Suhdehuhut yltyvät: Ruotsin yleisurheilulegenda edusti jälleen 31 vuotta nuoremman kaunottaren rinnalla iltalehti 17:36 16.01

Korkeushypyn entinen ME-mies Patrik Sjöberg saapui Ruotsin urheilugaalaan yhdessä mallina tunnetun Ida Ovmarin kanssa. 22-vuotias Ovmar on viime aikoina säännöllisesti nähty Sjöbergin käsipuolessa. Ovmarin ja 53-vuotiaan Sjöbergin ikäero on 31 vuotta. Pohjois-Ruotsin Jokimukasta kotoisin oleva saamelaistaustainen Ovmar on myös Ruotsin Miss Universum -edustaja vuodelta 2016. Ovmar ja Sjöberg ovat kieltäytyneet kommentoimasta suhdehuhuja. Kun kaksikko edusti viikko sitten yhdessä TV4:n "yhdessä syöpää vastaan" -gaalassa, Sjöbergin vastaus Expressenin suhdeuteluihin oli nuiva.


Timo Nurmos haltioitui tähtihevosensa superkisan kenraaliharjoituksesta: ”Uran paras juoksu” iltasanomat 18:01 15.01

Valmentaja Timo Nurmos piti Readly Expressin sunnuntaista juoksua niin väkevänä, että uskoo sen pystyvän voittamaan Prix d’Ameriquen.


Expressen: Yksi mies kuollut viime yönä ammuskelussa Tukholmassa MTV 07:23 15.01

35-vuotias mies kuoli viime yönä sattuneessa ammuskelussa saamiinsa vammoihin, kertoo Expressen.


Töihin tai kouluun ei pitäisi koskaan mennä ennen aamukymmentä, unitutkija sanoo iltalehti 21:35 14.01

Oxfordin yliopiston unitutkija haluaisi eroon liian varhaisista aamuherätyksistä. Ajatusta kannatetaan myös Ruotsissa, kertoo Expressen. Unitutkimukseen erikoistunut lääkäri Paul Kelley on Expressenin mukaan sitä mieltä, ettei työ- tai koulupäivää saisi aloittaa ennen kello kymmentä. Hänen mukaansa ihmiskeho ei pysty muuttamaan luontaista vuorokausirytmiään ja heräämään tiettyyn aikaan. Hänen mukaansa keho seuraa luonnostaan auringon nousua ja laskua, eikä kyseessä ole tietoinen valinta. Tutkijan mukaan luontaista rytmiä varhaisemmat aamuherätykset ovat yhteiskunnallinen ongelma. Ihmiset eivät yksinkertaisesti ole riittävän virkeitä heti aamusta, ainakaan ennen kuin he ovat täyttäneet 55 vuotta. Erityisen vaikeaa varhain nouseminen on 14-24 -vuotiaille. Siksi tutkija haluaisikin, että koulupäivien alkua siirrettäisiin myöhempään.


Superkilpailun spekulaatioihin lisäväriä – jättiyllättäjä löi suosikkihevoset kenraaliharjoituksessa iltasanomat 18:14 14.01

Bird Parker jätti Bold Eaglen ja Readly Expressin taakseen.


Entinen maajoukkueurheilija ryösti KFC:n ja kaupan viidakkoveitsen kanssa Englannissa - neljän vuoden vankeusrangaistus iltalehti 19:55 12.01

Entinen rugbyn maajoukkuepelaaja Malcolm Alker, 39, tuomittiin neljäksi vuodeksi vankeuteen Englannissa. Alker myönsi syyllisyytensä muun muassa kahteen aseelliseen ryöstöön, kertoo. Viidakkoveitsellä varustautunut Alker ryösti toisen miehen kanssa KFC:n pikaruokaravintolan ja Tesco Express -päivittäistavarakaupan viime lokakuussa. Poliisi kuitenkin pääsi miesten jäljille, sillä yhteen kaksikon Tesco Expressistä saaliiksi saamaan 20 punnan setelinippuun oli piilotettu GPS-jäljitin.


Lehti: KHL:n tähdistöottelu pelataan vuoden päästä Helsingissä MTV 19:41 12.01

Sport-Express-lehti uutisoi, että KHL:n tähdistöottelu järjestetään ensi vuonna Helsingissä.


Ruotsissa nelihenkisen perheen kuolemaa tutkitaan murhana – Naapuri: "Kaikki tuntui tavalliselta" MTV 14:28 11.01

Etelä-Ruotsissa eilen kotoaan kuolleena löydetyn nelihenkisen perheen jäsenten kuolemia tutkitaan murhina. Expressen-lehden mukaan Ruotsin poliisilla ei ole kuitenkaan ketään etsinnässä murhiin liittyen.


