LIVE: Pystyykö Ferrari kampeamaan eturiviin Montrealin GP:n aika-ajoissa? yle 20:30 08.06

Mercedes on ottanut kaksoisvoiton tähän asti jokaisessa osakilpailussa tällä F1-kaudella. Yle Urheilu seuraa aika-ajojen tapahtumia hetki hetkeltä. Aika-ajot alkavat kello 21 Suomen aikaa.


Valtteri Bottas avasi hänen ja Lewis Hamiltonin välejä – "Olen pahoillani" MTV 14:05 07.06

Mercedeksen Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ovat kilvoitelleet tällä F1-kaudella tiukasti toisiaan vastaan. Mutta onko tiukka mestaruustaisto vaikuttanut jollain lailla kaksikon lämpiminä tunnettuihin väleihin?


Vahvistus: F1-sirkus tekee paluun Hollantiin – perinteisen GP:n kohtalo vaakalaudalla iltalehti 14:11 14.05

Zandvoortin rata isännöi Hollannin GP:tä F1-kaudella 2020. F1 tiedotti tiistaina, että Hollanti palaa F1-kartalle oman kisaviikonlopun muodossa. Hollannin GP ajetaan perinteikkäällä Zandvoortin radalla 35 vuoden tauon jälkeen. Sopimus on kolmivuotinen. Ensi vuoden kilpailu on jo 31. Hollannin GP ja kaikki kilpailut on ajettu Zandvoortissa. Hollannin GP:llä ei ole vielä suomalaisvoittajia. Radan menestynein kuski on Jim Clark, joka juhli voittoa neljästi.


arpaonni kääntyi Espanjan futismaajoukkueen päävalmentaja kevät päättyy kotikentällään kauden kotimaisen metsäpalovaroitus nurin – rakennelma Syytteet kumottiin Poliisipäälliköt Wahlströmin kyyneliin yhä sairaalahoidossa Yrityselämän asiantuntija listaa

Uutiset