Kuva: Esikoistaan odottavan ex-Salkkarit-tähden synnytys lähestyy – enää muutama viikko mtv 14:23 15.01

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä ja malli Mia Ehrnrooth odottaa ensimmäistä lastaan. 


Kuvat: Raskaana oleva Minka Kuustonen hehkui punaisella matolla – esitteli pyöristyneen vauvavatsansa mtv 19:54 12.01

Esikoistaan odottava Minka Kuustonen esitteli vauvavatsansa Kultainen Venla -gaalan punaisella matolla.


Ellen DeGeneres painosti törkeästi Khloe Kardashania: ”Näen silmistäsi sisaresi olevan raskaana” iltalehti 08:03 05.01

Ellen DeGeneresin käytös omassa talk show'ssaan ihmetytti. Khloe Kardashianin, 33, raskaus ei ole mikään salaisuus, sillä hän on kertonut avoimesti odottavansa esikoistaan. Mutta hänen sisarensa, 20-vuotiaan Kylie Jennerin mahdolliselle raskaudelle ei ole saatu vahvistusta suuntaan eikä toiseen.


”Ugly Betty” odottaa ensimmäistä lastaan - tältä näyttelijä näyttää nykyään iltalehti 10:24 04.01

Ugly Betty -sarjasta tuttu America Ferrera odottaa esikoistaan. America Ferrera, 33, kertoo raskaudestaan Instagramissa, kuvassa jossa hän hassuttelee yhdessä miehensä Ryan Piers Williamsin, 36, kanssa. - Toivotamme tervetulleeksi uuden kasvon, jota pussata vuonna 2018. Toivotamme kaikille hyvää uutta vuotta, Ferrera kirjoittaa Instagram-kuvan yhteydessä.


Esikoistaan odottava Eva Longoria, 42, innostui lapsista vasta tultuaan äitipuoleksi iltalehti 17:16 22.12

Näyttelijä Eva Longoria odottaa esikoistaan. Eva Longoria tunnetaan esimerkiksi televisiosarjoista Tunteita ja tuoksuja ja Täydelliset naiset. Longoria on naimisissa Jose Antonio Bastonin kanssa. Longorian odotus on edennyt viidennelle kuulle. Daily Mail tietää kertoa, että Longoria muutti mielensä äitiyden suhteen rakastuttuaan Bastoniin ja tavattuaan tämän kolme lasta. Lähipiirilähteen mukaan lapset voittivat Longorian puolelleen. Bastonilla on avioliitosta Natalia Esperonin kanssa kolme yhteistä lasta, Natalia, 22, ja 14-vuotiaat kaksoset Mariana ja Jose.


Tältä Täydellisten naisten Juanita Solis näyttää nykyään iltalehti 12:05 21.12

Jos katsoit Täydellisiä naisia, muistat varmasti Gabrielle Solisin ja Carlos Solisin Juanita-tyttären. Täydelliset naiset oli supersuosittu yhdysvaltalainen televisiosarja. Pääosissa nähtiin Teri Hatcher, Felicity Huggman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Dana Delany ja Vanessa Williams. Gabrielle Solisia näytellyt Eva Longoria odottaa esikoistaan. Sarjassa hänellä oli kaksi lasta. Juanita Solisia näytellyt Madison De La Garza on jo 16-vuotias.


Raskaus on totta! Khloé Kardashian myöntää viimein odottavansa esikoistaan mtv 07:30 21.12

Tositelevisiotähti Khloé Kardashianin raskaudesta on huhuttu jo kuukausien ajan. Nyt Kardashian myöntää iloiset uutiset.


Eva Longoria raskaana! Odottaa esikoistaan 42-vuotiaana stara 11:00 20.12

Viime vuonna José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja


Vauvaonnea! Näyttelijä Eva Longoria odottaa esikoistaan mtv 07:17 20.12

Täydelliset naiset -sarjasta tunnettu näyttelijä Eva Longoria odottaa ensimmäistä lastaan.


Nyt se on varmaa: Eva Longoria, 42, odottaa esikoistaan! iltalehti 06:47 20.12

Näyttelijät edustajat ovat vahvistaneet jo jonkin aikaa velloneet raskaushuhut People-lehdelle. Täydelliset naiset -sarjasta muistettava näyttelijä Eva Longoria, 42, on raskaana. Tähden edustajat ovat vahvistaneet odotuksen Lapsen isä on Longorian aviomies José Antonio "Pepe" Bastón. Tulossa on poika, ja Longorian raskaus on edennyt viidennelle kuulle.


Presidenttipari vastaanotti perinteiset joulutervehdykset – esikoistaan odottava Jenni Haukio sädehti punaisessa mtv 11:14 19.12

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio vastaanottivat joulutervehdykset Mäntyniemessä.


Tuoreen isän neuvot esikoistaan odottaville kiertävät somessa: ”Tulet itkemään” iltalehti 15:55 18.12

Isä kertoo kokemuksiaan avoimesti tuoreessa tekstissään. Kun miehestä tulee isä, koko elämä muuttuu, kirjoittaa Jolt Jones. Hän kertoo julkaisseensa julkisen kirjeen, koska toivoi itse, että joku olisi kertonut kyseiset asiat hänelle ennen lapsen syntymää. Hän on otsikoinut kirjeensä: Oppitunteja tuoreille isille ja isyydestä haaveileville:


Hollywood-tähti Kirsten Dunst, 35, odottaa esikoistaan – edusti kauniisti pyöristyneen vauvavatsan kanssa: ”On aika rauhoittua” iltasanomat 18:38 14.12

Kirsten Dunst odottaa ensimmäistä lastaan kihlattunsa Jesse Plemonsin kanssa.