Isänsä kranaatin räjähdyksessä Ruotsissa menettänyt mies: ”Hän luuli sitä leluksi” iltalehti 20:30 10.01

Tukholmassa räjähti sunnuntaina käsikranaatti, joka vei 63-vuotiaan miehen hengen. Räjähdyksessä Tukholman Vårby gårdin metroaseman lähellä kuolleen miehen poika kertoo Expressen-lehdelle, että hän ei uskonut ensin isänsä kuolemaa todeksi. - Se oli täydellinen sokki, 37-vuotias mies sanoo.


Suomalainen Sauli Koljonen tuomittiin kaksoismurhasta Ruotsissa – mahdollinen motiivi kiintymys koiraan MTV 13:35 10.01

Suomalainen Sauli Koljonen on tuomittu Ruotsissa elinkautiseen vankeuteen kahden miehen murhasta, kertoo ruotsalaislehti Expressen.


Mediat: Miestä ammuttiin päähän pitseriassa Tukholmassa – kuoli vammoihinsa sairaalassa MTV 22:51 08.01

Muiden muassa ruotsalaisjulkaisu Expressen kertoo, että Rinkebyn lähiössä Tukholmassa miestä ammuttiin alkuillasta päähän pitseriassa. Mies kuljetettiin sairaalaan, jossa hän kuoli saamiinsa vammoihin.


Mediat: Miestä ammuttu päähän pitseriassa Ruotsissa MTV 21:13 08.01

Muiden muassa ruotsalaisjulkaisu Expressen kertoo, että Rinkebyn lähiössä Tukholman ulkopuolella miestä ammuttiin alkuillasta päähän pitseriassa. Hänet on viety mediatietojen mukaan sairaalaan. 


IL seuraa: Metroasemalla räjähtänyt Tukholmassa - loukkaantunut noin 60-vuotias mies kuoli sairaalassa iltalehti 17:45 07.01

Vårby Gård -metroasemalla on räjähtänyt Tukholmassa. Metroasemalla on räjähtänyt Tukholmassa. Poliisi sai hälytyksen paikalle sunnuntaina yhdentoista jälkeen paikallista aikaa. Aftonbladetin mukaan noin 60-vuotias mies loukkaantui vakavasti ja 45-vuotias nainen lievästi. Tukholman poliisi kertoo sivuillaan, että vakavasti loukkaantunut mies on kuollut. Tapausta tutkitaan murhana ja yleisvaarallisena tuhotyönä. Poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan mies oli poiminut maasta esineen, joka räjähti. Aftonbladetin ja Expressenin tietojen mukaan räjähtänyt esine olisi käsikranaatti, mutta poliisi ei ole vahvistanut tietoa.


IL seuraa: Metroasemalla räjähtänyt Tukholmassa - loukkaantunut vuotias mies kuoli sairaalassa iltalehti 16:21 07.01

Vårby Gård -metroasemalla on räjähtänyt Tukholmassa. Metroasemalla on räjähtänyt Tukholmassa. Poliisi sai hälytyksen paikalle sunnuntaina yhdentoista jälkeen paikallista aikaa. Aftonbladetin mukaan noin 60-vuotias mies loukkaantui vakavasti ja 45-vuotias nainen lievästi. Tukholman poliisi kertoo sivuillaan, että vakavasti loukkaantunut mies on kuollut. Tapausta tutkitaan murhana ja yleisvaarallisena tuhotyönä. Poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan mies oli poiminut maasta esineen, joka räjähti. Aftonbladetin ja Expressenin tietojen mukaan räjähtänyt esine olisi käsikranaatti, mutta poliisi ei ole vahvistanut tietoa.


IL seuraa: Metroasemalla räjähtänyt Tukholmassa - loukkaantuneen miehen vammat hengenvaaralliset, myös nainen sairaalaan iltalehti 14:59 07.01

Vårby Gård -metroasemalla on räjähtänyt Tukholmassa. Metroasemalla on räjähtänyt Tukholmassa. Poliisi sai hälytyksen paikalle sunnuntaina yhdentoista jälkeen paikallista aikaa. Aftonbladetin mukaan 65-vuotias mies loukkaantunut vakavasti ja 45-vuotias nainen lievästi. Heidät molemmat on viety sairaalaan hoidettavaksi. Poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan mies oli poiminut maasta esineen, joka räjähti. Aftonbladetin ja Expressenin tietojen mukaan räjähtänyt esine on käsikranaatti, mutta poliisi ei ole vahvistanut tietoa.


Uutiset