Seagulls piti komentoa pääkaupunkiseudun paikallispelissä iltasanomat 19:48 20.01

Helsinki Seagulls nousi miesten Korisliigassa kolmanneksi haettuaan pääkaupunkiseudun paikallispelissä selvän voiton Espoo Unitedista pistein 110–82 (53–39).


MTV: Teinipojan epäillään pahoinpidelleen espoolaiskoulun rehtorin iltasanomat 18:31 20.01

Poliisi epäilee, että 15-vuotias teinipoika olisi pahoinpidellyt espoolaiskoulun rehtorin.


MTV: Teini hyökkäsi rehtorin kimppuun espoolaiskoulussa - poliisi paikalle iltalehti 18:06 20.01

Kiinniotettu ei ole koulun oppilas. Tapaus siirtyy aikanaan poliisilta lastensuojeluviranomaisille. Välikohtaus tapahtui Espoossa Juvanpuiston koulussa keskiviikkona, ja siitä uutisoi . MTV:n mukaan poliisi otti teinipojan kiinni eilen perjantaina.


Teinipoika hyökkäsi rehtorin kimppuun koulussa Espoossa – poliisi otti kiinni pahoinpitelystä epäiltynä MTV 17:31 20.01

15-vuotias poika otettiin kiinni epäiltynä Espoon Juvanpuiston koulun rehtorin kimppuun hyökkäämisestä. Rehtori sai lieviä vammoja. Poika ei ollut koulun oppilas.


HKL:n asiantuntija Helsingin Sanomissa: ”Länsimetroa ei voida ajaa pidemmillä junilla” iltalehti 08:47 20.01

Tulipaloturvallisuuden vuoksi metrojunat eivät voisi enää olla yhtään pidempiä, kirjoittaa HKL:n infra- ja kalustoyksikön johtaja Artturi Lähdetie Helsingin Sanomien mielipideosastolla. HKL:n infra- ja kalustoyksikön johtaja Artturi Lähdetie vastasi Helsingin Sanomien mielipidekirjoituksessa lukijoita askarruttaneeseen kysymykseen siitä, miksei Espooseen ajeta pidemmillä metrojunilla, joista osa jätettäisiin tunneliin. - Vaihtoehtoa on pohdittu perusteellisesti, mutta valitettavasti tunnelirakenne ei mahdollista tämän kaltaista ratkaisua. Vaikka ihmiset hyväksyisivätkin sen, että junan viimeisestä vaunusta ei voisi poistua uusimmilla metroasemilla, paloturvallisuuden vuoksi junaa ei voisi jättää osittain tunneliin, Lähdetie kirjoittaa.


Karkumatkalla ihastuttava käänne: Hoitopaikasta karannut Sofia-koira juoksi pitkin moottoritietä kotiovelleen – sankarinainen vei nälkiintyneen koiran työpaikalleen MTV 06:20 20.01

Nyt täytyy etsiä emäntä, taisi Sofia-koira miettiä ollessaan hoidossa vieraassa kaupungissa. Alkoi pakomatka Espoon Haukilahdesta osin moottoritietäkin pitkin kohti Helsingin Ullanlinnaa. 


Pyykkönen katkaisi IPK:n tappioputken jatkoaika.com 22:03 19.01

IPK katkaisi tappioputkensa Espoossa. Kokonaisuudessaan vahva peliesitys vei pisteet Iisalmeen 4?2-voitolla. Voittomaalin iski Samu Pyykkönen vajaat kolme minuuttia ennen loppua.


IPK haki täydet pisteet Espoosta jatkoaika.com 22:02 19.01

Varsin vähän katsojia seurasi Espoo Unitedin ja IPK:n välistä peliä. Ensimmäinen erä oli tasainen. Kahdessa seuraavassa erässä IPK lisäsi vauhtia. Aktiivisuus palkittiin kolmella sarjapisteellä.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: IPK:n tappioputkelle ei näy loppua iltalehti 13:05 19.01

Iltalehden vetovihje povaa IPK:lle Mestiksessä seitsemättä peräkkäistä tappiota. IPK on tällä hetkellä Mestiksen heikkovireisin joukkue. Tappioputken lisäksi sen pelaaminen on juuri nyt sarjan huonointa. Etenkin puolustukselle sattuu jatkuvasti virheitä. IPK:lle on kolmessa viime pelissä tehty yhteensä yhdeksäntoista maalia omiin. Ei Espoo Unitedinkaan pelaamisessa ole aivan viime aikoina ollut samaa virettä kuin joulukuun voittoputken aikoihin, mutta pientä piristymistä oli viimeksi havaittavissa joukkueen 6-3-voitossa Peliitoista.


Parisuhdehelvetti Espoon kodissa: Mies alisti, hakkasi ja raiskasi satoja kertoja - väitti sovintoseksiksi iltalehti 10:26 19.01

Mies sai raa'asta parisuhdeväkivallasta viiden ja puolen vuoden tuomion. Helsingin hovioikeus on tänään antamallaan tuomiolla pitänyt voimassa Espoon käräjäoikeuden viime vuonna antaman tuomion vakavaa parisuhdeväkivaltaa koskeneessa rikosasiassa. Mies raiskasi naisen heidän yhteisessä Espoon kodissaan keskimäärin kerran kuussa. Syyttäjä piti selvänä, että tapaus oli poikkeuksellisen raaka esimerkki vakavasta ja pitkään kestäneestä parisuhde- ja perheväkivallasta. Naisen oma tahto oli murrettu sadoilla pahoinpitelyillä ja raiskausteoilla.


