Kuningatar Elisabet, 92, räväytti tipunkeltaisessa asussa - silmiinpistävä näky iltalehti 16:37 19.04

Kuningatar Elisabet piipahti perinteisessä kiirastorstain jumalanpalveluksessa pääsiäisen väreihin sonnustautuneena. Kuningatar Elisabetin tipunkeltainen asu keräsi katseita kiirastorstain jumalanpalveluksessa Pyhän Yrjön eli St. Georgen kappelissa Windsorin linnassa. Elisabet oli pukeutunut vaaleankeltaiseen takkiin ja samaa sävyä olevaan hattuun. Myös hänen kantamansa kukkakimppu sointui samaan värimaailmaan. Takin alta pilkisti värikäs keväinen kukkamekko. Kuningatar saapui kirkkoon yhdessä lapsenlapsensa prinsessa Eugenien, 29, kanssa. Eugenie vihittiin Jack Brooksbankin kanssa samaisessa kappelissa viime syksynä.


Outo lehtiväite: Sarah Fergusonilla ja prinssi Andrew’lla ”salainen lapsi” – haaveilivat pojasta ennen eroa iltalehti 17:31 08.04

Kaivattu poika löytyi yllättävän läheltä. Yorkin herttuatar Sarah ja prinssi Andrew olivat naimisissa 1986–1996. Heillä on kaksi lasta: prinsessat Beatrice (s. 1988) ja Eugenie (s. 1990). Brittiläismedia tietää nyt kertoa, että pariskunta haaveili myös pojasta. Kolmas raskaus ei kuitenkaan ehtinyt alkaa, ennen kuin Fergie ja Andrew erosivat.


Prinsessa Eugenielta harvinainen avautuminen: hurja leikkaus johti vuosikausien häpeään – paljasti arpensa koko maailmalle hääpäivänään iltasanomat 18:13 22.12

Prinsessa Eugenien selkä leikattiin hänen ollessaan 12-vuotias. Muistona pelottavasta kokemuksesta hän kantaa selässään pitkää arpea.


Uutiset