Breaking Bad -sarjan tähdet huomioivat sarjan juhlapäivän: ”Kiitos tästä hullusta ideasta!” iltalehti 02:28 21.01

Yhdeksi kaikkien aikojen parhaista televisiosarjoista nostetun Breaking Badin tähdet sanailivat sarjan 10-vuotisjuhlapäivän kunniaksi. Breaking Badin ensimmäinen jakso näytettiin Yhdysvalloissa 20. tammikuuta vuonna 2008. Sarjan myötä Hollywoodin tähtikaartiin nousseet näyttelijät Bryan Cranston ja Aaron Paul eivät unohtaneet sarjan merkkipäivää.


Ari Lahden ensimmäinen puhe Palloliiton pomona - mainitsi Jallu Rantasen iltalehti 15:35 20.01

Ari Lahti puhui liittokokousväelle vastavalittuna puheenjohtajana. Ari Lahti puhui liittokokousväelle vastavalittuna puheenjohtajana. - Jalkapallo on elämys isollekin miehelle. Jari "Jallu" Rantasen tekemä johtomaali Englantia vastaan Olympiastadionilla vuonna 1985 on siitä hyvä esimerkki. Pallon painuttua maalin perukoille alkoi Jallun villi tuuletus, jonka rinnalla parhaimmatkin irlantilaiset riverdance-tanssijat kalpenevat, Lahti kertoi puheessaan tuoreena puheenjohtajana.


Auto törmäsi liikennemerkkiin ja jalankulkijaan Kuopiossa – poliisi pyytää kuskia ilmoittautumaan MTV 14:46 20.01

Poliisi kaipaa tietoja keskiviikkona sattuneesta tapauksesta, jossa autoilija törmäsi jalkakäytävällä kävelleeseen naiseen Kuopiossa.


Olli Jokinen vetää omaa kiekkoakatemiaa - sai myös tarjouksia NHL:n apuvalmentajaksi: ”Ei tarvitse pelätä potkuja” iltalehti 08:20 20.01

Olli Jokinen haluaa jakaa oppia nuorille omassa kiekkoakatemiassaan Floridassa. Aika ajoin kuulee ikäviä tarinoita niin sanotuista sammuneista urheilutähdistä, jotka ovat uransa jälkeen jääneet elämässä tyhjän päälle. Yli 1200 NHL-ottelun Olli Jokinen on päinvastainen esimerkki. Hän loi pelaajauransa viimeisinä kausina innovatiiviset suunnitelmat jatkostaan. Jokinen pyörittää perustamaansa kiekkoakatemiaa Floridassa.


Muistisairas vanhus kateissa – tuntomerkkinä ”köpöttävä” kävelytyyli MTV 12:28 19.01

Muistisairas 76-vuotias nainen on kateissa Polvijärvellä.


Parisuhdehelvetti Espoon kodissa: Mies alisti, hakkasi ja raiskasi satoja kertoja - väitti sovintoseksiksi iltalehti 10:26 19.01

Mies sai raa'asta parisuhdeväkivallasta viiden ja puolen vuoden tuomion. Helsingin hovioikeus on tänään antamallaan tuomiolla pitänyt voimassa Espoon käräjäoikeuden viime vuonna antaman tuomion vakavaa parisuhdeväkivaltaa koskeneessa rikosasiassa. Mies raiskasi naisen heidän yhteisessä Espoon kodissaan keskimäärin kerran kuussa. Syyttäjä piti selvänä, että tapaus oli poikkeuksellisen raaka esimerkki vakavasta ja pitkään kestäneestä parisuhde- ja perheväkivallasta. Naisen oma tahto oli murrettu sadoilla pahoinpitelyillä ja raiskausteoilla.


Sami Vatanen tehoili ja alusti voittomaalin – komea rajapyykki rikki juhlaottelussa iltasanomat 05:52 19.01

Torstain kierroksella nähtiin kahden suomalaisen merkkipaaluottelut.


Elämänurapalkinto menehtyneelle Pertti Alajalle – veli Erkki: "Tämä on nyt sulle with love" MTV 21:16 18.01

Elämänurapalkinto osoitettiin Urheilugaalassa menehtyneelle jalkapallopersoonalle Pertti Alajalle.


Eva Wahlström repäisi Urheilugaalassa - juhla-asuna urheilutoppi ja maiharit iltalehti 17:51 18.01

Nyrkkeilijä Eva Wahlströmin juhla-eleganssi paljasti kaistaleen urheilijan vatsaa. Nyrkkeilijä Eva Wahlström keräsi Urheilugaalassa katseita ilmestymällä urheilutopissa ja maihinnousukengissä paikalle. Hänen juhla-asunsa oli kokonaan musta. Sen sijaan hänen aviomiehensä Niklas Räsänen juhli valkoisessa puvussa. Wahlströmin asun yläosaa koristi iso Björn Borg -teksti. Urheilutopin ja saman merkkisen hameen väliin jäävä kaistale paljasti urheilijan vatsalihakset.


5 vaaran merkkiä, jotka kannattaa huomata työhaastattelussa iltalehti 13:57 17.01

Työntekijöiden suuri vaihtuvuus voi olla merkki siitä, että yritys, johon haet töihin, ei olekaan niin hyvä työpaikka kuin luulit. Työtä hakiessa jopa varmimmat meistä haluavat tehdä vaikutuksen työhaastattelussa. Joskus voi tuntua siltä, että mikä tahansa työ kelpaa.


