Kuvauksissa traaginen käänne - näyttelijä liukastui, putosi vesiputoukseen ja kuoli iltalehti 13:45 16.04

39-vuotias näyttelijä kuoli elokuvan kuvauksissa. Onnettomuus tapahtui Monks Cowlin Lohikäärmevuorten ulkoilualueella Etelä-Afrikassa, kun tappelukohtaus meni pieleen. 39-vuotias näyttelijä oli silminnäkijöiden mukaan liukastunut rinteessä ja putosi 40 metriä vesiputouksessa. Poliisi löysi hänen ruumiinsa vesiputouksen juurelta seuraavana päivänä.


III divisioonan MM-ennakko: Paluu Etelä-Afrikkaan jatkoaika.com 08:00 16.04

MM-lätkää Afrikan eteläkärjessä! III divisioonan MM-kisat pyörähtävät käyntiin Kapkaupungissa Etelä-Afrikassa tänään. Jatkoaika ennakoi kiekkolilliputtien turnausta kaukana lajin synnyinsijoilta.


Pia Lamberg yllättää: kekkuloi bikineissä miljoonien katsomassa tv-sarjassa iltalehti 22:39 04.04

Suomalaismallilla on pieni rooli amerikkalaisessa Tosh.0-komediasarjassa. Ex-missi Pia Lamberg on asunut USA:n Los Angelesissa jo noin kuusi vuotta. Vuoden 2011 Miss Suomi luopui kesken missivuoden kruunustaan ja on sittemmin keskittynyt luomaan mallin ja näyttelijän uraa Hollywoodissa. Muutama vuosi sitten Lamberg sai roolin Etelä-Afrikassa kuvatusta SAF3-sarjasta, jota tähditti Dolph Lundgren. Pari vuotta sitten Lamberg kertoi Iltalehden haastattelussa saaneensa green cardin, joka auttaa myös työllistymistä.


Vapaustaistelija Winnie Mandelaa muistellaan Etelä-Afrikassa MTV 06:13 03.04

Pitkän sairauden uuvuttamana eilen 81-vuotiaana kuollutta eteläafrikkalaista vapaustaistelijaa Winnie Mandelaa on muistettu hänen kotikonnuillaan Sowetossa.


Glamourmalli joutui ryöstäjien uhriksi Etelä-Afrikassa – lapset todistivat kauhunhetkiä vierestä: ”Jokaisen äidin pahin painajainen” iltasanomat 22:07 02.04

Povipommin auto joutui pysähtymään tien varteen. Sitten iskivät ryöstäjät.


Syytä suru-uutiselle ei tiedetä – kesken kisan lyyhistynyt naisjuoksija kuoli Kapkaupungissa iltasanomat 15:31 01.04

43-vuotias juoksija kuoli Etelä-Afrikassa järjestetyssä suuressa juoksutapahtumassa.


Karmea suru-uutinen: Naisjuoksija lyyhistyi kesken suurkilpailun ja kuoli iltalehti 14:53 01.04

43-vuotias juoksija on kuollut kesken puolimaratonin Etelä-Afrikassa. Juoksija osallistui Kapkaupungissa Two Oceans Marathon -tapahtumaan. Järjestäjät tiedottivat suru-uutisen lauantaina. 43-vuotias nainen osallistui tapahtumassa puolimaratoniin. Järjestäjien mukaan juoksija tunsi olonsa erittäin heikoksi juoksun aikana ja lopulta lyyhistyi tielle.


Elon Muskin isällä, 72, vauva tytärpuolensa kanssa - Jana oli 4-vuotias, kun Errol Musk nai äidin iltalehti 12:17 26.03

Teknologiamiljardööri Elon Muskin isällä Errolilla on kymmenkuinen lapsi tytärpuolensa Janan kanssa. Etelä-Afrikassa asuvan Errol Muskin mukaan kymmenkuinen Elliot on harvinaisen kaunis lapsi. Errol Musk meni Janan äidin Heiden Bezuihenhoutin kanssa naimisiin, kun Jana oli nelivuotias. Errol Musk, 72, sanoo, ettei pidä nyt 30-vuotiasta Janaa tytärpuolenaan, koska tyttö oli asunut perheestä erossa pitkiäkin aikoja.


Suomalaistoimittajaa yritettiin kiristää lähettämään alastonkuvia iltalehti 15:05 21.03

Ina Mikkola ei suostunut lähettämään itsestään alastonkuvia. Toimittaja Ina Mikkola vieraili Ina <3 porno -sarjansa puitteissa Etelä-Afrikassa, jossa hän joutui erikoiseen tilanteeseen. Hän kertoo tapahtumien kulusta pääpiirteittäin tänään Subilta tulevassa jaksossa, mutta kertoo Iltalehdelle nyt tarkempia yksityiskohtia.


ja Lehterän kaudelle julkea huijaus tuli kaksi tonnia nuuskaa kirkkaita kuoli Mikkelissä voi selvitä,

Uutiset