Bile-Dani ja Eveliina kihloihin! stara 18:06 20.07

Suomalaisille taannoin Temptation Island -ohjelmasta tunnetuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja


Suomi taistelee yhä paikasta naisten MM-futikseen uusisuomi 22:34 12.06

Suomi voitti jalkapallon naisten MM-karsintaottelussa tiistaina vieraissa Serbian 2-0. Tuija Hyyrynen ja Eveliina Summanen vastasivat Suomen maaleista.


Suomen naisille tärkeä voitto Serbiassa – lopullisen sinetin laukoi joukkueen kuopus iltasanomat 21:58 12.06

Vasta kolmatta maaottelua pelannut Eveliina Summanen laukoi lähes 30 metristä maalin.


Apple julkaisi suomalaisen Eveliinan lomakuvan miljoonille seuraajilleen – tykkäyksiä satelee: ”Puhelimeni on ihan tukossa” iltasanomat 20:27 07.06

Amerikkalaisjätti Apple julkaisi matkabloggaaja Eveliina Neran Curacaossa ottaman kuvan omalla Instagram-tilillään yli 5,5 miljoonalle seuraajalleen.


Temptation Islandin Eveliina upeissa bikinikuvissa stara 12:00 02.06

Temptation Island -ohjelman suomalaisessa versiossa saatiin kevään aikana jännittää Bile-Danin


Kuva ei herkille: Mari-poni raadeltiin laitumella Satakunnassa - ”Olen 100-prosenttisen varma, että hyökkäyksen teki karhu” iltalehti 07:50 29.05

Sunnuntai-iltana koettiin dramaattisia hetkiä Suurimaalla sijaitsevalla Iivosen tilalla, kun karhu hyökkäsi kuuden hevosen laumassa laitumella olleen ponin kimppuun. Poni oli lauman pienin eläin, joten se oli myös helpoin saalis. - Olimme koko päivän kotona, emmekä havainneet mitään normaalista poikkeavaa. Illalla menimme katsomaan laitumelle, niin huomasimme ponin haavoittuneen pahasti, kertoo Bea-Eveliina Iivonen.


Bile-Dani julkaisi kuvan Temptation Island -matkastaan - tässä tulee Hani-Dani! iltalehti 11:26 25.05

Tositelevisiotähti Daniel Lehtonen hurmasi katsojia neljännellä Temptation Island-sarjan kaudella. Daniel Lehtonen tuli tunnetuksi, kun hän osallistui Temptation Island-sarjan ensimmäiselle kaudelle sinkkuna. Sarjan myötä tositelevisiotähti tunnettiin nimellä Bile-Dani, sillä hän juhli minkä kerkesi ja naiset olivat hänen osaamisalaansa. Daniel osallistui myöhemmin myös Hottikset-sarjaan, jossa esiintyi roolissaan. Myöhemmin selvisi, että hän seurusteli todellisuudessa sarjan aikana nykyisen kumppaninsa Eveliina Uosukaisen kanssa, jonka kanssa hän osallistui pariskuntana Temppareiden neljännelle kaudelle.


Temptation Islandin Eveliina kertoo viimein totuuden: ”Mitkään sanat ei riitä kuvaamaan” stara 20:00 24.05

Temptation Island -ohjelman suomalaisessa versiossa saatiin kevään aikana jännittää Bile-Danin


Dani, Eve ja Kalle selittävät Youtube-videolla väärinymmärryksiä: ”Kalle ei ole käynyt pimpsaloorassa eikä vaatteiden alla” iltalehti 18:42 24.05

Bile-Dani ja Eve toivovat julkaisemallaan Youtube-videolla ihmisten tajuavan, että Dani ei ole supertakertuva ILTV: Tempation Islandin Dani ja Eve testaavat parisuhdepelissä, kuinka hyvin tuntevat toisensa. Daniel Lehtonen, 27, ja Eveliina Uosukainen, 22, poistuivat tällä viikolla nähdyssä jaksossa Temptation Island Suomi -sarjan iltanuotiolta yhdessä.


TIS-Eve unohti lomaihastuksen heti kuvausten päätyttyä: ”Kallen oma tyhmä moka, että heittäytyi liikaa” iltalehti 15:36 24.05

Danin kanssa suhdetta jatkanut Eve kertoo, että lomaromanssin päättymisen jälkeen Kalle on tukenut ja tsempannut heitä. ILTV: Näin Eveliina kuvailee Bile-Dania. Tällä viikolla Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtiin Danin, 27, ja Even, 22, iltanuotio.


Bile-Danin ja Even suhde kukoistaa — kihlasormus jo ostettu: ”Eve sai valita sormuksen itse” iltalehti 06:26 24.05

Temptation Island Suomi -sarjan kiusaukset ovat enää muisto vain, sillä Daniel Lehtosen ja Eveliina Uosukaisen haaveissa on yhteinen perhe. ILTV: Temptation Island Suomen Dani ja Eve kertovat videolla arjestaa Lahdessa. Temptation Island Suomi -sarja huipentui Bile-Danin ja hänen tyttöystävänsä Even osalta keskiviikkona.