Kirsten Dunst odottaa esikoistaan iltalehti 16:30 14.12

35-vuotias Kirsten Dunst ja Jesse Plemons odottavat lasta. Kirsten Dunst ja Jesse Plemons alkoivat seurustella vuonna 2016, kun molemmat näyttelivät suositussa Fargo -televisiosarjassa. Dunst ja Plemons näyttelivät avioparia. Kaksikko kihlautui ja häitä tanssitaan keväällä 2018. Nyt kaksikon tiedottaja on vahvistanut Us Weeklylle, että perhe kasvaa ja odottaa innoissaan pienokaista. Jo aiemmin tänä vuonna Dunst sanoi haastattelussa, että olisi "valmis saamaan lapsia ja rentoutumaan".


Khloe Kardashianin synnytys lähenee - valmistautuu synnytykseen Los Angelesissa iltalehti 18:16 12.12

Peoplen mukaan Khloe Kardashian odottaa esikoistaan. Tähti ei ole vielä vahvistanut huhua. Lukuisat yhdysvaltalaismediat kertovat Khloe Kardashianin odottavan ensimmäistä lastaan. Kardashian seurustelee Tristan Thompsonin kanssa. Pariskunta asuu Ohiossa. Kardashian aikoo kuitenkin suunnata Los Angelesiin synnyttämään. - Khloe haluaa synnyttää Los Angelesissa. Joulun hän haluaa olla perheensä lähellä, lähipiirilähde vahvistaa Peoplelle.


Kuoron Finlandia-hymni herkisti rouva Jenni Haukion Linnan juhlissa iltalehti 21:00 06.12

Filomela-kuoron komea tulkinta Finlandiasta toi kyyneleet Jenni Haukion silmiin. Linnan juhlien kättelyosuuden päätteeksi presidenttipari pääsi aitiopaikalta seuraamaan Filomela-kuoron laulua kutsuvieraiden kera. Kuoro kajautti komeasti tunnelmallista kappaletta. Laulajien tulkinta toi Jenni Haukiolle kyyneleet silmiin suorassa lähetyksessä itsenäisyyspäivän vastaanotolta. Esikoistaan odottava Haukio piti sovitusti tauon kättelyssä illan aikana. Presidentti Sauli Niinistö otti yksin vastaan Esplanadin puolelta saapuvat vieraat.


”Yksinkertainen, kaunis, elegantti” - stylisti Vesa Silver arvioi Jenni Haukion puvun iltalehti 19:14 06.12

Rouva Jenni Haukion valinta käyttää Linnan juhlissa nuoren suunnittelijan luomusta saa kehuja muodin ammattilaiselta. Rouva Jenni Haukio yllätti käyttämällä tänä vuonna muuta kuin vakisuunnittelijaansa Sari Nordströmiä. Linnassa esikoistaan odottavan Jenni Haukion yllä nähtiinkin todella pelkistetty, smaragdinvihreä silkkipuku. Tyylin muutos saa kehuja muodin ammattilaiselta.


Kuva saa kyyneleet silmiin: Pieni vauva menehtyi sunnuntaiaamuna, isä muisti poikaansa liikuttavalla eleellä iltalehti 21:17 13.11

NFL:n San Francisco 49ersin Marquise Goodwinin sunnuntai oli yksi hänen elämänsä surullisimmista päivistä. Goodwin ja hänen vaimonsa Morgan Goodwin-Snow odottivat esikoistaan, poikavauvaa. Raskaudenaikaisten komplikaatioiden takia synnytys täytyi käynnistää reilusti etuajassa varhain sunnuntaiaamuna. Poikavauva ei selvinnyt. Goodwin julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka saatetekstissä hän kertoi suru-uutisen. Kuvassa pienen pieni käsi lepää aikuisen sormea vasten.


Kuva saa kyyneleet silmiin: Pieni vauva menehtyi isänpäivän aamuna, isä muisti poikaansa liikuttavalla eleellä iltalehti 21:17 13.11

NFL:n San Francisco 49ersin Marquise Goodwinin ensimmäinen isänpäivä oli yksi hänen elämänsä surullisimmista päivistä. Goodwin ja hänen vaimonsa Morgan Goodwin-Snow odottivat esikoistaan, poikavauvaa. Raskaudenaikaisten komplikaatioiden takia synnytys täytyi käynnistää reilusti etuajassa varhain sunnuntaiaamuna. Poikavauva ei selvinnyt. Goodwin julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka saatetekstissä hän kertoi suru-uutisen. Kuvassa pienen pieni käsi lepää aikuisen sormea vasten.


Esikoistaan odottava rouva Jenni Haukio astui julkisuuteen ensimmäistä kertaa vauvauutisen jälkeen iltasanomat 11:23 24.10

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio jutustelivat hyväntuulisesti keskenään ennen Puolan presidenttiparin saapumista.


Uutiset