39 18.01

Muusikko Arttu Wiskari on hoikistunut sen jälkeen, kun aloitti syksyllä kuntoprojektin personal trainerin kanssa. Muusikko Arttu Wiskari nähdään näyttelijänä ensi viikolla ensi-iltaan tulevassa Supermarsu-elokuvassa. Miehen ensimmäinen näyttelijäntyö on päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin rooli. Pertti rakastaa ruokaa, viihtyy oloasuissa ja on hitusen yksinkertainen. - En varmaan olisi pystynyt tekemään ensimmäistä näyttelijäsuoritustani millään muulla hahmolla kuin Pertillä! Tai ainakin se olisi ollut haastavampaa. Pertti on 40-prosenttisesti Arttu Wiskari, tai ainakin semmoinen koti-Arttu, muusikko nauraa.


Näyttelijä Essi Hellén, 29, esittää uutuuselokuvassa 11-vuotiaan äitiä: ”Tuntuihan se aluksi hassulta” iltalehti 14:09 18.01

Supermarsu-elokuvassa näyttelevän Essi Hellénin oma tytär on vasta neljävuotias. Näyttelijä Essi Hellén esittää ensi viikolla ensi-iltaan tulevassa Supermarsu-elokuvassa päähenkilö Emilian äitiä. 29-vuotias Hellén myöntää, että 11-vuotiaan tytön äidin rooliin hyppääminen tuntui ensin vähän erikoiselta.


Uutiset