Tajuttomana ja epäselvissä olosuhteissa sairaalaan tuodun miehen tapauksesta lisätietoa – poliisi ottanut kiinni kaksi epäiltyä MTV 10:51 03.08

Poliisi kertoo saaneensa selvitettyä tapahtumien kulkua espoolaispuistossa, josta mies vietiin viime lauantaina tajuttomana sairaalaan.


Whitney Houstonin Raamattu myytiin – hintalappu 95 000 dollaria stara 16:00 07.06

Poptähti Whitney Houston menehtyi vuonna 2012 epäselvissä olosuhteissa, kun hänet


Viihdelehti Stara.fi stara 16:00 07.06

Poptähti Whitney Houston menehtyi vuonna 2012 epäselvissä olosuhteissa, kun hänet


24-vuotias tamperelaismies löytyi kuolleena kotoaan: viisi pidätetty - poliisi kaipaa havaintoja karaokebaarista ja puistosta iltalehti 17:52 24.05

Tapauksen tutkinnanjohtajan rikoskomisario Hannu Kallioniemen mukaan henkilöt ovat kiistäneet kuulusteluissa yhteytensä tappeluun tai pahoinpitelyyn. Poliisi on pidättänyt viisi henkilöä, joiden epäillään liittyvän epäselvissä olosuhteissa menehtyneen tamperelaismiehen kuolemaan. 24-vuotias mies löytyi maanantaina 21. toukokuuta kuolleena kotoaan. Miehen avopuoliso huomasi tilanteen maanantaiaamuna pariskunnan yhteisessä kodissa, kun hän ei saanut miestä hereille. Ambulanssin saapuessa paikalle mitään ei ollut enää tehtävissä.


Priscilla Presley puhuu Elviksen kuolemasta dokumentissa: ”Hän tiesi, mitä oli tekemässä” iltalehti 14:44 09.04

Elvis Presleyn kuolemasta on kulunut yli neljäkymmentä vuotta, mutta varmuutta tapahtumista ei ole vieläkään. Ex-vaimo Priscilla Presley uskoo Elviksen teon olleen tahallinen. Megatähti Elvis Presley kuoli elokuussa 1977 epäselvissä olosuhteissa. Tähden kuolinsyy on puhuttanut näihin päiviin saakka, sillä Presley löydettiin kuolleena Gracelandin kylpyhuoneesta. Presleyn kerrotaan yrittäneen ryömiä ovelle saadakseen apua. Kuolemaa edeltäneinä kuukausina Presley kärsi mittavasta ylipainosta ja sen mukanaan tuomista terveysvaivoista, kuten huonontuneesta näöstä, korkeasta verenpaineesta ja epäsäännöllisistä sydämenlyönneistä.


Kuka vei pupun pääsiäisen alla? Luppakorvainen Kamui-kani katosi epäselvissä olosuhteissa iltalehti 20:06 30.03

Kääpiöluppakanin Subaru-veli ja tyttökani Meiko kaipaavat toveriaan, joka on ollut teillä tietämättömillä jo monta päivää. Tiistaina valkeni järkyttävä todellisuus. Porilainen Maarit Aaltonen oli käynyt edellisenä päivänä pihamaansa aitauksella ja nähnyt sen sisällä vain kaksi kääpioluppakania, Subarunja Meikon. Tuolloin hän ajatteli, että niiden toveri Kamui olisi piiloutunut aitauksen kesäkoppiin.


Britannian nuorin kunnanvaltuutettu kuoli epäselvissä oloissa iltalehti 13:43 28.03

Huonetoveri löysi Clarissa Sladen kuolleena yliopistomajoituksestaan. Britannian "nuorin kunnallispoliitikko" on löydetty kuolleena Winchesterin yliopiston asuntolasta. Löydön teki Sladen huonetoveri maanantaina. Asiasta kertoo muun muassa brittilehti Telegraph. Kuolemaa käsitellään selittämättömänä. Sladen isä Colin Slade sanoo Telegraphille, että perhe on hyvin järkyttynyt ja odottaa kuolinsyyntutkijan lausuntoa.


Kim Wallin vanhemmat perustivat muistorahaston rohkeille nuorille naisille: ”Hän halusi muuttaa maailmaa ja kosketti monia” iltalehti 12:07 24.03

Surmatuksi epäillyn toimittajan vanhemmat juhlistivat tyttärensä 31-vuotispäiväänsä New Yorkissa jakamalla hänen nimeään kantavan journalistipalkinnon. Ruotsalaistoimittaja Kim Wall olisi täyttänyt eilen perjantaina 31 vuotta. Sen sijaan hän sai viime elokuussa epäselvissä oloissa surmansa sukellusveneessä ja päätyi paloiteltuna Itämereen. Tanskalaista keksijää Peter Madsenia syytetään muun muassa murhasta ja häntä vastaan alettiin käydä viime viikolla oikeutta Kööpenhaminassa. Wallin vanhemmat eivät olleet perjantaina paikalla oikeudessa, sillä he olivat New Yorkissa yhdessä poikansa ja satojen Wallin ystävien kanssa jakamassa ensimmäistä Kim Wallin muistorahaston palkintoa.


Fortumia pelastamaan Fennovoimaa ”Tämä on vastenmielistä!”

Uutiset