Lastentarhanopettajien palkasta syntyi kiivas keskustelu – "Tapelkaa vaan hyvät naiset keskenänne, näin palkat eivät ikinä nouse!" MTV 06:27 17.03

Yksi viime viikkojen kuumimmista puheenaiheista on ollut lastentarhanopettajien palkkaus. Kiivas keskustelu käynnistyi Yle julkaistua uutisen, jonka mukaan Helsinki, Espoo ja Vantaa ovat sopineet epävirallisesti, etteivät ne kilpaile palkoilla. Lastentarhanopettajien palkat ovat Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa pysähtyneet 2300 euron vähimmäispalkan kieppeille.


Riippuliitäjä loukkaantui pudottuaan meren jäälle Espoossa – nousi ilmaan mönkijän avustuksella MTV 19:42 16.03

Miespuolinen riippuliitäjä putosi tänään alkuillalla meren jälleen Espoon Laajalahdessa, Helsingin Meripelastuskeskuksesta kerrotaan.


Poliisi tutkii naisen bussikäytöstä: Viskoi ruokaa kuljettajan päälle ja vasaroi ikkunan hajalle MTV 17:05 16.03

Naisen torstainen riehuminen Espoossa bussissa on johtanut poliisitutkintaan. Poliisin mukaan liputta matkustanut nainen oli syönyt eväitä bussissa ja sotkenut kulkupeliä ruualla.


Nainen raivostui Espoon-bussissa: Hajotti ikkunan ja heitteli kuskin päälle ruokaa iltasanomat 16:59 16.03

Naisen torstainen riehuminen Espoossa bussissa on johtanut poliisitutkintaan.


Matkustaja heitti einekset kuljettajan päälle ja rikkoi bussin ikkunan Espoossa iltalehti 15:11 16.03

Lopulta bussissa riehunut nainen oli kaivanut vaatteistaan esiin puukon, jonka poliisit ottivat häneltä pois. Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen tiedotteen mukaan nainen oli noussut bussiin ilman lippua ja alkanut syödä eineksiä paljain käsin bussin takaosassa sotkien samalla bussia ruualla. Kuljettaja oli mennyt huomauttamaan naista asiasta ja pyytänyt häntä poistumaan bussista. Tämän jälkeen nainen oli alkanut "soittaa suutansa". Kuljettaja oli mennyt takaisin paikalleen soittaakseen poliisit, mutta nainen oli seurannut häntä ja heittänyt ruuat kuljettajan housuille.


Sadistinen nöyryytys jatkui tuntikausia, uhri pahoinpideltiin tajuttomaksi - Aseina nyrkit, potkut, veitsi ja koira iltalehti 07:29 16.03

Mopovarkaudesta epäilty uhri joutui poikkeuksellisen julman ja pitkäkestoisen kidutuksen ja nöyryytyksen uhriksi Espoossa. Väkivaltaisen tapahtumasarjan taustalla oli uhrin ja hänen pahoinpitelijöittensä välinen epäselvyys mopovarkauteen liittyvässä asiassa. Pahoinpitelysarjaan syyllistyneen kaksi miestä epäilivät, että kyseinen mies liittyi heidän tuttavaltaan varastettuun mopoon. Mies lupasi lähteä selvittämään asiaa kaverusten kanssa heidän tuttavansa asunnolle. Tosin jo autokyydin aikana hänellä oli epämiellyttävä tunne, että hänen syykseen ollaan laittamassa tekoa, johon hän ei ollut syyllistynyt. Koira kimppuun


Tappoi 17-vuotiaana abiturientin käsipainotangolla, istui kaksi vuotta - Uusi epäily: yritti raiskata naisen Espoossa naistenpäivänä iltalehti 08:25 14.03

Aiemmin taposta tuomittu mies on vangittu todennäköisin syin epäiltynä törkeästä raiskauksen yrityksestä. Asian tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Teemu Värtinen on niukkasanainen tutkinnasta. Hän kuitenkin vahvistaa eräitä perusasioita: asianomistajia on vain yksi, hän on täysi-ikäinen nainen sekä sen, ettei 23-vuotiasta epäillä ainakaan tällä hetkellä muista rikoksista. Selvää on myös se, että mikäli törkeän raiskauksen yritys on tapahtunut, on tekoon liittynyt jonkinlaista väkivaltaa tai väkivallan uhkaa.


Espoossa kadonnut mies löydetty MTV 22:00 13.03

Espoon poliisi etsi päivän mittaan 73-vuotiasta miestä, joka oli ollut kateissa maanantaista lähtien.


Espoossa kateissa ollut seitsemänkymppinen mies löytyi iltasanomat 21:47 13.03

Espoossa maanantaista asti kateissa ollut 73-vuotias mies löydettiin tiistai-iltana.


