CHL kiinnostaa Keski-Euroopassa Suomea enemmän – "Herätyspiste SM-liigalle" MTV 08:31 17.10

CHL:n jatkopeleissä nähdään vain kaksi suomalaista joukkuetta, sillä vain Kärpät ja Tappara selvittivät tiensä pudotuspeleihin. C Moren asiantuntijoiden mukaan CHL:n asema on Suomessa paljon heikompi kuin muualla Euroopassa.


Pörssikurssit ovat sukeltaneet ympäri maailmaa – Helsingin pörssissä 2,4 prosentin lasku MTV 15:08 11.10

Pörssikurssit ovat laskeneet eilen ja tänään niin Yhdysvalloissa, Aasiassa kuin Euroopassakin.


NHL:n varakomissaari Bill Daly uskoo NHL-pelien jatkuvan Euroopassa ? "Olemme ehkä niin pitkällä, että voimme ilmoittaa jotain siihen liittyvää Suomessa" jatkoaika.com 19:00 08.10

NHL:n varakomissaari Bill Daly väläytti Göteborgissa, että uutta tietoa jatkossa järjestettävistä Euroopan-peleistä saadaan mahdollisesti marraskuussa Suomessa. Seuraavan World Cupin kohtalo riippuu Dalyn mukaan työehtosopimuksesta.


Vakava huoli Italian pankeista leviää Euroopassa: ”Edessä on siperialainen talvi” uusisuomi 11:38 07.10

Huoli Italian pankkien tilanteesta on levinnyt sijoitusmarkkinoille, kun Italian populistihallituksen budjettiesitys eri muunnelmineen veti Italian valtionlainojen korot nousuun viime ja tällä viikolla. Tilanteen vakavuutta lisää se, että Euroopan keskuspankki EKP ajaa parhaillaan velkakirjojen osto-ohjelmaansa alas.


Oilersin ja Devilsin harjoitukset olivat maksullisuudesta huolimatta yleisölle elämys ? "Minulle tässä ei ole kyse rahasta" jatkoaika.com 20:15 05.10

NHL Global Series -tapahtuma antaa Edmonton Oilersin ja New Jersey Devilsin Euroopassa asuville kannattajille ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä joukkueet läheltä. Yleisölle maksulliset aamuharjoitukset eivät muodostuneet kannattajille esteeksi.


EU-määräsi: 30 % Netflixin sisällöstä pitää olla Euroopasta stara 14:00 03.10

Euroopassa on kummasteltu viime vuosina hanketta, jossa EU-jäsenmaissa toimivat videopalvelut


Viihdelehti Stara.fi stara 14:00 03.10

Euroopassa on kummasteltu viime vuosina hanketta, jossa EU-jäsenmaissa toimivat videopalvelut


Rytinä alkoi Euroopan pörsseissä – Syy: Italian populistit pitämässä vaalilupauksensa uusisuomi 17:55 28.09

Italian budjettipäätös on syössyt osakkeet laskuun koko Euroopassa. Maan roimasti alijäämäinen budjettiesitys alleviivaa populistien vahvaa asemaa.


Presidentti Niinistö Washingtonissa: Vahva EU on Yhdysvaltojenkin etu – ei unionin armeijaa iltasanomat 21:03 27.09

Yhdysvaltojen ei Niinistön mukaan kannata antaa Venäjän ja Kiinan kasvattaa vaikutusvaltaansa Euroopassa.


Eeli Tolvanen on tasonsa osoittanut, mutta Predatorsille se ei riittänyt jatkoaika.com 17:49 27.09

Eeli Tolvasen NHL-ura sai kovan kolauksen, kun Nashville Predators lähetti nuorukaisen kesken harjoitusleirin farmiin. Tuntuu oudolta, ettei viime kauden paras Euroopassa pelannut suomalainen saanut edes mahdollisuutta näyttää kykyjään NHL:ssä.


Supo: Länsi-Euroopassa vapautuu lähivuosina yli 200 terrorismirikoksista tuomittua vankia iltasanomat 11:26 26.09

Vankiloista on Länsi-Euroopassa vapautumassa yli 200 terrorismirikoksista tuomittua lähivuosien aikana, sanoo suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari.


