Nyt eletään viranomaistenkin näkökulmasta poikkeuksellista kesää – alkoholia ja lämpöä riittää lähes kellon ympäri, poliiseja ei MTV 05:38 17.07

Häiriökäytöstä, pelastustehtäviä, riitoja, rattijuopumuksia ja ylinopeuksia. Erityisesti viikonloppuina viranomaisten tiedotteet ovat lohdutonta luettavaa. Kun osa Suomesta lomailee, poliisi paiskii töitä ympäri vuorokauden.


Kreml: Putin ja Trump keskustelevat erityisesti neljästä asiasta iltasanomat 15:40 16.07

Kreml on julkaissut tiedotteen, jossa kerrotaan Venäjän ja Yhdysvaltojen keskustelevan erityisesti neljästä asiasta.


Tiesitkö? Trumpia vastustava amerikkalainen megatähti esiintyy Suomessa samaan aikaan, kun presidentti saapuu vierailulle – keikka huipentuu merkityksellisesti iltasanomat 17:01 14.07

Trumpin toimista irtisanoutunut rockpersoona Jack White, joka on tunnettu erityisesti White Stripesista esiintyy Joensuun Ilosaarirockissa sunnuntaina.


Ikonin korvaajaksi? Lähde: FC Barcelona kiivaasti Ranskan maajoukkuetähden perässä MTV 10:11 14.07

Jalkapallon MM-kisoissa Ranska kohtaa sunnuntain finaalissa Kroatian. Ranskan joukkueesta erityisesti N’Golo Kante on ollut siirtohuhujen keskellä viime viikkojen aikana.


Jari Kurri naurahtaa Eeli Tolvasen sensaatioon liittyen – "Kaikki ovat kyselleet ja puhuneet siitä" MTV 08:56 14.07

Jokereiden edellisestä KHL-kaudesta tulee mieleen erityisesti yksi tarina ja yksi muistikuva: Eeli Tolvanen. Superlupaus tuli ja hurmasi kaikki otteillaan heti runkosarjan alkuvaiheilla. Häneen liittyen Jokerit on nyt lähes mahdottoman tilanteen edessä.


Sinilevätilanne on pahentunut erityisesti merialueilla – helteen jatkuminen pahentanee tilannetta entisestään MTV 15:55 12.07

Sinilevätilanne on pahentunut merialueilla tällä viikolla. Erityisesti Suomenlahdella ja Saaristomerellä sinileväkukintojen määrät ovat lisääntyneet, kertoo ympäristökeskus leväkatsauksessaan.


Puolustusvoimat uudistaa varusmiesten koulutusta – nämä asiat intissä muuttuvat erityisesti alokkailla iltasanomat 07:49 12.07

Koulutus uudistuu.


Kuvat: Teemu Selänne vaikuttui uusista muotokuvistaan – Sirpa-vaimo ihmetteli erityisesti yhtä yksityiskohtaa iltasanomat 07:17 12.07

Taiteilija jätti yhdestä taulusta pois Selänteen sormien välissä olleen sikarin.


Japanin kaatosateissa kuollut ainakin 141 ihmistä – ainakin 10 yhä kateissa iltasanomat 05:16 10.07

Ennätysmäiset sateet ovat koetelleet erityisesti maan keski- ja länsiosia.


Japanin kaatosateissa kuollut ainakin 122 ihmistä – kymmeniä yhä kateissa iltasanomat 01:12 10.07

Ennätysmäiset sateet ovat koetelleet erityisesti maan keski- ja länsiosia.


Suomalaisia linnunmunia ryöstetään pesistä ja myydään ulkomaille – WWF: vaarantaa lajien tulevaisuuden MTV 05:22 09.07

Suomalaisia linnunmunia ryövätään lintujen pesistä ja myydään korkeaan hintaan erityisesti ulkomaille. Ympäristöjärjestö WWF:n mukaan toiminta vaarantaa monen lajin tulevaisuuden.


Pelastajat taistelevat aikaa vastaan kaatosateiden runtelemassa Japanissa – jo yli 80 kuollut iltasanomat 20:31 08.07

Torstaista asti jatkuneet ennätysmäiset sateet ovat koetelleet erityisesti saarivaltion keski- ja länsiosia. Sateet ovat aiheuttaneet tulvia ja maanvyöryjä.


Korkein totuus -kultti värvää erityisesti ”yksinäisiä susia” pimeälle puolelle – johtajana toiminut joogaopettaja teloitettiin Japanissa iltasanomat 06:47 08.07

Japanin vuoden 1995 metroiskun tehnyt kultti oli sekoitus joogaa, uskontoa, terrorismia, murhia, kemiallisten aseiden tuotantoa, tiedettä ja huipputeknologiaa.


Rikkooko sinunkin hääpaikkasi alkoholilakia? Ongelma erityisesti maaseudulla MTV 19:43 07.07

Monet tilaus- ja pitoravintolat rikkovat alkoholilakia erityisesti kesäjuhlakaudella. Lakia rikotaan, kun asiakkaan sallitaan tuovan omat alkoholijuomansa esimerkiksi hääjuhliinsa, sillä lain mukaan asiakas saa nauttia alkoholia ravitsemisliikkeessä vain anniskeluluvalla. 


Häntäpään taistossa paljon pelissä – Veikkausliigassa kahden ottelun lauantai iltasanomat 09:21 07.07

Veikkausliigassa pelataan lauantaina kaksi ottelua. Huomio kiinnittyy erityisesti Turkuun, jossa kohtaavat sarjan häntäpään joukkueet TPS ja PS Kemi. IS nostaa otteluista kolme olennaista pointtia.


Ähtärin vetonaulojen hulvaton kyräily on huomattu somessa – ruskeakarhut irvailevat pandojen ruokavaliolle ja keskoskaapille MTV 08:45 07.07

Pandat sitä ja pandat tätä - Jos suomalainen karhu ajattelisi kuin ihminen… Moni on peukuttanut Ähtäri Zoon Facebook-sivuilla järjestystä valvovaa huuhkajaa, vekkuleiden vuohien dialogeja sekä erityisesti katkeransuloisia karhujulkaisuja.


Meribiologit kartoittavat Helsingin edustan meriluontoa - ihmispaineen vaikutuksia selvitetään MTV 20:12 05.07

Metsähallituksen luontopalvelujen meribiologit kartoittavat parhaillaan Helsingin edustan meriluontoa. Vedenalaisen meriluonnon monimuotoisuuden inventointiohjelmaan (VELMU) kuuluvaa tutkimusta tehdään pääasiassa sukeltamalla, mutta myös videokuvaamalla ja kahlaamalla. Tarkoitus on erityisesti selvittää, miten suuren kaupungin läheisyys vaikuttaa meriluontoon.


Jalkapallolegenda Matthäus hämmästelee Neymarin toimintaa: "Tarvitsemme hänen kaltaisia pelaajia, emme tuota" MTV 08:21 05.07

Jalkapallon MM-kisoissa brasilialaistähden Neymarin kohutemput ovat olleet kovan keskustelun kohteena Meksiko-neljännesvälieräottelun jälkeen. Erityisesti keihäänkärkeen nousi Neymarin tempaus toisella puoliajalla, kun hän syyllistyi ylidramatisointiin pienen kolhun jäljiltä.


Juoksumäärät Newsille ”Venäjä ei

Uutiset