<


Tätä Kimi Räikkösen huikeaa helmeä ei TV:ssä nähty – Italian GP tuotti jälleen eeppisen Jäämies-klassikon MTV 07:15 10.09

Kimi Räikkösen suhde F1-autojen ratteihin oli koetuksella Azerbaidzhanin GP:ssä kaudella 2017, kun silloin Ferrarilla ajanutta suomalaista työnnettiin varikkosuoralla, vaikka häneltä puuttui ratti. Hieman vastaava tapahtuma nähtiin myös viikonloppuna Monzassa.


Vuoden 2021 F1-autoja tutkittiin tuulitunnelissa – ohitustilanteisiin luvassa raju parannus MTV 17:46 22.08

Kauden 2021 F1-autojen sääntöjen muokkaus on ottanut jälleen lupaavia edistysaskeleita.


Red Bull -pomo ei soimaa F1-autojen aerodynamiikkaa ohitusten vähyydestä: “Pidän jotain muuta vastuullisena” MTV 08:54 21.07

Red Bull -tallin pääsuunnittelijan Adrian Neweyn mielestä modernien F1-autojen aerodynamiikkaa ei voida syyttää kisoissa nähtävien ohitusten vähyydestä.


Räikkönen otti kantaa F1-autojen ajamisen helppouteen – "Mahdoton sanoa" yle 15:36 07.07

Kimi Räikkönen liittyi keskusteluun F1-autojen ajamisen helppoudesta tai vaikeudesta.


"Tuo on paskapuhetta" - Max Verstappen lyttäsi muiden kuskien F1-kritiikin iltalehti 10:40 24.06

Romain Grosjeanin ja Lewis Hamiltonin kommentit F1-autojen helppoudesta saivat huutia Red Bullin Verstappenilta. Haasin F1-kuljettaja Romain Grosjean herätti varsin kiivaan keskustelun käyntiin vertailemalla viime viikolla formuloita karting-autoiluun. Grosjean totesi, että kartingin ajaminenkin on raskaampaa, kuin nykyisillä F1-autoilla kisaaminen. – Menin ajamaan kartingia ystävieni kanssa 125 kuutioisella autolla ja olin sen jälkeen väsyneempi kuin F1-kilpailun ajettuani, Grosjean kertoi Motorsportin haastattelussa.


Kova väite F1-kuskilta nykyautoista: "Kartingin ajaminen on raskaampaa" MTV 20:25 18.06

Haasin Romain Grosjean kävi kokeilemassa kartingia ja totesi, että sekin on raskaampaa kuin nykyisten F1-autojen ajaminen. 


Huomasitko? Monacon GP:ssä sattui hurjannäköinen vaaratilanne - kuljettaja kauhuissaan: ”Melkein tapoin hänet!” iltalehti 08:40 27.05

Racing Point -tallissa ajava Sergio Pérez koki Monacon GP:n alkuvaiheilla erittäin vaarallisen läheltä piti -tilanteen. F1-kauden kuudes osakilpailu, Monacon GP sai räväkän alun, kun Rascasse-mutkassa rytisi ensimmäisten 15 kierroksen aikana kaksi kertaa. Näistä ensimmäinen, Nico Hülkenbergin ja Charles Leclercin osuma toi radalle turva-auton, kun monacolainen Ferrari-kuljettaja rikkoi rytäkässä takarenkaansa, joka hajosi seuraavalla kierroksella pitkin hänen kotikaupunkinsa katuja. Turva-auton tultua radalle ratavirkailijat alkoivat siivota Leclercin takarenkaan paloja radalta. Tilanne näytti tv-kuvissa ajoittain melko vaaralliselta, kun oranssipukuiset ihmiset loikkivat F1-autojen keskellä.


Melkoiset menopelit! Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas saapuivat Monacoon tyylillä MTV 20:27 22.05

Loppuviikon F1-autojen ratissa viihtyvät Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas nähtiin vielä keskiviikkona Monacossa kaksipyöräisten selässä.


Dohan MM-kisoissa – ennakoivat budjettiriihen infoa harjoittelemaan Berniin kerta­luontoisia investointeja on superkisan – Teinipojat ryöstivät taksikuskin

Hot topics