Tiesitkö? Jari Isometsän poika Eetu on golfissa yksi Suomen lahjakkaimmista junioreista: ”Motivaatiosta se ei jää kiinni” iltalehti 12:22 14.01

Jari Isometsä arvioi, että 5-6 vuoden sisään selviää, tuleeko pojasta ammattilaista. Hiihtolegenda Jari Isometsän 20-vuotias poika Eetu on yksi Suomen lupaavimmista golfin pelaajista. Parhaillaan Eetu on Espanjassa kilpailumatkalla. - Eetulla on nyt 5-6 vuotta aikaa katsoa, tuleeko lajista ammatti. Golf on pahuksen kilpailtu laji, joten ammattilaiseksi pääsy on valtavan kovan työn takana. Mutta harjoitusinnosta ja motivaatiosta se ei Eetulla ole kiinni, Jari Isometsä sanoo.


Uudet lumisateet mahdollisia Espanjassa - ”Ei ole kesäkelejä näköpiirissä” iltalehti 22:58 09.01

Torstaina kylmää ilmaa virtaa koko Espanjaan, päivystävä meteorologi kertoo. Maanantaina Espanjan Fuengirolassa hämmästyttiin, kun ranta muuttui muutaman tunnin ajaksi valkoiseksi. Espanjan ja Ranskan välimaaston vuoristoseudulle on tulossa keskiviikon vastaisena yönä lumisateita. Keskiviikkona sää muuttuu hetkellisesti hieman lämpimämmäksi, mutta taas torstaina kylmää ilmaa virtaa koko Espanjaan, kertoo Forecan päivystävä meteorologi Ilkka Alanko. Torstaina lunta tulee todennäköisimmin Espanjan keski- ja pohjoisosissa.


Rantakelit vaihtuivat ensilumeen – Fuengirolassa hyytävän kylmä sää stara 16:00 09.01

Etelä-Espanjassa sijaitseva Fuengirola on suosittu lomakohde myös suomalaisten keskuudessa. Netissä


Viihdelehti Stara.fi stara 16:00 09.01

Etelä-Espanjassa sijaitseva Fuengirola on suosittu lomakohde myös suomalaisten keskuudessa. Netissä


Sää muuttui rajusti Espanjan aurinkorannikolla - lumipeite peitti turistirannat iltalehti 12:47 09.01

Suomalaisten suosimissa rantalomakohteissa Etelä-Espanjassa on kärvistelty poikkeuksellisen hyisessä säässä. Etelä-Espanjassa sijaitsevassa turistikohteessa Fuengirolassa hieraistiin silmiä alkuviikosta. Tähän aikaan vuodesta yleensä leppeästä kesäsäästä nauttivalle alueelle nimittäin satoi lumipeite maanantaina. Yli 20 vuoden ajan Espanjan Benalmadenassa asunut yrittäjä ja toimitusjohtaja Ismo Ivakko kutsuu Fuengirolan seudulle satanutta lunta "mielenkiintoiseksi yllätykseksi".


HS: Ikääntyneet hyötyvät influenssarokotteesta – kahtena vuonna otettu rokote vähentää tehohoidon ja kuoleman riskiä MTV 08:21 09.01

Espanjassa tehdyn tutkimuksen mukaan ikääntyneiden kannattaisi ottaa influenssarokote ainakin kahdesti, sillä se suojaa vakavalta taudinkuvalta, Helsingin Sanomat kertoo.


Sääkaaos koettelee ihmisiä maailmalla - Espanjassa lumi sotkee liikennettä ja helle uuvuttaa Australiassa iltalehti 02:29 08.01

Sunnuntaina Australian Sydney oli kuumin paikka maailmassa. Poikkeukselliset sääolosuhteet riepottelevat ihmisiä ympäri maailmaa. Jos Suomea ryöpyttää tällä hetkellä Aku-myrsky, niin toisella puolella maailmaa kärvistellään kuumuudessa ja hytistään paukkupakkasissa. The Sydney Morning Herald uutisoi Australian Sydneyn olleen sunnuntaina iltapäivällä kuumin paikka maailmassa. Lämpötila kipusi Sydney Penrithissä 47,3 asteeseen. Lehden mukaan Sydneyn uuvuttava helle yhdistettynä korkeaan kosteusprosenttiin tekee nukkumisestakin lähes sietämätöntä.


Suomalainen Aliisa lumikaaoksen keskellä moottoritiellä Espanjassa: ”Yö nukuttu täpötäydessä autossa” MTV 14:49 07.01

Suomalainen vaihto-oppilas Aliisa Lunden on joutunut Espanjassa erikoiseen tilanteeseen, kun automatka kohti Madridia tyssäsi täyteen lumikaaokseen.


