Työmyyrän voittomaali sysäsi Tapparan tukalaan paikkaan – mestaruus katkolla maanantaina Kärpille MTV 20:02 21.04

Kärpät voitti Tapparan lukemin 2-1 kolmannen finaaliottelun jatkoerässä. Kärpät johtaa ottelusarjaa nyt 3-0 ja mestaruus on maanantaina ensimmäistä kertaa katkolla.


Tappara sekoittaa pakkaansa ? Kärpät saa Leskisen takaisin riveihinsä jatkoaika.com 13:14 21.04

Kaksi ensimmäistä Liiga-finaalia Kärpille hävinnyt Tappara lähtee kolmanteen koitokseen pienillä ketjumuutoksilla. Pelikiellosta palaava Rantakari tulee tutulle paikalleen.


Pörssilähettiläät opastavat yläkoululaisia talouden hallintaan – "Jo nuorilla on velkaantumisongelmia" MTV 22:44 20.04

Nuorten maksuhäiriöitä ja talousvaikeuksia pyritään ennaltaehkäisemään lisäämällä talousopetusta. Suomalaisnuorten taloustaitoja mitataan parhaillaan ensimmäistä kertaa myös PISA-tutkimuksessa.


Etelä- ja Pohjois-Korean johtajien välille suora puhelinlinja MTV 18:41 20.04

Koreoiden johtajien välille on avattu suora puhelinlinja. Puhelinlinjaa kokeiltiin tänään ensimmäistä kertaa virkamiestasolla. Etelä-Korean presidentin viraston mukaan yhteys toimi loistavasti. Linjaa kokeiltiin neljän minuutin ajan.


Will Smith paljasti muistonsa uskomattomasta tapaamisestaan Michael Jacksonin kanssa: "Käännyin ympäri ja hän seisoi takanani komerossa" mtv 17:02 20.04

Kun Will Smith tapasi Michael Jacksonin ensimmäistä ja viimeistä kertaa, kohtaaminen tapahtui siivouskomerossa. 


Hollywood-parilta yllätysuutinen: Bond-tähti Daniel Craig, 50, ja näyttelijä Rachel Weisz, 48, odottavat vauvaa iltasanomat 15:46 20.04

Näyttelijäpari Rachel Weisz ja Daniel Craig odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan.


Daniel Craig vaimoineen saa perheenlisäystä – 48-vuotias Rachel Weisz raskaana mtv 14:32 20.04

Näyttelijät Rachel Weisz ja Daniel Craig odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. 


Daniel Craig vaimoineen saa perheenlisäystä – 48-vuotias Rachel Weitz raskaana mtv 14:32 20.04

Näyttelijät Rachel Weisz ja Daniel Craig odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. 


Karu kuva: 39-vuotias nainen sai NHL-pelissä kiekon päähänsä - ”Hän olisi voinut menettää silmänsä” iltalehti 13:42 20.04

Sabrina Pattien ilta päättyi ikävästi, kun hän vei lapsensa viime lauantaina ensimmäistä kertaa katsomaan NHL-lätkää. Perheen istumapaikat löytyivät alakatsomon riviltä viisi, mikä oli samalla sekä hyvä että huono asia. Huippupaikoilta näki luonnollisesti hyvin pelin ja sen vauhdin, mutta toisaalta myös kiekko saattoi lentää kaukalosta vitosriville - ja niin myös kävi. Pattie sai kiekon päähänsä. Kumilätkä teki rumaa jälkeä 39-vuotiaan naisen kasvoille. Tällä hetkellä ei vielä tiedetä, mitä kaikkia Pattielle kävi, mutta ainakin hän kärsii aivotärähdyksen jälkioireista.


Apulanta Hartwall Arenalle helmikuussa 2019 stara 12:04 20.04

Apulannan pitkä ura saavuttaa uuden merkkipaalun, kun yhtye nousee ensimmäistä


Viihdelehti Stara.fi stara 12:04 20.04

Apulannan pitkä ura saavuttaa uuden merkkipaalun, kun yhtye nousee ensimmäistä


Norris Trophy -finalistit selvillä - Hedman hakee ensimmäistään jatkoaika.com 09:43 20.04

Tampa Bay Lightingin Victor Hedmanin, Los Angeles Kingsin Drew Doughtyn ja Nashville Predatorsin P.K. Subbanin keskuudesta valitaan tämän NHL-kauden paras puolustaja.


Tapparan Salonen luottavaisena tappioista huolimatta: ”Meillä ei ole mitään hätää” jatkoaika.com 07:00 20.04

Finaalisirkus saapui torstaina ensimmäistä kertaa tänä keväänä Hakametsään, kun Tappara ja Kärpät pelasivat sarjan toisen ottelun Tampereella. Ottelu päättyi Kärppien voittoon, mutta se ei Tapparan puolustaja Aleksi Salosta lannistanut.


