Teemu Roivainen lähtee Saaran mukaan viisuihin: ”Suosikkini oli Domino” iltasanomat 07:55 21.04

Vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen lähtee Portugalin Euroviisuihin kannustamaan entistä puolisoaan Saara Aaltoa. –?Suosikkini Suomen edustuskappaleeksi oli Domino, hän paljastaa ISTV:n Tainola Show´ssa.


Saara Aallon euroviisubiisin tekijät sittenkin mukaan Lissaboniin – ”Väärinkäsitys selvitetty” iltasanomat 17:03 17.04

Monsters-biisit tekijät, ruotsalaiset Linnea ja Joy Deb sekä englantilainen Ki Fitzgerald matkaavat Lissabonin Euroviisuihin Ylen ja Saara Aallon delegaation mukana.


Yllättävä käänne - Saara Aallon viisukappaleen tekijä: ”Sopu on löytymässä” iltalehti 06:47 17.04

Saara Aallon Euroviisukappale Monstersin tekijä Linnea Deb sanoo sovun olevan lähellä. Iltalehti kertoi, eilen miten Monsters-kappaleen tekijöiden, Linnea ja Joy Debin matka Lissabonin Euroviisuihin ei välttämättä onnistukaan. Syynä on se, ettei Yleisradiolla ole varaa maksaa kaksikon matkaa.


Nyt se on varmaa: Saara Aallon lavashow uudistuu täysin Euroviisuihin! iltalehti 15:08 16.04

Saara Aallon Monsters-esitys on Lissabonissa täysin erilainen kuin maaliskuussa Suomen karsinnassa. Saara Aalto IL-TV:n sana-assosiaatiotestissä. Saara Aallon show Lissabonin Euroviisuissa on erilainen kuin maaliskuussa UMK18: Saara Aalto -ohjelmassa.


Yle ei maksa Saara Aallon biisin tekijöiden matkaa Lissaboniin - Ylen Anssi Autio perustelee: ”Katseet voisi kääntää levy- yhtiön suuntaan” iltalehti 12:02 16.04

Ylen Anssi Aution mukaan kappaleen tekijöiden lähettäminen Euroviisuihin ei ole mikään automaatio. Linnea ja Joy Deb, Saara Aallon Monsters-viisukappaleen tekijät eivät yllätyksekseen lähdekään Lissabonin Euroviisuihin, eivät ainakaan yksin Ylen kustantamina. Linnea Deb purki pettymystään Aftonbladetissa ja sanoi, ettei enää aio tehdä yhteistyötä Ylen kanssa.


Ylellä ei ole varaa lennättää Saara Aallon hittinikkareita euroviisuihin: ”Jatkossa emme aio työskennellä Ylen kanssa” mtv 10:36 16.04

Aftonbladet haastatteli viisukonkari Linnea Debiä kevään euroviisujen alla. Deb on toinen Saara Aallon Monsters-edustuskappaleen kirjoittajista.


Saara Aalto lauloi Monsters-kappaleen 34 eri kielellä – kaikki euroviisumaat mukana stara 12:30 11.04

UMK-finaalissa valittiin Suomen edustuskappale kuluvan vuoden Euroviisuihin. Voittajaksi selviytyi Saara


Viihdelehti Stara.fi stara 12:30 11.04

UMK-finaalissa valittiin Suomen edustuskappale kuluvan vuoden Euroviisuihin. Voittajaksi selviytyi Saara


Brittimedia: Vain kuukausi aikaa Euroviisuihin, mutta Saara Aalto taistelee masennusta vastaan: Peruutti yllättäen esiintymisen Israelin ennakkotapahtumassa iltalehti 09:23 10.04

The Sun -lehden mukaan Saara Aallon masennus on äitynyt ensimmäistä kertaa niin pahaksi, että hän on joutunut perumaan keikkoja. Saara Aalto IL-TV:n sana-assosiaatiotestissä. Suomen Euroviisu-edustaja Saara Aalto oli sunnuntaina vieraana brittiläisessä radio-ohjelmassa.


Unkari tekee ”lordit” – lähettää Euroviisuihin hevibändin iltasanomat 23:11 20.03

Hevillä ei hävitä.


Saara Aalto rankattiin viisukakkoseksi: ”Wtf, olen tietenkin kakkonen - Perus-Saaraa” iltalehti 13:59 17.03

Euroviisuihin on vielä puolitoista kuukautta aikaa, mutta spekulaatio käy jo kuumana. Saara Aalto osallistui Iltalehden Euroviisu aiheiseen sananselitys -peliin. Huiman suosittu ja asiantunteva viisusivusto Wiwibloggs on tehnyt mielipidekyselyn Lissabonin viisujen naisartisteista.


Ukraina esti viime vuonna Venäjän osallistumisen viisuihin - nyt Ukrainan osallistuminen on vaakalaudalla iltalehti 14:10 07.03

Ukraina on jo valinnut edustajansa, mutta taloudelliset ongelmat saattavat estää sen osallistumisen Lissabonin Euroviisuihin. Ukrainan, viime vuoden viisuisännän, osallistuminen tämän vuoden Euroviisuihin on uhattuna. Syynä on se, ettei Ukrainan hallitus pysty takaamaan riittävää rahoitusta UA: PBC:lle (Ukrainan julkinen yleisradioyhtiö), ja koko yhtiötä uhkaa toiminnan loppuminen huhtikuun loppuun mennessä. UA: PBC on juuri se yhtiö joka vastaa tänä vuonna maan euroviisuosallistumisesta. Mikäli yhtiön toiminta on loppunut, ei Ukraina voi viisuihin osallistua.


ei mahdollisuuksia eteni Kärppien ja Everest - katua kuva Vesi nousi maanantaina Tampereella Oulun Kärpät sankariksi Australiassa – SM-liigan finaaleissa, sankariksi tulessa - ylisti omiaan yllätysvoiton

Uutiset