Iskelmäsuosikki Janne Tulkista tulee jälleen isä! Pienokainen syntyy millä hetkellä hyvänsä: ”Itsensä tuntee tavattoman voimattomaksi...” iltasanomat 08:08 20.06

Janne Tulkki saa elämänsä parhaan syntymäpäivälahjan – hitusen myöhässä, mutta se ei vähennä riemua. Laulaja täytti tiistaina 44 vuotta ja vauva syntyy minä hetkenä hyvänsä.


Anthony Joshua koki sokkitappion – Deontay Wilder latasi rajun väitteen: ”Hänen koko uransa on perustunut valheisiin” iltalehti 11:22 02.06

Deontay Wilder latasi kovia väitteitä Twitterissä, kun Andy Ruiz Jr. voitti sensaatiomaisesti Anthony Joshua New Yorkissa. Katso videolta Andy Ruizin riemua voiton jälkeen. Huippunyrkkeilyä voit seurata Viasatin kanavilta ja Viaplaysta. And Ruiz Jr. järisytti nyrkkeilymaailmaa viime yönä, kun hän voitti Anthony Joshuan teknisellä tyrmäyksellä Madison Square Gardenissa. Tappio oli Joshualle koko ammattilaisuran ensimmäinen.


MM-kisoista kotiin lähetetty kovan onnen kultaleijona karjui sohvalla, taistelee itsensä tänään torille: ”Kepeillä joutuu kynkkäämään” iltalehti 13:17 27.05

Eetu Luostarinenkin on kultaleijona, vaikka hän ei ollut ratkaisemassa MM-kultaa Kanadaa vastaan. Luostarisen kisat päättyivät karusti, kun polvivamma alkulohko-ottelussa Britanniaa vastaan pakotti hänet ennenaikaiselle kotimatkalle. Noin viikon mittainen ero joukkueesta ei kuitenkaan hillinnyt riemua sunnuntai-iltana Kuopiossa.


Leijonat juhli maailmanmestaruutta Bratislavassa – kultaista riemua jäällä ja pukukopissa jatkoaika.com 08:46 27.05

Suomi juhli historiansa kolmatta maailmanmestaruuttaan Bratislavassa. Riemukkaat voitonjuhlat alkoivat heti pelin päätyttyä jäällä, ja jatkuivat joukkueen poistuttua pukukopin suojiin.


Leijonat saaneet isompansa tutisemaan – "Kyllä minuakin pelottaisi perkele!" MTV 09:28 26.05

Leijonien hyökkääjän Harri Pesosen kaksiviikkoinen MM-kisoissa on tuntunut olevan yhtä riemua. Hän on finaaliin selviytyneen joukkueen ilmentymä.


Mahtava kuva Mörkö-Markon maalituuletuksesta, ruotsalaisten huudot hillitsivät riemua: ”Olisin räjähtänyt täysin, jos olisin ollut aivan varma” iltalehti 06:51 24.05

Marko ”Mörkö” Anttila täräytti turnauksen ensimmäisen maalinsa upeaan rakoon. Leijonista viimeisenä pelaajana median eteen saapui kapteeni Marko Anttila. Puolitoista minuuttia ennen loppua tasoituksen runnonut koko kansan Mörkö oli ulkoisesti myös yksi rauhallisimmista suomalaispelaajista. Jos miehessä oli tunnekuohua, se pysyi varsin hyvin sisällä.


300?000 euron omakotitalo alle 4-vuotiaan suusta käräjillä naisten kesken KuPS VPSn mietittävä

Uutiset