Länsimetron jatkeen huhutaan viivästyvän jopa vuoteen 2024 - HU: Metropomo kiistää lisämyöhästymiset iltalehti 11:03 18.03

Länsimetron toimitusjohtaja kiistää tiedot lisämyöhästymisestä. Länsimetro Oy:n toimitusjohtaja Ville Saksi arvioi Helsingin Uutisille, että länsimetron junat kulkevat Espoon Matinkylästä Kivenlahteen asti vuoden 2023 syksyllä. Tarkempaa ajankohtaa, esimerkiksi kuukautta, Saksi ei suostu tässä vaiheessa antamaan. Saksi sanoo seuranneensa huvittuneena uutisointia, jonka mukaan liikennöinnin aloittaminen metrojatkeella venyisi aina vuoteen 2024 saakka. Hänen mukaansa mitkään julkiset arviot eivät tue viivästymisväitettä.


Mielenosoitus kärjistyi nujakaksi – järjestyksenvalvojat käyttivät paprikasumutetta, poliisi otti kaksi ihmistä kiinni MTV 20:57 17.03

Ison Omenan kauppakeskuksessa Espoon Matinkylässä sattui kello neljän aikoihin iltapäivällä välikohtaus, jossa järjestyksenvalvojat ottivat yhteen noin 30-henkisen ihmisjoukon kanssa. Joukkio saapui Matinkylään metrolla Helsingistä.


Riippuliitäjää vedettiin mönkijällä ilmaan – mies putosi jäälle ja loukkaantui iltasanomat 19:46 16.03

Riippuliitäjä putosi jäälle Espoon Laajalahdessa, tiedottaa Suomenlahden Merivartiosto.


Riippuliitäjä loukkaantui pudottuaan meren jäälle Espoossa – nousi ilmaan mönkijän avustuksella MTV 19:42 16.03

Miespuolinen riippuliitäjä putosi tänään alkuillalla meren jälleen Espoon Laajalahdessa, Helsingin Meripelastuskeskuksesta kerrotaan.


Nainen raivostui Espoon-bussissa: Hajotti ikkunan ja heitteli kuskin päälle ruokaa iltasanomat 16:59 16.03

Naisen torstainen riehuminen Espoossa bussissa on johtanut poliisitutkintaan.


Bussissa alkanut huutelu kärjistyi espoolaispysäkillä - mies löi toista matkustajaa kasvoihin oluttölkillä, kuristi ja puri iltalehti 15:30 16.03

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen mukaan miehet eivät tunteneet toisiaan entuudestaan. Poliisin mukaan epäilty rikos tapahtui eilen noin kello 20.50 Espoon Lippajärvellä. Poliisi tavoitti paikalta molemmat osapuolet sekä silminnäkijän, joka kertoi selkkauksen alkaneen bussissa. Rikoksesta epäilty mies oli huudellut asianomistajalle epäkunnioittavasti. Molemmat miehet sekä silminnäkijä olivat nousseet samalla pysäkillä pois, jolloin pahoinpitely oli alkanut.


Paritalo palaa Espoon Kaitaassa – ei henkilövahinkoja iltasanomat 14:39 15.03

Syttymissyy ei ole vielä selvillä. Tulipalo on levinnyt paritalon ullakolle.


6-vuotias Eevi kirjoitti toiveikkaana viestin ilmapalloon ja päästi taivaalle - iloinen yllätys saapui postissa 150 kilometrin päästä ja sai tytön ikionnelliseksi iltalehti 11:51 15.03

Ilmapallossa oli Eevin osoite ja toive siitä, että pallon löytäjä vastaisi jollain tavalla. Vastaus oli äidin mukaan ihana. Ihmiset osaavat joskus olla aivan mahtavia. 6-vuotias Eevi lähetti viime keskiviikkona isänsä Sami Sahanteen kanssa heliumilla täytetyn ilmapallon taivaalle kotoaan Espoon Siikajärveltä. Palloon oli kirjattu Eevin osoite ja toive siitä, että pallon löytäjä vastaisi Eeville jollain tavalla. Pallon kyljessä oli myös pieni piirustus.


Espoossa kadonnut mies löydetty MTV 22:00 13.03

Espoon poliisi etsi päivän mittaan 73-vuotiasta miestä, joka oli ollut kateissa maanantaista lähtien.


Espoossa kadonnut 73-vuotias mies on löytynyt iltalehti 21:27 13.03

Espoossa on kateissa ollut 73-vuotias mies on löytynyt, kertoo poliisi. Poliisi tiedotti aiemmin, että mies oli kadonnut kotoaan Espoon Matinkylästä maanantaina. Poliisi kertoo, että mies löytyi kansalaisen toimesta. Poliisi kiittää ihmisiä aktiivisuudesta.


Missä on Väinö? Poliisi etsii MTV 16:02 13.03

Espoon poliisi etsii 73-vuotiasta Väinöä, joka on ollut kateissa maanantaista lähtien.


73-vuotias mies katosi Espoossa - poliisi kaipaa havaintoja iltalehti 15:44 13.03

Espoossa on kateissa 73-vuotias Väinö-niminen mies. Kadonnut on lähtenyt eilen maanantaina 12. maaliskuuta puolenpäivän aikaan kotoaan Espoon Matinkylästä. Väinön tuntomerkit:


Roxetten Per Gessle tulee Suomeen - ”Marie on antanut kiertueelle siunauksensa” iltalehti 11:02 13.03

Roxette-yhtyeen toinen puolikas, Per Gessle, esiintyy kesällä Espoossa. Per Gessle lähtee syksyllä Euroopan kiertueelle. Kiertue tuo miehen tietysti myös Suomeen. Gessle esiintyy Espoon Metro-areenalla 3. marraskuuta. Gessle kiersi viime kesänä sekä Ruotsin lisäksi myös Suomessa, kun hän esiintyi Vaasassa ja Porvoossa ja esitti pääasiassa soolokappaleitaan.


