Salkkaritähti Monika Lindemanin Darren-rakas pyrki TVOF-kilpailuun - Lindeman lohduttaa rakastaan: ”Tää jäbä on kultaa” iltalehti 15:10 20.01

Salatut elämät -sarjasta tutun näyttelijä Monika Lindemanin Darren-miehen tie tyssäsi The Voice of Finland -ohjelmassa. The Voice of Finland -ohjelman seitsemäs kausi pyörii parhaillaan Nelosella. Eilisessä jaksossa onneaan kokeili brittiläinen Darren McStay. Hän on naimisissa Salatut elämät -sarjasta tutun näyttelijä Monika Lindemanin kanssa. Lindeman tunnetaan Salatuissa elämissä rikostutkija Linda Eerikäisenä. Valitettavasti McStayn esitys ei perjantaina televisiossa nähdyssä jaksossa riittänyt jatkopaikkaan. Lindeman lohduttaa rakastaan Instagram-tilillään julkaisemassa kuvassa. Parilla on kuvassa hieman pettyneet ilmeet.


Paavi yllätti pariskunnan iloisesti – suoritti vihkiseremonian kesken lennon MTV 23:45 19.01

Paavi Franciscus on parhaillaan vierailulla Etelä-Amerikassa. Lentäessään kahden chileläiskaupungin välillä roomalaiskatolisen kirkon johtaja yllätti vihkimällä kesken lennon matkustamohenkilökuntaan kuuluneet Paula Podest Ruizin ja Carlos Ciuffardi Elorrigan, kertovat useat ulkomaiset mediat.


Lasten terveyttä kartoittaviin tutkimuksiin 1,5 miljoonaa euroa MTV 15:17 19.01

Juho Vainion säätiö on myöntänyt 1,5 miljoonaa euroa apurahoja kansanterveyttä ja terveitä elämäntapoja edistäviin tutkimuksiin. Suurimmat, sadantuhannen euron apurahat saivat professori Erika Isolauri työryhmineen ja professori Katja Pahkalan tutkimusryhmä.


Poliisi takavarikoi lähes tonnin kokaiinia ananasten sisältä iltalehti 08:56 18.01

Huume oli matkalla Panamasta Eurooppaan. Espanjan ja Portugalin poliisit ovat tehneet mittavan kokaiinitakavarikon. Huumetta yritettiin tuoda Eurooppaan piilotettuna tuoreiden ananasten sisään. Yhteensä kokaiinia oli 745 kiloa. Huumeet olivat tulossa Panamasta. Iberian niemimaa on poliisin mukaan yksi keskeinen reitti huumeille Etelä- ja Väli-Amerikasta Eurooppaan.


Selänne menettää paikkansa Suomen NHL-palkkakuninkaana? Myös maalivahdeissa tulossa uusi ykkönen MTV 08:00 18.01

Teemu Selänne on vielä omassa kastissaan NHL:n kaikkien aikojen suomalaisista palkkarohmuista, mutta Mikko Koivu saattaa tavoittaa hänet lähivuosina. MTV Sport listasi yhteen eniten Pohjois-Amerikassa tienanneet suomalaiset.


Maailmanlopun näky! Tuhansia kaloja jäätyneenä järven pinnassa stara 15:30 17.01

Olemme seuranneet viime päivinä useampaan otteeseen Pohjois-Amerikassa parhaillaan käynnissä olevaa


Viihdelehti Stara.fi stara 15:30 17.01

Olemme seuranneet viime päivinä useampaan otteeseen Pohjois-Amerikassa parhaillaan käynnissä olevaa


Nettisuosikiksi nousseen ”Hitler kuulee” -kohtauksen ohjaaja palasi Hitlerin pariin iltasanomat 12:03 17.01

Oliver Hirschbiegel nousi kuuluisuuteen Hitlerin viimeisistä vaiheista kertovalla ohjaustyöllään Perikato (2004). Illalla voi nähdä ohjaajan uudemman Hitler-elokuvan Elser.


Tulipallo järisytti maata Pohjois-Amerikassa – kirkas välähdys tallentui videolle iltasanomat 11:08 17.01

Yhdysvaltain Keskilännessä ja Kanadassa välähti tiistai-iltana kookas tulipallo.


