Portugalin metsäpaloa sammutetaan yhä - ainakin 60 kuollut iltalehti 09:01 19.06

Portugalin laajan metsäpalon sammutustyöt ovat yhä käynnissä. Sunnuntaiyönä yli 2 000 palomiestä taisteli vielä lähes sataa yksittäistä tulipaloa vastaan. Euroopan unioni aikoo lähettää neljä lentokonetta lisää Espanjasta ja Italiasta sammutustöiden avuksi.


Hurja väite: Ronaldo haluaa pois Espanjasta - "Päätös on peruuttamaton" iltalehti 10:08 16.06

Portugalilaislehti A Bola uutisoi huimia väitteittä Cristiano Ronaldosta. Ronaldo on lehden mukaan ilmoittanut Real Madridin puheenjohtajalle Florentino Perezille, että hän haluaa jättää Espanjan taakseen. A Bolan mukaan päätöksen taustalla ovat tähtipelaajan verosotkut. Espanjan viranomaiset karhuavat Ronaldolta 14 miljoonan euron verovelkoja ja uhkaavat miestä 28 miljoonan euron mätkyillä sekä peräti 3,5 vuoden vankeudella.


Portugalilaislehden kova väite: Cristiano Ronaldo suuttui – haluaa lähteä Espanjasta iltasanomat 09:41 16.06

Portugalilaislehti A Bolan mukaan Cristiano Ronaldo on lähtökuopissa Real Madridista.


Barcelonan tähtäimessä täysi kymppi, PSG:n tähtikaartin Karabatic ja Hansen himoitsevat pokaalia Pariisiin yle 11:36 03.06

Käsipallon miesten Mestarien liigan viime kauden voittaja Kielce on poissa Kölnissä pelattavasta finaaliturnauksesta, joten nyt pokaalia jahtaavat Veszprem Unkarista, PSG Ranskasta, Vardar Makedoniasta ja Barcelona Espanjasta. Nelikosta vain Barcelona on juhlinut aiemmin Mestarien liigan voittoa.


Uutiset