Poliisi epäilee: Naiset veivät tavaraa kaupasta – olivat ajaa väliin tulleen vartijan päälle autolla MTV 16:56 12.03

Tuntemattomaksi jääneet naiset veivät tavaraa Espoon keskuksessa sijaitsevasta Alepasta ja olivat sen jälkeen peruuttaa henkilöautolla vartijan päälle, epäilee Länsi-Uudenmaan poliisi.


Poliisi etsii väkivaltaisia naisvarkaita Espoossa: Yrittivät jyrätä vartijan yli autolla iltalehti 16:36 12.03

Länsi-Uudenmaan poliisi etsii kahta naista, joiden se epäilee syyllistyneen ryöstöön Espoon keskuksen Alepassa viime perjantaina. Epäilty rikos tapahtui perjantai-iltapäivänä hiukan ennen kello neljää. Kaksi naista varasteli tavaraa Alepa-lähikaupassa, eivätkä he suostuneet luopumaan saaliistaan, kun vartija sai heidät kiinni. Naiset uhkailivat vartijaa väkivallalla, minkä johdosta tapauksen rikosnimike kiristyi varkaudesta ryöstöksi. Poliisitiedotteen mukaan naiset lähtivät paikalta punaisella Opel Vectralla. Liikkeelle lähtiessään kuljettaja peruutti päin vartijaa. Seuraavassa tilanteessa kuski ajoi eteenpäin kohti vartijaa niin, että tämä joutui hyppäämään sivuun.


Kuohuttavan sote-laskelman tehnyt johtaja: ”Tämäkään ei ole kauhuskenaario” uusisuomi 15:30 10.03

Espoon sosiaali- ja terveyspalvelujen talous- ja hallintojohtaja, Uusimaa 2019-hankkeen hankejohtaja Markus Syrjänen avaa tuoreessa blogissaan tekemäänsä laskelmaansa maakuntien rahoituksen riittävyyden


Jyvät ja leivänmurut metrolaiturilla kiristävät hermoja Itä-Helsingissä - ”Asukkaita ärsyttää, kun Espoon puolella asemat ovat niin komeita” iltalehti 14:35 10.03

Ruokintailmiö villitsee erityisesti rottia ja puluja, sanoo Mellunmäki-seuran puheenjohtaja Marjut Klinga. Osa Mellunmäen kaupunginosan asukkaista Helsingissä on suivaantunut metroasemaansa piinaavaan eläintenruokintailmiöön. Erityisesti ruokkiminen koettelee Mellunmäki-seuran hermoja, ja kaupunginosayhdistys on nostanut asiaa toistuvasti esille Twitter-tilillään.


JYP nappasi lupaavan maalinsylkijän Espoosta iltalehti 18:02 09.03

SM-liigaseurat poimivat pelaajia Espoo Unitedin raunioilta. Espoon Mestis-seuran kausi ja samalla luultavimmin koko kaksivuotinen taru päättyivät keskiviikkona runkosarjaan. Koska Unitedin jatkosta ei ole minkäänlaisia takeita, pelaajat tähyilevät pelipaikkoja muualta. Useammalle on ollut kysyntää SM-liigassa.


Ajo-oikeudeton törttöili poliisiauton edessä päin punaisia - kuljettaja kärähti amfetamiinista iltalehti 14:45 07.03

Autossa oli kyydissä kaksi matkustajaa, joista oli voimassa etsintäkuulutuksia. Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipartio odotteli kaikessa rauhassa Espoonväylällä Espoontien risteyksessä tiistai-iltana hieman yhdeksän jälkeen punaisten valojen vaihtumista vihreäksi, kun edessä oleva auto teki odottamattoman liikkeen. Auto lähti yllättäen ajamaan punaisia päin poliisiauton edestä. Poliisi pysäytti auton Gumbölentielle ja havaitsi pian, että auton kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta autoa kuljettava mies oli poliisin havaintojen mukaan olemukseltaan päihtynyt ja hikoili pakkasilmasta huolimatta. Lisäksi miehen puhe oli sammaltavaa. Suoritettu huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille, ja miehen hallusta löytyi vähäinen määrä huumausaineita.


Yöstä pois potkitut Daffy Terävä ja Jay Lewis laittoivat hynttyyt yhteen - ”Olli Lindholmista ei ole kuulunut sanaakaan” iltalehti 08:36 07.03

Jay Lewis Gang julkaisee Folio-levyn perjantaina. Basisti Jay Lewis ja kitaristi Daffy Terävä saivat tylysti kenkää Yö-yhtyeestä joulukuussa 2016. Yön 35-vuotisjuhlakiertue oli juuri huipentunut kahteen keikkaan Espoon Metro Areenalla ja kaikki oli mennyt hyvin. Potkut tulivat täysin puskista. Olli Lindholm vain yksinkertaisesti ilmoitti, että yhteistyö loppuu tähän. Syytä hän ei koskaan sen tarkemmin kertonut.


Uutiset