Näkemys: Missä viipyy TPS:n kannanotto Jonne Virtasen nakukuvaan? jatkoaika.com 07:22 03.04

TPS tahtoo luoda itsestään markkinoinnissaan ja viestinnässään suurseuran kuvan, mutta siltä puuttuu kyky reagoida ongelmatilanteisiin. Jonne Virtasen aikaansaama kohu toimii esimerkkinä huonosta viestinnästä ja asenteesta, joka riivaa koko seuraa.


Jääkiekko toimii esikuvana jatkoaika.com 10:35 11.02

"Tämä toi mieleen lapsuuteni, jolloin luistelin koko päivän. Pelasin 5-vuotiaana ulkojäillä ja nautin vain pelistä. Aloimme pelaamaan ulkona lokakuussa ja joskus jatkoimme jopa huhtikuun puoliväliin asti. Nykyään on onnekas, jos pystyy pelaamaan ulkojäillä yhden kuukauden.", Vjatsheslav Fetisov, Save the Bond -tapahtumassa 9.2.2018 /MTVuutiset/. Liiga ja Liiga-seurat ovat kiitettävällä tavalla alkaneet toimimaan hyvien asioiden puolesta. Viime viikkoina on mm pelattu syöpäsairaiden lasten ja nuorten hyväksi otteluita ja tehty asioita ilmastonmuutoksen hidastumiseksi. Esimerkkinä tästä on 9.2.2019 Helsingissä pelattu pipolätkäturnaus, jossa olivat pelaamassa mm Vjatsheslav Fetisov sekä Sauli Niinistö. Tässä jaksossa Liigan toimitusjohtaja, Jukurien toimitusjohtaja sekä Jukurien myynti-ja markkinointituottaja kertovat esimerkkejä miten seurat ovat konkreettisesti luoneet faneja- sekä ilmastoa hyödyntäviä hankkeita, mm ilmaisten bussikyytien muodossa. Kuuntele jakso alla olevasta linkistä ja hyödynnä nämä edut.


Selma Blairin rohkea muutos ihastuttaa – kannustaa leikkaamaan hiukset lyhyeksi stara 18:00 14.01

Uuden hiustyylin toteuttaminen vaatii uskallusta ja rohkeutta. Esimerkkinä toimii nyt


Viihdelehti Stara.fi stara 18:00 14.01

Uuden hiustyylin toteuttaminen vaatii uskallusta ja rohkeutta. Esimerkkinä toimii nyt


Painonnoston suomenmestari Laura, 26, rikkoo ennakkoluuloja – viihtyy myös naisellisissa bikineissä: ”Nostan enemmän kuin satakiloinen mies” iltasanomat 20:34 29.12

Painonnoston suomenmestari Laura Liukkonen haluaa toimia esimerkkinä nuorille naisille ja näyttää, että urheilijakin voi esiintyä uskottavasti bikineissä.


”Sillä politiikalla saadaan keltaliivit kaduille” – Timo Soini varoittaa ”ekointoilusta” uusisuomi 18:30 03.12

Ulkoministeri Timo Soini pitää Ranskan mellakoita varoittavana esimerkkinä myös Suomelle.


Uutiset