Isän ja pojan koskettava keskustelu leviää somessa - miten olisit itse vastannut? iltalehti 12:11 17.01

Hanthelion -nimimerkkiä käyttävä poika on jakanut Redditissä erittäin koskettavan keskustelun. Lapset itkevät usein, aikuiset harvemmin. Eräs poika päätti jakaa sosiaalisessa mediassa tarinan isänsä itkemisestä. Han-poika kertoo kysyneensä isältään, onko isä koskaan itkenyt hänen nähtensä. - Kerran, hän sanoi. Hän kertoi minun olleen tuolloin 3-vuotias.


Venäläinen piimäkään ei täytä laatuvaatimuksia - osasta löytyi hometta, kolibakteeria ja tärkkelystä iltalehti 10:18 17.01

Laadunvalvontaviranomaisen mukaan tutkitusta 36 piimämerkistä korkealaatuisina voidaan pitää vain kymmentä. Venäjän laadunvalvontaviranomainen Roskachestvo on todennut, että 19 piimämerkkiä 36:sta ei täytä laatuvaatimuksia. Tutkimustulosten mukaan korkealaatuisina voidaan pitää vain kymmentä markkinoilla olevaa piimämerkkiä.


12 merkkiä siitä, että joku aikoo ottaa loparit iltalehti 10:02 16.01

Tähän mennessä on tutkittu melko vähän, mitkä merkit antaisivat vihjeitä tai ennusteita siitä, että joku aikoo ottaa lopputilin. Työmotivaation hiipuminen on yksi merkki lähtöhaluista. Tutkijat selvittivät käyttäytymismalleja, jotka voivat viitata työntekijän aikomukseen ottaa lopputili. Tyytymättömyydestä ja lähtöhalusta on monia merkkejä.


Skotlannissa kadonneesta Riinasta ei merkkiäkään - ystävä kuvailee hienoksi ihmiseksi: ”Jotain todella outoa tässä on” iltalehti 12:10 15.01

Edinburghin paikallispoliisi tutkii Riina Sjögrenin tapausta kadonneen etsintänä. Minne oli matkalla suomalainen Riina Elisabeth Sjögren, 38, joka osti lentolipun, matkusti Edinburghin lentokentälle, jätti sinne tavaroitaan, mutta palasi sitten kaupungin raitiovaunulla York Placelle keskustaan, jossa hän viimeksi katukameraan tallentui? Edinburghin poliisi ei kerro Sjögrenin lipun kohdetta, mutta toteaa Iltalehdelle sen olevan yksi tapauksessa selvitettävistä seikoista.


NHL-kierroksen topit ja flopit: Kessel rikkoi 700 tehopisteen rajapyykin ja johti Penguinsin voittoon jatkoaika.com 09:39 15.01

Phil Kessel juhlisti merkkipaalua Penguinsin voitossa, ja Minnesota Wildin suomalaiset jatkoivat pisteputkeaan. Hurricanes sen sijaan on loman tarpeessa. Jatkoaika kokosi yhteen yön kierroksen onnistumiset, alisuorittajat ja joukkueidensa suurimmat sankarit.


Muistatko kaikki? Tässä ovat vuoden 2017 ikimuistoisimmat kuninkaalliset hetket mtv 06:15 14.01

Vuosi 2017 oli varsinkin Britannian hoville yhtä ikimuistoista merkkihetkeä.


Huippumalli aiheutti somekohun - ylisti hiuksia ja sai kemoterapian läpikäyneet kuohuksiin iltalehti 20:24 13.01

Emily Ratajkowski joutui muotoilemaan Instagraminsa kuvatekstin uudella tavalla. Malli Emily Ratajkowski, 26, ei tainnut arvata, millaiseen muurahaispesään sohaisi postatessaan Instagramiin ilmoituksen valinnastaan Kerastasen uudeksi mainoskasvoksi. Kerastase on tunnettu hiustuotemerkki ja toki myös Ratajkowski sukii Instagram-kuvassaan runsasta hiuspehkoaan. Mutta kuvateksti meni mönkään:


Harrodsin tavaratalo poistaa Dianan ja Dodin patsaan iltalehti 15:26 13.01

Patsas palautetaan Dodin perheelle. Prinsessa Dianan ja hänen miesystävänsä Dodi Al Fayedin patsas on ollut esillä Lontoon kuuluisassa Harrodsin tavaratalossa vuodesta 2005. Muistomerkin pystytti tavaratalon silloinen omistaja, Dodin isä Mohammed Al Fayed. Hän myi tavaratalon vuonna 2010 noin 1,7 miljardilla eurolla Qatarin kuningasperheelle, mutta muistomerkki jäi paikoilleen.


IL selvitti Kela-sotkun taustat: Tuhannet köyhät jätettiin heitteille - kuka mokasi? iltalehti 08:05 13.01

Vuosi sitten tapahtunut toimeentulotukiskandaali olisi ollut vältettävissä. Kela antoi kaunisteltuja ja mahdollisesti harhaanjohtavia tietoja ongelmistaan. Iltalehti selvitti, että syynä oli poliittinen kiire ja halu revanssiin. Lue kattava selvitys IL Plus -palvelusta. Melkein tasan vuosi sitten Kelan hallitus myönsi eläkkeelle siirtyneelle pääjohtajalle Liisa Hyssälälle (kesk) Kelan kultaisen ansiomerkin. Sitä ennen oli annettu vain neljä kultamerkkiä, ja kaikki saajat ovat olleet Kelan pääjohtajia. Kelan pääjohtaja on poikkeuksellisen vahva virkamies. Hän saa valtansa tasavallan presidentiltä.


F1-sääntömuutokset: Räikkösen raju kolari esimerkkinä näkyvässä uudistuksessa MTV 07:05 13.01

Kädenvääntö F1-autojen ulkonäöstä jatkuu, kun juuri poistuvien haineväsiipien vastapainoksi autoihin kiinnitetään kaudella 2018 kuljettajaa suojaava Halo-turvakaari.


Uutiset