Jäälohkareiden virta joessa lumoaa – nettivideo ihastuttaa stara 16:30 16.01

Olemme seuranneet viime päivinä useampaan otteeseen Pohjois-Amerikassa parhaillaan käynnissä olevaa


Moottoritiesilta romahti Kolumbiassa – ainakin yhdeksän kuollut, viisi luokkaantunut MTV 06:10 16.01

Ainakin yhdeksän ihmistä on kuollut ja viisi loukkaantunut moottoritiesillan romahdettua maanantaina Kolumbiassa Etelä-Amerikassa, kertovat maan viranomaiset.


Paavi varoittaa: Maailma on lähellä ydinsotaa iltalehti 14:44 15.01

Paavi Franciscus ilmaisi huolensa Etelä-Amerikan vierailunsa alla. Katolisen kirkon johtaja sanoo pelkäävänsä ydinasein käytävää sotaa. - Uskon, että olemme aivan rajoilla. Yksi onnettomuus riittäisi suistamaan sotaan. Siitä syystä ydinaseet pitäisi tuhota, Franciscus sanoi medialle lentokoneessa matkalla Chileen.


Jumalainen Erika säväytti pienenpienissä bikineissä stara 08:00 15.01

Mallimaailmassa kovaa nousua parhaillaan tekevä kaunotar Erika Wheaton on vielä


Lauri Markkanen ja Patrik Laine ovat löytäneet yhteyden Pohjois-Amerikassa – ”Luokittelisin hänet kaverikseni” iltasanomat 05:59 15.01

Suomalaisessa palloilussa eletään tällä hetkellä poikkeuksellisia aikoja, kun nuoret tähdet loistavat samaan aikaan niin NBA:ssa kuin NHL:ssä.


Uusnatsijohtajat kiittelevät Trumpin persläpikommenttia: ”Samalla sivulla kanssamme”, ”palautti rakkautemme” iltalehti 17:14 14.01

Rasistit kutsuivat Trumpin kommentteja persläpimaista tulevista maahanmuuttajista ”rohkaiseviksi ja raikkaiksi”. Valkoisen ylivallan kannattajat ovat ottaneet Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin kommentit "persläpimaista" ilolla vastaan. Tunnettu amerikkalainen uusnatsi Andrew Anglin kirjoitti Daily Stormer -verkkosivustollaan, että Trump on "enemmän tai vähemmän samalla sivulla kanssamme, mitä tulee rotuun ja maahanmuuttoon". Trumpin kerrotaan valitelleen sitä, että Yhdysvaltoihin tulee maahanmuuttajia "persläpimaista" kuten Latinalaisesta Amerikasta ja Afrikasta eikä esimerkiksi Norjasta. Kommentit kuulivat Trumpin seurassa ollut kongressin demokraattien ja republikaanien ryhmä, joka pui maahanmuuttoasioita. Trump on myöhemmin kiistänyt sanoneensa niin, mutta tapauksella on useita todistajia.


Tv-pappi Kari Kanala vitsaili Raamattu kädessä Jumalasta ja Esko Eerikäisen intiimielämästä – sivalsi ronskisti Martina Aitolehdestä iltasanomat 21:56 13.01

Kari Kanalan kaksimieliset vitsit saivat sekä yleisön että julkkikset nauramaan.


Amanda Harkimosta härskiä huumoria teatterilavalla – verrattiin kolera-altaaseen iltasanomat 20:05 13.01

Amanda Harkimo ja kuusi muuta Suomi-julkkista saivat kuulla kunniansa Esko Eerikäisen roastatessa heitä.


Amanda Harkimosta härskiä huumoria teatterilavalla – verrattiin kolera-altaaseen: ”Likainen ja kostea, mutta välillä joku kännissä kokeilee” iltasanomat 20:05 13.01

Amanda Harkimo ja kuusi muuta Suomi-julkkista saivat kuulla kunniansa Esko Eerikäisen roastatessa heitä.


Erika Vikman juhli avonaisessa violetissa iltapuvussa: Osti asun Thaimaasta lomaillessaan Dannyn kanssa iltalehti 00:38 13.01

Erika Vikman kertoi saaneensa positiivisen palautteen ryöpyn sen jälkeen, kun esiintyi Dannyn kanssa Yökylässä Maria Veitola - ohjelmassa. Laulaja Erika Vikman nähtiin viime vuoden aikana televisiossa sekä Iholla-sarjassa että Tähdet, tähdet -musiikkiohjelmassa. Molemmat tv-tuotannot olivat ehdolla Kultainen Venla -gaalassa, mutta jäivät ilman palkintoa. Vikmanilla oli gaalassa yllään kimaltava violetti iltapuku, jossa oli rinnan kohdalla näyttävä aukko ja korkea halkio, joka paljasti Erikan verkkosukkahousut.


Uutiset