Saara Aalto paljastaa ensimmäistä kertaa yhden muutoksen viisuesityksessään iltalehti 17:15 19.04

Saara Aallon Monsters-esitys menee Lissabonin Euroviisuissa kokonaan uusiksi. Saara Aallon, Suomen Euroviisuedustajan viisuesityksen ympärillä on riittänyt puhuttavaa. Monsters valittiin Saaran edustuskappaleeksi Uuden musiikin kilpailussa, ja heti valinnan jälkeen syntyi poru. Monsters kun ei show'ltaan yltänyt Dominon ja Queensin tasolle. Aalto lupaili heti UMK:n jälkeen esitykseensä muutoksia, ja niitä myös tehtiin. - Monsters oli hyvä, mutta haastava. Uv-valo-homma ei toiminut niin hyvin, mitä suunnitelmissa oli. Yritimme saada sitä toimimaan, että se ei olisi niin tumma, mutta ei saatu uv-valoja näkymään, kuten olisi pitänyt. Mun vaatteessa oli uv-raitoja, mutta se ei toiminut, kuten toivoimme ja joissain kohdin olin pimennossa. Esitys oli silti musta hyvä.


Saara Aallon Monsters-biisin tekijä kommentoi viisukohua: ”Tämä ei todellakaan ole ok” iltalehti 18:18 16.04

Maanantaina uutisoitiin, että Suomea Euroviisuissa edustavan Saara Aallon biisintekijät eivät pääse Ylen kustantamina Lissaboniin. Nyt Linnea Deb on julkaissut pitkän kannanoton aiheeseen Facebookissa. Saara Aallon Monsters-viisun takaa löytyy ruotsalaispariskunta Linnea ja Joy Deb. Tänään julkisuuteen levisi tieto siitä, ettei pariskunta pääsisi viisumatkalle mukaan Saaran kanssa. Linnea Deb kertoi Aftonbladetille tilanteen tuntuvan todella pahalta. Hän koki, ettei Yle arvosta biisintekijöitä, ja sanoi yhteistyön loppuvan tähän.


Nyt se on varmaa: Saara Aallon lavashow uudistuu täysin Euroviisuihin! iltalehti 15:08 16.04

Saara Aallon Monsters-esitys on Lissabonissa täysin erilainen kuin maaliskuussa Suomen karsinnassa. Saara Aalto IL-TV:n sana-assosiaatiotestissä. Saara Aallon show Lissabonin Euroviisuissa on erilainen kuin maaliskuussa UMK18: Saara Aalto -ohjelmassa.


Yle teki hämmentävän ratkaisun - Eväsi Saara Aallon kappaleen tekijöiden viisumatkan: ”Yhteistyö Ylen kanssa loppui tähän” iltalehti 07:33 16.04

Yleisradion päätös evätä Saara Aallon Monsters-kappaleen tekijöiden matka Lissaboniin kummastuttaa. Aftonbladet kertoo Ylen erikoisesta päätöksestä evätä Linnea ja Joy Debin matka Lissaboniin. Debin pariskunta on Saara Aallon Monsters-kappaleen tekijöitä. Päätös on hämmentävä, sillä Euroviisuissa on perinteisesti nähty kappaleen esittäjän lisäksi myös säveltäjät ja sanoittajat.


Rohkeaa, Saara Aalto! Suomen euroviisuedustaja seksikkäänä kuvissa mtv 16:50 11.04

Suomea Lissabonin euroviisuissa toukokuussa edustava Saara Aalto poseeraa uusissa rohkeissa ja näyttävissä kuvissa.


Rohkeaa, Saara Aalto! Suomen euroviisuedustaja seksikkäänä tuoreissa kuvissa mtv 16:50 11.04

Suomea Lissabonin euroviisuissa toukokuussa edustava Saara Aalto poseeraa uusissa rohkeissa ja näyttävissä kuvissa.


Nyt on kansainvälistä! Saara Aalto laulaa euroviisukappalettaan 34 eri kielellä mtv 11:39 11.04

Suomea Lissabonin euroviisuissa toukokuussa edustava Saara Aalto on julkaissut monikielisen videon Monsters-edustuskappaleesta.


Suomen esiintymispaikka euroviisuissa selvillä – Saara Aalto lavalle 1. semifinaalin loppupuolella mtv 14:34 03.04

Suomen edustaja Saara Aalto esiintyy Portugalin pääkaupunki Lissabonissa pidettävissä Eurovision laulukilpailuissa ensimmäisen semifinaalinloppupuolella.


Alexander Rybak edustaa Norjaa euroviisuissa iltasanomat 03:59 11.03

Yhdeksän vuotta sitten Euroopan valloittanut artisti haluaa tehdä norjalaiset ylpeiksi.


Voittaja on valittu! Tällä kappaleella Saara Aalto edustaa Suomea euroviisuissa iltasanomat 20:17 03.03

Yleisö ja asiantuntijat ovat puhuneet: Saara Aallon viisukappale on valittu.


- erosi arvioi Venäjä-toimintansa uudestaan kadulle Helsingin klo 14 Tämä Korkeasaareen salakuljetettiin mies salakuvasi toistuvasti mitä hyväksikäyttäjä teki Olli Sademiehen raotti jälleen suunnitelmiaan rautaista hermoa tarvitaan” riittää - Sastamalassa syytä edesauttaa todistajia murhattu, – tuomittiin elinkautiseen ”Vaikeaa on”

Uutiset