Helsingin ja Espoon asuntomurtosarja ratkesi – näin poliisi pääsi tekijöiden jäljille iltasanomat 09:52 19.01

Tammikuun alussa tehdyssä murtojen sarjassa saaliiksi saatiin elektroniikkaa ja koruja.


Espoosta paljastui järkyttävä suhdehelvetti: Oma mies hakkasi naista vuosien ajan joka viikko ja raiskasi kerran kuussa iltasanomat 09:28 19.01

Mies raiskasi ja pahoinpiteli naisystäväänsä usean vuoden ajan.


Tiesitkö? Vedonlyöntihommia tekevä kiekkolegenda Esa Tikkanen on jo kolmen lapsen isoisä iltalehti 08:50 19.01

Esa Tikkanen asuu Espoossa puolisonsa Tuulin kanssa. Hänellä on aiemmista liitoistaan viisi lasta ja kolme lastenlasta. Esa Tikkanen, 52, tekee nykyisin kommentaattorin töitä kansainväliselle vedonlyöntifirmalle. Tikkanen toimii Bluesissa vuonna 2005 syntyneen poikansa junnujoukkueen valmennuksessa.


Espoolainen Teemu hämmästyi aidon näköisestä viestistä – älä haksahda tähän Ikea-huijaukseen MTV 19:27 18.01

Ikean nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa ihmisiä houkutellaan tilausansaan lupauksilla 1000 euron lahjakortista.


Luonto loihti espoolaiseen metsään upean luisteluradan – perheenisä Esa tallensi ikimuistoisen kokemuksen videolle iltasanomat 09:14 18.01

Pitkäjärven tulvavesi jäätyi pakkaskeleillä sileäksi ja kantavaksi.


Upea video: Vaikka järven jää ei kanna, metsässä jää kestää - Perheen huikea metsäluisteluretki Espoossa iltalehti 06:00 18.01

Espoolainen Esa Tammilehto vei sunnuntaina kuusihenkisen perheensä huikealle luisteluretkelle - metsään. Lauhan sään vuoksi luonnonvesien jäät eivät kanna Etelä-Suomessa. Espoolainen Esa Tammilehto, 40, tuumi, että jos luonnonjäälle meno tuntuu vielä pelottavalta, niin ainahan voi luistella metsässä. Ihan jokaiselle ei tule heti mieleen, että metsänpohja voisi olla mainio luistelukenttä, mutta tämän hoksasi Espoon Pitkäjärven läheistä metsää kolunnut Tammilehto.


Järvisen tehoilta kaatoi Peliitat - "Puolustettiin päin persettä, jos edes jaksettiin puolustamaan" jatkoaika.com 22:29 17.01

Aleksi Järvinen teki kaksi maalia ja syötti toiset kaksi, kun Espoo United palasi voittokantaan kolmen viimeviikkoisen tappion jälkeen. Peliittojen päävalmentaja Santeri Heiskanen haukkui omiensa puolustuspelaamista lukemiin 6?3 päättyneen ottelun jälkeen.


Espoo Unitedin tappioputki katkesi jatkoaika.com 22:27 17.01

Espoo Unitedin vastustajaksi saapui Peliitat. Kaksi ensimmäistä erää olivat tasaisia ja maaleja tehtiin vuorotellen. Kolmannessa erässä kotijoukkue teki kolme maalia ja karkasi selvään voittoon. Samalla katkesi espoolaisten kolmen ottelun tappioputki.


Nyt se viimein tapahtuu: Eva Wahlström kohtaa ”Little Miss Tysonin” - Floyd Mayweatherin setä pahoinpiteli tulevaa vastustajaa törkeästi iltalehti 21:14 17.01

Eva Wahlström puolustaa WBC-liiton maailmanmestaruuttaan 9. maaliskuuta Espoo Metro -areenalla. No Excuses (ei tekosyitä) -nimeä kantavan illan pääottelussa Wahlström kohtaa yhdysvaltalais-haitilaisen Melissa St. Vilin. Wahlströmin ja 34-vuotiaan St. Vilin oli määrä otella jo viime vuonna, mutta St. Vil joutui yllättäen vetäytymään ottelusta viime hetkellä. St. Vil tunnetaan kovan luokan lempinimellä Little Miss Tyson. Ammattilaisrekordi ei tosin ole aivan lempinimen luokkaa. St. Vilillä on 16:sta ottelustaan kymmenen voittoa, kaksi tappiota ja neljä ratkaisematonta. 37-vuotiaalla Wahlströmillä on 22 ottelun ammattilaisuraltaan 21 voittoa ja yksi ratkaisematon.


Raivokohtaus 9-vuotiaiden kiekkopelissä aiheutti poliisitutkinnan - Jokerit ja EPS ”sanoutuvat irti tapahtumista” iltalehti 16:25 17.01

Helsingin poliisi tutkii Myllypuron jäähallissa tapahtunutta välikohtausta pahoinpitelynä. Jokerien ja Espoon Palloseuran vuonna 2008 syntyneiden juniorien ottelu johti alatyyliseen kielenkäyttöön ja epäiltyyn pahoinpitelyyn. Iltalehti kertoi EPS:n vaihtoaitiossa olleesta miehestä, jota ottelun pelinohjaajana toiminut mies löi nyrkillä leukaan. Tilannetta oli edeltänyt molemminpuolinen sanaharkka. Lyödyn miehen mukaan tekijä oli uhannut jatkaa lyömistä, ellei hän lopeta suunsoittoa.


Uutiset