MTV: Ensitreffit alttarilla -Oskari sai tarpeekseen kytevästä konfliktista – sanoo suorat sanat Heidistä

iltasanomat 13:57 19.10

Ensitreffit alttarilla -ohjelman espoolaisparin Heidin ja Oskarin tulinen riita alkoi Oskarin Napakymppi-menneisyyden paljastumisesta.


MTV: Ensitreffit alttarilla -Oskari sai lopultakin tarpeekseen – sanoo suorat sanat Heidistä

iltasanomat 13:57 19.10

Ensitreffit alttarilla -ohjelman espoolaisparin Heidin ja Oskarin tulinen riita alkoi Oskarin Napakymppi-menneisyyden paljastumisesta.


Ensitreffit-sulhanen tunnustaa olevansa tyytymätön: "On vaan väsynyt siihen toisen tapaan kaivaa ja kehittää ongelmia"

mtv 10:03 19.10

Oskari kertoo Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, että häntä on alkanut kyllästyttää alituinen kinastelu. Varo juonipaljastuksia!


Salaisuus räjäyttää Ensitreffit alttarilla -parin välit totaalisesti – Heidi vaatii Oskarilta kotiavaimensa takaisin: ”Oon mennä raivosta sijoiltaan”

iltasanomat 10:06 18.10

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kahdeksannessa jaksossa selvitellään välejä oikein kunnolla. Varoitus! Juttu sisältää juonipaljastuksia.


Ensitreffit alttarilla -Olli haastaa vaimoaan: ”Tulin hakemaan unelmien parisuhdetta, sinä unelmien miestä”

iltalehti 10:36 17.10

Ensitreffit alttarilla -pariskunnalla on ainakin Ollin mielestä ollut alun perinkin eri tavoitteet ohjelmaan osallistumiseen. Ensi tiistain Ensitreffit alttarilla -jaksossa Katja ja Olli ottavat etäisyyttä. Heidän sokkona solmittu avioliittonsa ei ole lähtenyt kunnolla lentoon missään vaiheessa, ja molemmat vaikuttavat helpottuneilta, kun saavat olla tahoillaan yksin. – Tässä menee kolmisen tuntia, jos kirja vaan on hyvä. Ei tarvii miettiä mitään, ei Katjaa eikä avioliittoa eikä töitä eikä mitään. Se on jees, puistoon suunnistava Olli tuumailee.


Ensitreffit alttarilla -morsian saa kuulla sulhasestaan järkyttävän tiedon – menee täysin tolaltaan: "Tosi kusetettu fiilis"

mtv 09:49 16.10

Heidi järkyttää saadessaan tietää, että Oskari on aiemminkin nähty televisiossa. Varo juonipaljastuksia!


Ensitreffit alttarilla -Heidi purskahtaa itkuun: Oskarin vaiettu salaisuus paljastuu todella kiusallisella tavalla – ”Häissäkin on vitsailtu siitä”

iltasanomat 08:49 16.10

Ensitreffit alttarilla -jaksossa koetaan tällä viikolla haastavia konfliktitilanteita. Varoitus! Juttu sisältää juonipaljastuksia.


Ensitreffit alttarilla -parilla raivokas riita Napakympistä – Heidi vaatii avaimet takaisin: ”Tuli kusetetttu fiilis”

iltalehti 06:55 16.10

Heidin ja Oskarin avio-onni säröilee pahasti. SISÄLTÄÄ JUONIPALJASTUKSIA! Seuraavassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa todistetaan ehkä kovinta riitaa koko kyseisen ohjelman historiassa. Kärhämöitsijöinä toimivat Heidi ja Oskari – tai oikeastaan Heidi kärhämöi yksin ja Oskari ajautuu tilanteen mukana. Kaikki on saanut alkunsa juhannuksena:


Nyt puhuu Ensitreffit alttarilla -asiantuntija Kari Kanala – avaa syitä parien raastavien ongelmien takana: ”Katja pelästyi suhdetta Olliin”

iltasanomat 21:53 15.10

Miksi Katja on käyttäytynyt aviomiestään Ollia kohtaan töykeästi? Miksi räväkkä Heidi ja rauhallinen Oskari on valittu toisilleen? Kari Kanala vastaa ohjelman herättämiin kysymyksiin IS:n studiohaastattelussa.