Perheenäidit laukoivat suorat sanat SM-liigan finaalien korkeista hinnoista: ”Suolainen, suorastaan kohtuuton” iltasanomat 21:55 19.04

Jääkiekkoliigan finaaleista on pelattu nyt kaksi ensimmäistä osaa, eikä halli ole täyttynyt kummassakaan ottelussa Oulussa tai Tampereella.


Palomies-Anton muistelee työkeikalla tapahtunutta ensimmäistä kuolintapausta: "Kyllä siinä meni pieneen sokkitilaan" mtv 18:33 19.04

Suomen paras palomies -ohjelmassa torstaina palomiehet keskustelevat työnsä kuormittavuudesta aamupalapöydän ääressä. Anton muistelee ensimmäistä työkeikalla tapahtunutta kuolintapausta.


Kim Jong-unin vaimo nostettiin virallisesti Pohjois-Korean ykkösrouvaksi - katso kuvat kauniista puolisosta iltalehti 17:18 19.04

Pohjois-Korean valtiollinen media käytti ensimmäistä kertaa 40 vuoteen titteliä ensimmäinen nainen. Pohjois-Korean yksinvaltainen johtaja Kim Jong-un on nostanut vaimonsa Ri Sol-jun virallisesti maansa ykkösrouvaksi. Asiantuntijoiden mukaan kyseessä on merkittävä korotus Rin asemaan. Pohjois-Korea valmistautuu historiallisiin huippukokouksiin Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen kanssa, ja Rin aseman virallistaminen voi hyvin olla yhteydessä asiaan. Koreoiden huippukokous on määrä pitää ensi viikon perjantaina ja Pohjois-Korean ja Yhdysvaltojen huippukokous myöhemmin toukokuussa.


Saara Aalto paljastaa ensimmäistä kertaa yhden muutoksen viisuesityksessään iltalehti 17:15 19.04

Saara Aallon Monsters-esitys menee Lissabonin Euroviisuissa kokonaan uusiksi. Saara Aallon, Suomen Euroviisuedustajan viisuesityksen ympärillä on riittänyt puhuttavaa. Monsters valittiin Saaran edustuskappaleeksi Uuden musiikin kilpailussa, ja heti valinnan jälkeen syntyi poru. Monsters kun ei show'ltaan yltänyt Dominon ja Queensin tasolle. Aalto lupaili heti UMK:n jälkeen esitykseensä muutoksia, ja niitä myös tehtiin. - Monsters oli hyvä, mutta haastava. Uv-valo-homma ei toiminut niin hyvin, mitä suunnitelmissa oli. Yritimme saada sitä toimimaan, että se ei olisi niin tumma, mutta ei saatu uv-valoja näkymään, kuten olisi pitänyt. Mun vaatteessa oli uv-raitoja, mutta se ei toiminut, kuten toivoimme ja joissain kohdin olin pimennossa. Esitys oli silti musta hyvä.


KHL-finaalien ainoan suomalaisen virhe kävi kalliiksi - ZSKA otti voiton jatkoajalla iltalehti 23:16 18.04

Ak Bars Kazanin Atte Ohtamaan kiekonmenetys johti kolmannen finaalin ratkaisuun jatkoajalla. Ensimmäistä jatkoerää oli pelattu yli 12 minuuttia, kun Ohtamaa lähti nousemaan kiekon kanssa oman maalin takaa. Hän hukkasi sen siniviivan alla. Vain sekunteja myöhemmin peli oli ohi. ZSKA:n Kirill Petrov pääsi läpi ja laukoi voittomaalin aikaan 72.25.


TIS: Elias haistattaa pitkät pois potkittavalle sinkku-Miljalle - vastaus: ”Kohtelu ala-arvoista ja mun arvojen vastaista” iltalehti 16:17 18.04

Milja sanoo Eliaksen pitävän Temppareiden sinkkunaisia pelinappuloina ja pissiksinä. Tätä kaikkea on Temptation Island Suomi. Viettelysten saarella aloitellaan ensimmäistä aamua pienemmällä porukalla, kun leikin kesken jättäneet Markus ja Noora ovat pois varattujen reservistä.


Donald Trump ylistää 92-vuotiaana kuollutta Barbara Bushia – ”Hänet muistetaan vielä pitkään” iltasanomat 04:31 18.04

Myös muun muassa Barack Obama on muistellut entistä ensimmäistä naista.


-Tappara, ottelusarjaraportti jatkoajalla - mestaruus kapteeni Jukka Peltola leski Loton päävoitto on neljä pelotteli pikkulapsia remontin alla Selby putosi selitteli temppua - selitteli useassa

Uutiset