TIS-sarjasta tuttu pariskunta Dani ja Eveliina yhtä aikaa ulkomailla - sosiaalinen media paljastaa yksityiskohtia iltalehti 19:09 14.05

Temptation Island Suomi -ohjelman myötä unelmien vävyksi nimetty Daniel Lehtonen osallistui sarjaan puolisonsa Eveliinan kanssa. Ohjelman jaksoissa on nähty, kuinka Eveliina viihtyy saarella sinkku-Kallen kanssa, kun puolestaan Dani haikailee rakkaansa perään, eikä viihdy bilettämässä muiden asukkaiden kanssa. Vielä ei ole selvää, lähteekö Eveliina ja Dani pariskuntana saarelta vai ei, mutta sosiaalinen media antaa kuitenkin viittauksia siihen, että pariskunta on edelleen yhdessä. Eveliina on julkaissut lukuisia kuvia Instagram-tililleen, joiden sijainniksi on laitettu Aya Napa, joka on kylä Kyproksen saarella.


Kuukausiennuste lupaa hyvää: lämmin sää voi jatkua toukokuun loppuun - sunnuntaina mitattu taas uusi lämpöennätys iltalehti 16:30 06.05

Kuukausiennuste lupaa Suomeen keskimääräistä lämpimämpää säätä. Sää jatkuu lämpimänä ja poutaisena myös 7. toukokuuta alkavalla viikolla. Viikon loppupuolella lämpötilat voivat kohota jopa hieman yli 20 asteen maan etelä- ja keskiosissa. - Lyhyt vastaus on, että lämmin sää jatkuu. Kaksikymmentä astetta rikkoutunee alkavalla viikolla luultavammin useana päivänä. Tiistaina ja keskiviikkona kaksikymmentä astetta ei ehkä mene rikki, mutta loppuviikkoa kohti sää taas lämpenee lisää, sanoo Ilmatieteen laitoksen meteorologi Eveliina Tuominen.


Lämpö on vihdoin täällä - eikä loppua näy! iltalehti 16:00 05.05

Noin 20 asteen lämpötiloja on pian luvassa maan etelä- ja keskiosiin niin pitkälle kuin ennustemallia riittää. Korkeapaineen alue voimistuu vähitellen, mikä takaa meille laajalti aurinkoista ja poutaista säätä koko Suomeen. Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Eveliina Tuovinen lupaa, että lämpötila nousee maan etelä- ja keskiosissa sunnuntaina ja ensi viikolla huimasti, paikoin päälle 20 lämpöasteeseen.


Olli Lindholm julkaisi romanttisen yhteiskuvan Eveliina-rakkaansa kanssa mtv 19:06 23.04

Olli Lindholm julkaisi kuvan, jossa suutelee Eveliina-rakkaansa kanssa.


Olli Lindholm julkaisi romanttisen yhteiskuvan nuoren Eveliina-rakkaansa kanssa mtv 19:06 23.04

Olli Lindholm julkaisi kuvan, jossa suutelee Eveliina-rakkaansa kanssa.


Olli Lindholmin ja Eveliina-rakkaan suudelma - harvinainen yhteiskuva iltalehti 14:55 23.04

Yö-yhtyeen konkari julkaisi suloisen pusukuvan rakkaansa kanssa. Laulaja Olli Lindholm, 54, on seurustellut tamperelaisen liikunnanohjaajan, Eveliinan, kanssa parin vuoden ajan. Pariskunta on tuttu näky jääkiekkopeleissä ja liikuntaharrastusten parissa. Lindholm on kertonut aikaisemmin harrastavansa rakkaansa kanssa esimerkiksi kuntosaliharjoittelua. Iltalehdelle mies kertoi keväällä löytäneensä Eveliina-tyttöystävänsä myötävaikutuksesta uuden liikuntalajin - zumban.


Temptation Island -Eveliinan Instagram-video sytytti someraivon – rasistinen sana oli liikaa: ”En edes halua kuulla mitään anteeksipyyntöä” iltasanomat 09:20 23.04

Eveliinan julkaisema rusketusvideo sai aikaan varsinaisen mylläkän.


TIS-Eve muistelee kuvauksia blogissaan - loukkaantumisia, ensiapureissuja... iltalehti 12:28 16.04

Temptation Island Suomi -ohjelmaa kuvatessa sattui ja tapahtui. Nyt ohjelmassa nähty Eveliina kertoo vahingoista blogissaan. Dani ja Eve parisuhdepelissä. Temptation Island Suomi -ohjelmassa miesystävänsä Danin kanssa saapunut Eve kertoo ohjelmasta omasta näkökulmastaan. Kuvauksissa sattui ja tapahtui.


valvontakamerat –? valvontakamerat –? jarruttelu

Uutiset