Real Madridilta hirmumyrskyvaroitus: tyrmäsi Barcelonan Espanjan supercupissa iltalehti 06:37 17.08

Real Madrid ja Barcelona kohtasivat viime yönä Santiago Bernabeulla Espanjan supercupin toisessa osaottelussa. Ensimmäinen koitos Camp Noulla päättyi viime sunnuntaina Realin 3-1-voittoon. Sama tahti jatkui viime yönä, sillä kotijoukkue jyräsi ansaittuun 2-0-voittoon. Isännät pistivät homman käytännössä pakettiin heti avausjaksolla, kun Marco Asensio ja Karim Benzema osuivat kumpikin kertaalleen. Näin ollen valkopaidat juhlivat supercupin voittoa tyrmäävällä 5-1-yhteistuloksella.


Lähes tuhat ihmistä jonotti leipää Helsingissä - jono venyi kilometrin pituiseksi iltalehti 22:14 25.07

Jonossa oli tiistaina yli 900 ihmistä. Leipäjonon pituus ei ollut poikkeuksellinen. Helsingin Myllypurossa jonotettiin ruokaa tiistaina yli kilometrin pituisessa leipäjonossa. Jonottamassa ollut Ensio Kempe otti kuvia Kurkimäkeen asti ulottuvasta jonosta. Kempe kertoo, että tuli jonottamaan siskonsa kanssa kahdeksalta aamulla.


Kaj Kunnas menetti puoli miljardia aivosolua - näin dramaattiset tapahtumat etenivät iltalehti 20:05 23.06

- Aivoinfarkteissa on kysymys minuuteista, Kaj Kunnas painottaa. - Ei pidä jäädä himaan funtsimaan, että eiköhän tämä mene ohi ja en soita vielä ambulanssia. Kunnas kertaa Iltalehdelle viime toukokuun dramaattiset tapahtumat ja aivoinfarktinsa ensioireet, jotka hän sai aamutoimien yhteydessä kotonaan Karjaalla.


Yli 200 000 euron talolainan nostanut mies väärensi todistuksia ja pankki uskoi – tontti jäi rakentamatta iltasanomat 06:35 19.06

Pohjois-Savon käräjäoikeus on tuominnut 38-vuotiaan Marko Ensio Huhtasen kolmen vuoden ja neljän kuukauden ehdottomaan vankeuteen. Miehen katsottiin syyllistyneen seitsemään törkeään petokseen ja 50 petokseen.


Uutiset