Ensitreffit alttarilla -pariskunta vitsailee suhteensa tilasta: "Ei ollut ehkä meidän rakkauden kesä!"

mtv 21:02 15.10

Katja ja Olli ovat päätyneet suhteessaan siihen pisteeseen, että he jo vitsailevat parisuhteensa tilalla. Varo juonipaljastuksia!


Ensitreffit alttarilla -sulhanen varmana tunteistaan: "Ei ole kenenkään kanssa ollut niin helppoa"

mtv 19:11 15.10

Ville kertoo Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avoimesti siitä, kuinka luottavaisin mielin hän suhtautuu tuoreeseen avioliittoonsa. Varo juonipaljastuksia!


Ensitreffit-morsian täräyttää totuuden tunteistaan: "Olemme kavereita"

mtv 18:10 15.10

Katja puhuu suoraan tunteistaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Varo juonipaljastuksia!


Ensitreffit-pariskunta löysi ongelmiinsa ratkaisun – morsian toiveikkaana: "Saimme puhuttua"

mtv 17:01 15.10

Heidi kertoo saaneensa raotettua tuoreen aviomiehensä kanssa kaksikon välistä puhumattomuuden verhoa. Varo juonipaljastuksia!


Kari Kanala kysyy Ensitreffit-sulhaselta suoran kysymyksen – vastaus yllättää

mtv 07:29 15.10

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan palaava Kari Kanala odottaa innolla ohjelman uuden kauden alkua.


Ensitreffit alttarilla: Ville puolustautuu pomottavalle Anniinalle – ”En ihan torojollikka ole, vaikka annat ymmärtää...”

iltalehti 06:48 14.10

Ville kotiutuu hyvää vauhtia Anniinan tontille Loimaalle. Pientä arkikähinää sentään saadaan aikaiseksi. Ensitreffit alttarilla -ohjelman tiistaisessa jaksossa päästään juhannuksen viettoon. Anniinalla ja Villellä naurua piisaa edelleen.


Ensitreffit-morsian paljastaa todelliset tunteensa: "En halua, että Olli pettyy"

mtv 08:33 13.10

Katja myöntää, että hän on kokenut tuoreessa avioliitossaan koskettamisen vaikeana.


Seksuaaliterapeutti on huomannut Ensitreffit alttarilla -ohjelman myötä yllättävän seikan: "Herättää tosi paljon..."

mtv 12:10 12.10

Erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen on mielissään siitä, että moni pariskunta katsoo yhdessä Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa.


Ensitreffit alttarilla -puoliso möläyttää kameralle typerryttävän arvion avioliitostaan – vertaa sitä Nissaniin: ”Ei näytä kauhean hääville”

iltasanomat 11:48 12.10

Varo juonipaljastuksia! Ensitreffit alttarilla -parit ovat olleet naimisissa kuukauden päivät. Oskari pohtii liittonsa alkua ja keksii omasta mielestään hyvin osuvan vertauksen tilanteeseen.


Ensitreffit alttarilla -morsian hehkuttaa sulhastaan: "Päivä päivältä tykkään hänestä enemmän"

mtv 07:30 12.10

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Villen kanssa avioitunut Anniina kertoo avoimesti tunteistaan.


ettei mene haamu nousi kummittelemaan Heikkiselle Vuoden luonto­kuva HIFKn hyökkääjä oli hurjasta maalimäärästä lähes ikkunan – tunteet kärjistyi entisestään kiihkeää brexit-väittelyä Päivän läpi, brexit-äänestys voi uutta brexit-kansanäänestystä – 44-vuotiaana hän

Hot topics