Rankkasateet nostattivat äkkitulvia suomalaisten suosikkilomasaarella – ainakin viisi kuollut iltasanomat 12:11 10.10

Espanjassa Mallorcan saarella ainakin viisi ihmistä on kuollut rankkasateiden nostattamissa tulvissa, kertoo espanjalaismedia.


Barcelonan pelipaidan raidoille hyvästit? Fanit raivon partaalla mahdollisesta uudesta pelipaidasta MTV 19:44 19.09

Jalkapallon suurseuran Barcelonan pelipaidasta tutut raidat ovat pian vain muisto. Espanjalaismedia Sportin mukaan seura on päässyt yhteisymmärrykseen urheilujätti Niken kanssa ensi kauden kotipaidasta. Raidat ovat vaihtuneet paidassa ruutuihin. Tämä on saanut fanit raivon partaalle. 


Perhetragedia Espanjassa: Isoisä unohti autoon kahdeksaksi tunniksi – lapsenlapsi kuoli kuumuuteen MTV 10:13 11.08

10-kuukautinen tyttövauva on kuollut Espanjan Mallorcalla sen jälkeen, kun isoisä unohti hänet kahdeksaksi tunniksi autoon, kertovat espanjalaismediat.


Lähde: Max Verstappen jarruna kuskimarkkinoilla – estelee yhtä Red Bull -ehdokasta MTV 15:19 05.08

Max Verstappen estelee Carlos Sainzin siirtymistä Red Bull -talliin, uutisoi espanjalaismedia Marca.


Espanjalaismedia: Cristiano Ronaldon siirtyminen Juventukseen enää hetkien päässä – kauppahinta 105 miljoonaa euroa iltasanomat 18:29 10.07

Kesän puhutuin futissiirto on enää pienestä kiinni, kertoo El Mundo.


Huhut Fernando Alonson tulevaisuudesta kiihtyvät – manageri nähtiin Indy-kisassa MTV 12:58 13.06

Fernando Alonsolla ei ole ensi kaudeksi sopimusta Formula ykkösissä. Espanjalaismedia spekuloi hänen siirtymisellään IndyCar-sarjaan.


Kovaa luottoa! FC Barcelona lähettää 20-vuotiaan tähtensä suomalaiskirurgin operoitavaksi MTV 11:38 05.06

FC Barcelonan erittäin lupaavana pelaajana pidetty Carles Alena, 20, saapuu lähipäivinä tunnetun kirurgin Sakari Oravan operoitavaksi, kertoo espanjalaismedia Marca.


Espanjan pääministerille potkut korruptioskandaalin jälkimainingeissa MTV 12:34 01.06

Espanjan parlamentti on erottanut pääministeri Mariano Rajoyn epäluottamuslauseäänestyksessä, kertovat espanjalaismediat.


Nuoripari piti prameat 200 hengen häät ravintolassa Espanjassa - karkasi paikalta, kun tuli maksun aika iltalehti 20:00 26.05

Hääpari jäi yhteensä velkaa ravintolalle yli 8 000 euroa. Espanjassa Viveiron kunnassa nuori hääpari päätti pitää kunnon hääjuhlat ravintolassa. Espanjalaismedian mukaan prameissa häissä oli yhteensä yli 200 vierasta, ja heitä viihdyttämään saapui yksityiskoneella kuuluisa romanialainen laulaja Nicolae Guță. Morsiamen hääpuvussa oli Swarovski-timantteja, ja juhlapöydässä oli tarjolla muun muassa lammasta sekä kallista viiniä ja viskiä.


Kymmenen terroristia vankilaan iskusuunnitelmista Barcelonaan: Jihadistisolun johtaja oli ehdottanut ”vääräuskoisen” mestaamista ja teon videoimista iltalehti 18:56 10.04

Terrorituomioistuin on lähettänyt kymmenen ääri-islamistia 8-12 vuodeksi vankilaan. Espanjalainen terrorisimirikoksia käsittelevä tuomioistuin langetti tiistaina vankeustuomiot kymmenelle henkilölle, jotka kuuluivat samaan "jihadistisoluun". Joukon kolme johtajaa saivat 12 vuoden tuomiot ja seitsemän muuta tuomittiin kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen, espanjalaismedia kertoo. Tuomiot tulivat terroristijärjestöön kuulumisesta. Tuomituista neljä on espanjalaisia, viisi marokkolaisia ja yksi brasilialainen. He olivat valmistautuneet tekemään terrori-iskuja Espanjassa tai liittymään terroristijärjestö Isisiin.


Media: Espanjan agentit Puigdemontin kintereillä Helsingissä - ”emme keskustelleet tällä tasolla” iltalehti 14:56 26.03

Puigdemontin vierailua viime viikolla Helsingissä isännöinyt kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk) sanoo, että varjostus ei tullut puheeksi vierailun aikana. Espanjan tiedustelupalvelu CNI oli Katalonian syrjäytetyn aluejohtajan Carles Puigdemontin kintereillä koko ajan, myös Helsingissä, kertoo espanjalaismedia. Aiheesta kirjoittivat mm. suuret sanomalehdet ja . Espanjalaismedian mukaan CNI:n agentit seurasivat Puigdemontin taivalta Suomesta Ruotsin ja Tanskan kautta kohti Belgiaa. He odottivat niin kauan, kunnes tämä oli ylittänyt Tanskan ja Saksan rajan ja antoivat sitten pidätysvinkin Saksan viranomaisille.


Suomalaispäätoimittaja pitää espanjalaismedialle tiedotustilaisuuden kadonneesta suomalaisnaisesta - Äiti: viimeisin sijainti ennen katoamista selvisi iltalehti 19:15 19.03

Viimeisin havainto kadonneesta on Mijasin vuoristoalueelta Etelä-Espanjasta. Espanjan Aurinkorannikolla kadoksissa olevan 22-vuotiaan suomalaisnaisen äidin mukaan viimeinen alue, johon tyttäreen saatiin ennen tämän katoamista yhteys, oli Málagan lähellä sijaitseva vuoristoalue Mijas. Espanjansuomalaisille suunnattujen Olé-lehden ja SE-sanomalehden päätoimittaja Katia Westerdahl on ollut kadonneen äitiin yhteydessä asiasta. Hän aikoo pitää maanantaina paikallismedialle tiedotustilaisuuden suomalaisnaisen katoamisesta.


kunnes toisin loppuelämän haitta, päätöserässä – hallitseva Video Andorran

Uutiset