Ugandassa kuolleen suomalaismiehen tapausta puitiin Ugandan parlamentissa iltalehti 14:58 15.02

Ugandan parlamentti kertoi asiasta Twitterissä. Suomalainen liikemies kuoli epäselvissä olosuhteissa Ugandan pääkaupungissa Kampalassa 6. helmikuuta. Miehen ruumis löytyi tämän hotellihuoneesta hotelli Pearl of Africasta.


Näkökulma: Patrian selitys ystäväni kuolemaan johtaneesta Uganda-reissusta ei ole uskottava iltalehti 21:51 14.02

Suomalaisen liikemiehen kuolemaan johtaneen tarinan käänteet ovat kuin suuren budjetin Hollywood-elokuvasta, kirjoittaa politiikan toimittaja Tommi Parkkonen. "Tää on tosi poikkeuksellista, koska me ei koskaan toimita näin. Tai siis tässä tapauksessa toimittiin, mutta yleensä ei koskaan tehdä tällä tavalla. Tää oli ainoa poikkeus. Ihan oikeesti." Eli ainoa poikkeus, joka paljastui vain ja ainoastaan siksi, kun sen ainoan poikkeuksen tekijä kuoli epäselvissä olosuhteissa Ugandassa.


Ugandassa epäselvissä olosuhteissa kuollut suomalaismies oli yhteydessä Patriaan jo vuonna 2016 – "Uskon, että hän halusi olla Patrian edustaja" MTV 16:53 14.02

Ugandassa epäselvissä olosuhteissa kuollut suomalainen liikemies oli yhteydessä Patriaan jo vuonna 2016. Valtion omistuksista vastaava ministeri Mika Lintilä (kesk.) pyysi Patrialta selvitystä tapahtuneesta.


Ugandan poliisi: Suomalaismiehen kuolemansyy selviää tällä viikolla - rikoksen mahdollisuutta ei ole suljettu pois iltalehti 16:24 13.02

Luksushotellin huoneesta löytyi huumeita. Ruotsalais- ja suomalaismiehet löydettiin kuolleina perättäisinä päivinä. Epäselvissä oloissa kuolleen suomalaisen liikemiehen kuolinsyy selvinnee vielä tämän viikon kuluessa, sanoo Kampalan poliisin tiedottaja Lucas Owoyesigyire Iltalehdelle.


Nelikymppinen liikemies kuoli Ugandassa epäselvissä oloissa - ”Hän oli hyvä perheenisä” iltalehti 05:29 12.02

Suomalais- ja ruotsalaismiesten perättäiset kuolemat ovat toistaiseksi mysteeri. Ugandassa epäselvissä olosuhteissa kuollut suomalaismies oli 2000-luvun taitteessa Helsingin yöelämässä tuttu hahmo ja nykyään muun muassa turvallisuusalan yrittäjä. Iltalehden tietojen mukaan mies pyöri Helsingin yöelämän julkkispiireissä, kunnes rauhoittui perhe-elämään.


Murhasta epäilty Madsen nähty usein lähellä Kim Wallin kotitaloa – työpaja vain 200 metrin päässä MTV 13:02 04.02

Epäselvissä olosuhteissa sukellusvenessä kuollut toimittaja Kim Wall asui vain 200 metrin päässä epäillyn murhaajansa Peter Madsenin työpajasta, kertoo ruotsalaislehti Expressen.


Näyttelijä Natalie Wood hukkui epäselvissä olosuhteissa 40 vuotta sitten — poliisi kiinnostui nyt aviomies Robert Wagnerista iltalehti 19:18 01.02

Poliisin mukaan Robert Wagnerin tarina turmaillasta on muuttunut jatkuvasti. Näyttelijä Natalie Woodin kuolemasta on pian 40 vuotta. Los Angelesin seriffikunnan tutkijat myöntävät, että ovat nyt kiinnostuneet aiempaa enemmän Woodin leskestä, näyttelijä Robert Wagnerista. - Olemme tutkineet tapausta viimeiset kuusi vuotta, ja nyt olemme hänestä enemmän kiinnostuneita. Tarkoitan, että tiedämme nyt, että hän oli viimeinen henkilö, jonka kanssa Natalie oli ennen katoamistaan, komisario John Corina sanoo tulevassa CBS:n 48 Hours -ohjelman haastattelussa.


Uutiset