Tutkijat: Venäjän tuhoisan lentoturman syynä saattoivat olla jäätyneet nopeusanturit MTV 16:16 13.02

Lentokoneen nopeusantureiden jäätyminen saattoi olla osasyynä Venäjällä sunnuntaina tapahtuneessa lento-onnettomuudessa. Epäilystä kertovat onnettomuustutkijat.


Ilveksen hurmoslätkä kantoi vain avauskympin - "Alku näytti liian hyvältä" jatkoaika.com 19:56 10.02

JYP ja Ilves tarjosivat varsin viihdyttävän ja vauhdikkaan kiekko-ottelun loppuunmyydylle Hippokselle. Voittajasta ei lopulta juuri epäilystä ollut, sillä loppulukemat kirjattiin kotijoukkueen hyväksi 5?1.


Näillä aloilla kärsitään eniten ammattitaudeista - katso lista yleisimmistä taudeista iltalehti 10:05 30.01

Työperäisten sairauksien rekisteristä selviää, että nykyajan ammattitauti voi olla yhtä hyvin kuulovaurio kuin jänisruttokin. Työn tekeminen ei ole täysin riskitöntä. Työterveyslaitoksen Työperäisten sairauksien rekisteriin vuodelta 2014 kirjattiin 1 616 vahvistettua uutta ammattitautia. Epäilyjä ammattitaudeista oli huomattavasti enemmän eli rekisteriin vietiin tiedot 4 338 ammattitaudista tai ammattitautiepäilystä. Vahvistettuja ammattitauteja kirjattiin 11 prosenttia vähemmän kuin vuonna 2013.


Lauri Markkanen teki 17-vuotiaana ison päätöksen - Henrik Dettmann näki jo tuolloin tulevaan: ”Sen jälkeen ei ole ollut epäilystäkään” iltalehti 10:03 12.01

Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann näki keskiviikkona Lauri Markkasen huippupelin New Yorkin legendaarisessa Madison Square Gardenissa. Lauri Markkanen, 20, pussitti keskiviikkona 33 pistettä ja napsi 10 levypalloa, kun Chicago Bulls voitti jatkoajan jälkeen New York Knicksin 122-119. Paikalla Madison Square Gardenissa oli myös Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann.


Metsä Groupissa epäillään törkeää tietomurtoa - KRP kirjasi rikosilmoituksen iltalehti 13:27 10.01

Keskusrikospoliisi on kirjannut rikosilmoituksen Metsä Groupiin kohdistuneesta tietomurtoepäilystä. KRP:n mukaan metsäteollisuuskonserni teki rikosilmoituksen asiasta keskiviikkona. Asiaa tutkitaan KRP:n mukaan törkeänä tietomurtona.


Australian avointen yllä epäilystä – Djokovic jättää myös Qatarin väliin iltasanomat 13:31 30.12

Novak Djokovic jättää Qatarin avoimen tennisturnauksen väliin.


Uutiset