Supo: Länsi-Euroopassa vapautuu lähivuosina yli 200 terrorismirikoksista tuomittua vankia – mentoreita terroristeille yhä enemmän MTV 10:27 26.09

Vankiloista on Länsi-Euroopassa vapautumassa yli 200 terrorismirikoksista tuomittua lähivuosien aikana, sanoo suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari.


Pankkien asiakkaille saattaa tulla lisää tarkistuksia rahanpesun valvonnan tiukentuessa MTV 12:59 24.09

Rahanpesun torjuntaan tähtäävä valvonta tehostuu Finanssivalvonnan (Fiva) mukaan Suomessakin, mutta pankit eivät odota siitä aiheutuvan asiakkailleen näkyvää kiusaa, kirjoittaa Kauppalehti. Valvontaa vahvistetaan Euroopassa paljastuneiden rahanpesutapausten vuoksi.


Danske Bankin miljardisotku vain yksi tapaus monista Euroopassa: "Rahanpesu on jäänyt EU:ssa muiden asioiden jalkoihin jo 10 vuoden ajan" MTV 11:03 24.09

Danske Bankin mittava rahanpesuepäily on herättänyt runsaasti keskustelua pankkien keinoista ehkäistä rahanpesua. Asiantuntijan mukaan rahanpesuun liittyvät kysymykset ovat jääneet EU:ssa viimeisen kymmenen vuoden aikana muiden kysymysten varjoon. 


Selvitys Danske Bankin rahanpesusta paljastaa karuja totuuksia: Ongelmat alkoivat, kun Viron-yksikkö oli suomalaisomistuksessa MTV 13:13 19.09

Danske Bankin skandaali on paisumassa yhdeksi suurimmista tunnetuista rahanpesutapauksista Euroopassa. Piskuisen Viron-yksikön läpi virtasi rahaa 200 miljardia euroa.


Saksan liittopresidentti vierailulla Suomessa – haluaa selvittää, mistä suomalaisten onnellisuus kumpuaa MTV 22:34 17.09

Suomessa vieraileva Saksan liittopresidentti Frank-Walter Steinmeier ja tasavallan presidentti Sauli Niinistö ovat yhtä mieltä siitä, että Euroopassa on nyt tärkeä käydä laajaa keskustelua turvallisuudesta.


Saksan liittopresidentti vierailulla Suomessa – haluaa selvittää, miksi suomalaiset ovat niin onnellisia MTV 22:34 17.09

Suomessa vieraileva Saksan liittopresidentti Frank-Walter Steinmeier ja tasavallan presidentti Sauli Niinistö ovat yhtä mieltä siitä, että Euroopassa on nyt tärkeä käydä laajaa keskustelua turvallisuudesta.


Sauli Niinistö iloitsee: ”Artikla 42.7:n arvoitus” viimein ratkeamassa Euroopassa uusisuomi 18:43 17.09

Presidentti Sauli Niinistö iloitsi maanantaina Euroopan lisääntyvästä turvallisuuskeskustelusta. Saksan liittopresidentti Frank-Walter Steinmeierin tavannut Niinistö uskoo, että Euroopan turvatakuun ”arvoitus” on ratkeamassa.


Kommentti: Ketterä EU kerrankin kansan pulssilla kellojen siirtelyn lopettamisessa – Kesäaika ottamassa niskalenkin talviajasta MTV 10:54 17.09

Ovatko asiat Euroopassa niin hyvin, että on aikaa miettiä kellojen siirtelyä? Tälläistäkin kritiikkiä kuuluu nyt paljon. Olen eri mieltä, sillä rakentava väittely kesä- ja talviajasta tekee hyvää pölyttyneelle EU:lle, kirjoittaa MTV Uutisten politiikan päällikkö Jussi Kärki.


Tulee myös Suomeen: ”Epäterveet” maksut kaupan hävikistä aiotaan kieltää koko Euroopassa uusisuomi 09:21 11.09

Europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki (kesk) kertoo Puheenvuoro-blogissaan, että Euroopan komissio on herännyt tuottajien huonoon asemaan elintarvikeketjussa.


57, eli narkomaanina hevosteni puhuu Karri Kivi suomalaiskuskeista lähtee tapaus Louhimiehestä

Uutiset