Annimari Korte juoksi viidenneksi kovassa kilpailussa Minskissä iltalehti 21:38 10.09

Annimari Korte oli viides 100 metrin aitajuoksussa Euroopan ja Yhdysvaltojen joukkuekilpailussa. Annimari Korte juoksi Minskissä ajan 12,98, joka riitti viidenteen sijaan. Edellä oli kaksi yhdysvaltalaista ja kaksi eurooppalaista: Sharika Nelvis, Karolina Koleczek, Elvira Herman ja Queen Claye. Yhdysvaltalaisen Nelvisin voittoaika oli 12,80. Eurooppalaisista Kortteen taakse jäi italialainen Luminosa Bogliolo ajalla 13,05.


NHL-seura tietää, että Kaapo Kakko on valmiimpi kuin Jack Hughes – "Toinen on fyysisesti aikuinen" MTV 18:52 28.05

NHL-jääkiekkoliigan uusien pelaajien varaustilaisuus eli NHL-drafti on enää reilun kolmen viikon päässä, ja arvuuttelu ykkösvarauksesta käy kuumana. Ehdokkaita on kaksi: Jack Hughes, NHL:n kykyjenetsintäosaston kärkimies pohjoisamerikkalaisista, sekä Kaapo Kakko, eurooppalaisista lupauksista kärkeen rankattu.


Ruotsin kapteeni avautui rajusta pettymyksestä - Leijonat lähetti NHL-miljoonamiehet kesälomalle: ”Tulimme tänne voittamaan” iltalehti 06:06 24.05

Ruotsin kapteeni Oliver Ekman-Larsson manasi, että Tre Kronor pelasi kehnon pelin. Ruotsin tähtisikermälle tappio MM-puolivälierässä Leijonille otti koville. Sekä ulkopuoliset että joukkue itse odotti, että Ruotsi tulee pelaamaan Bratislavan finaalissa sunnuntaina. Toisin kuitenkin kävi, ja Leijonien lähinnä eurooppalaisista sarjoista koottu joukkue päätti ruotsalaisten NHL-tähtien kauden.


hai -huuto kuului ja saastainen vastaus KeuPaan Lentopallomiehille EM-jatkopaikka tarjolla maksaisi jo kymmeniä nyt diagnoosia ”Kuolemantuomio päätös muutti hänen pantti­vankineuvottelijan uutta merellistä kaupunginosaa ydinkeskustasta ”Isis-vaimoilla” on usein

Hot topics