Espoossa kadonnut 73-vuotias mies on löytynyt iltalehti 21:27 13.03

Espoossa on kateissa ollut 73-vuotias mies on löytynyt, kertoo poliisi. Poliisi tiedotti aiemmin, että mies oli kadonnut kotoaan Espoon Matinkylästä maanantaina. Poliisi kertoo, että mies löytyi kansalaisen toimesta. Poliisi kiittää ihmisiä aktiivisuudesta.


73-vuotias mies katosi Espoossa – poliisi pyytää havaintoja iltasanomat 19:54 13.03

Espoossa on kateissa 73-vuotias mies, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi.


73-vuotias mies katosi Espoossa - poliisi kaipaa havaintoja iltalehti 15:44 13.03

Espoossa on kateissa 73-vuotias Väinö-niminen mies. Kadonnut on lähtenyt eilen maanantaina 12. maaliskuuta puolenpäivän aikaan kotoaan Espoon Matinkylästä. Väinön tuntomerkit:


Roxetten Per Gessle tulee Suomeen - ”Marie on antanut kiertueelle siunauksensa” iltalehti 11:02 13.03

Roxette-yhtyeen toinen puolikas, Per Gessle, esiintyy kesällä Espoossa. Per Gessle lähtee syksyllä Euroopan kiertueelle. Kiertue tuo miehen tietysti myös Suomeen. Gessle esiintyy Espoon Metro-areenalla 3. marraskuuta. Gessle kiersi viime kesänä sekä Ruotsin lisäksi myös Suomessa, kun hän esiintyi Vaasassa ja Porvoossa ja esitti pääasiassa soolokappaleitaan.


Poliisi etsii väkivaltaisia naisvarkaita Espoossa: Yrittivät jyrätä vartijan yli autolla iltalehti 16:36 12.03

Länsi-Uudenmaan poliisi etsii kahta naista, joiden se epäilee syyllistyneen ryöstöön Espoon keskuksen Alepassa viime perjantaina. Epäilty rikos tapahtui perjantai-iltapäivänä hiukan ennen kello neljää. Kaksi naista varasteli tavaraa Alepa-lähikaupassa, eivätkä he suostuneet luopumaan saaliistaan, kun vartija sai heidät kiinni. Naiset uhkailivat vartijaa väkivallalla, minkä johdosta tapauksen rikosnimike kiristyi varkaudesta ryöstöksi. Poliisitiedotteen mukaan naiset lähtivät paikalta punaisella Opel Vectralla. Liikkeelle lähtiessään kuljettaja peruutti päin vartijaa. Seuraavassa tilanteessa kuski ajoi eteenpäin kohti vartijaa niin, että tämä joutui hyppäämään sivuun.


Mikael Gabrielin kiihkeä jälleennäkeminen Triana-kihlatun kanssa - kuhertelua keittiössä: ”Vihdoin hänen käsivarsillaan” iltalehti 07:15 09.03

Räppäri Mikael Gabriel on Instagram-videon perusteella onnellinen parisuhteessaan. Norjalainen näyttelijä, malli ja juontaja Triana Iglesias on julkaissut hempeän somevideon, jossa hän tanssahtelee keittiössä rakkaansa räppäri Mikael Gabrielin kanssa. Pari kuhertelee videolla avoimesti ja heidän kätensä vaeltelevat toistensa kehoilla. Video on kuvattu Espoossa, joten Triana lienee kultansa luona vierailulla.


Espoossa kadonnut 16-vuotias poika on löytynyt iltalehti 18:35 07.03

Poliisi kaipasi tänään havaintoja Espoossa kadonneesta 16-vuotiaasta. Hän löytyi myöhemmin päivän aikana. - Katoamisesta oli tänään julkaistu tiedote. Poika on löytynyt ja asia on nyt hoidettu poliisin osalta, Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoo tiedotteessaan.


Missä on 16-vuotias Eetu? Ollut kateissa jo kaksi viikkoa iltalehti 16:15 07.03

Poliisi kaipaa havaintoja Espoossa kadonneesta 16-vuotiaasta Eetu Hautajärvestä. Eetu Hautajärvi on viimeksi nähty tiistaina 20. helmikuuta. Eetu liikkuu luultavasti Espoossa. Eetu on ruumiinrakenteeltaan hoikka ja 165 cm pitkä, päässään hänellä on valkoinen Adidaksen lippis.


Missä on yli kaksi viikkoa sitten kadonnut Eetu, 16? iltasanomat 14:36 07.03

Poliisi arvelee, että kadonnut liikkuu Espoossa.


Missä on 16-vuotias Eetu? Nähtiin viimeksi kaksi viikkoa sitten MTV 13:39 07.03

Poliisi etsii Espoossa kadonneeksi ilmoitettua 16-vuotiasta Eetu Hautamäkeä.


Uutiset