Suomalainen vaihto-oppilas lumikaaoksen keskellä Madridissa: ”Yö nukuttu täpötäydessä autossa” MTV 14:10 07.01

Suomalainen vaihto-oppilas Aliisa Lunden on joutunut Espanjassa erikoiseen tilanteeseen, kun automatka kohti Madridia tyssäsi täyteen lumikaaokseen.


Nyt ei mennyt ihan nappiin! Diego Costalle nolo ulosajo Espanjassa MTV 18:46 06.01

Vasta takaisin Espanjaan palannut Diego Costa oli vauhdissa, kun jalkapallon La Ligassa hänen edustamansa Atlético Madrid kohtasi Getafen. Costan 2-0-maalin tuuletus kostautui, kun espanjalaiskärki sai nolon punaisen kortin.


Video: Nyt paloivat käämit! Lentokoneessa odotteluun hermostunut mies päätti poistua hätäuloskäynnin kautta MTV 17:53 03.01

Lentokoneessa tyhjänpanttina istuskeluun kyllästynyt mies otti ohjat omiin käsiinsä ja poistui koneesta hätäuloskäynnin kautta Espanjassa. Matka tyssäsi kuitenkin koneen siiven reunalle. Sakkoja mies voi tempauksestaan joutua pulittaamaan useita kymmeniä tuhansia euroja. 


Norjalaislehti löysi Matti Nykäsen sattumalta Espanjasta - ex-mäkimies avautui elämästään: ”Helvetti ei ole mitään siihen verrattuna” iltalehti 19:42 31.12

Mäkilegenda Matti Nykänen puhuu norjalaislehti Dagbladetin pitkässä haastattelussa elämänsä vaikeuksista. Dagbladet tapasi Matti Nykäsen, 54, marraskuussa Espanjassa yritettyään sitä ennen tavoittaa mäkilegendaa kuukausitolkulla virallisten kanavien kautta. Lopulta Nykänen löytyi hieman onnekkaasti Gran Canarialla sijaitsevasta suomalaisbaarista, jossa hänellä oli keikka marraskuussa.


Norjalaislehti löysi Matti Nykäsen sattumalta Espanjasta - ex-mäkimies avautuu elämästään: ”Helvetti ei ole mitään siihen verrattuna” iltalehti 19:24 31.12

Mäkilegenda Matti Nykänen puhuu norjalaislehti Dagbladetin pitkässä haastattelussa elämänsä vaikeuksista. Dagbladet tapasi Matti Nykäsen, 54, marraskuussa Espanjassa yritettyään sitä ennen tavoittaa mäkilegendaa kuukausitolkulla virallisten kanavien kautta. Lopulta Nykänen löytyi hieman onnekkaasti Gran Canarialla sijaitsevasta suomalaisbaarista, jossa hänellä oli keikka marraskuussa.


Tänään vietetään viattomien lasten päivää – Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa keppostellaan MTV 05:41 28.12

Tänään vietetään viattomien lasten päivää. Se on kristillinen juhlapäivä, jota vietetään Juudean kuningas Herodeksen Raamatun mukaan surmauttamien Betlehemin poikalasten muistoksi.


Poliisien jouluateriasta nousi skandaali Espanjassa – ”rikollisiakin kohdellaan paremmin” iltasanomat 22:37 26.12

Poliiseille tarjottiin jouluaattona pastaa merenelävien kanssa, kroketteja ja friteerattua turskaa.


Tiedeväki selvitti: Game of Thronesin maailman ilmasto olisi mahdollinen - Muurilla ilmasto olisi kuin Suomen Lapissa iltalehti 18:21 26.12

Ilmasto ja henkeä salpaavat maisemat ovat oleellinen osa fantasiasarja Game of Thronesia. Nyt tutkijat ovat selvittäneet Game of Thronesin ilmaston salaisuudet lohikäärmeen pierujen vaikutusta myöten. "Talvi on tulossa." Lause on tuttu hittisarja Game of Thronesin ystäville ja oikeastaan kaikille, jotka käyttävät sosiaalista mediaa. Talvi on oleellinen osa kirjailija George R. R. Martinin luoman saagan maailmaa ja juonta. Game of Thronesin maailmassa vuodenajat voivat kestää vuosikausia. Ilmasto ja maagiset maisemat on tuotu myös televisiosarjassa hienosti esiin. Sarjaa on kuvattu niin Islannissa, Espanjassa kuin Marokossakin. Sarjan maailmassa Pohjoisessa on lunta ja kylmä kun taas etelämmässä on lämmintä ja kuivaa.


Uutiset