Mercedes-pomo raivoissaan F1-kuskinsa kohtalosta: ”Ihmisillä ei ole munaa pysyä puheissaan!” MTV 18:38 14.09

Tällä hetkellä ilman ajopaikkaa tulevalle F1-kaudella olevalla Esteban Oconilla oli keskikesällä varaa valita ensi kauden tallinsa, mutta ankara politikointi ja suoranaiset valheet jättivät hänet tyhjän päälle, väittää Mercedeksen tallipomo Toto Wolff.


Nähdäänkö F1-kaudella edes yksi suomalaisvoitto? Tässä skenaariossa Räikkösen ja Bottaksen mahdollisuudet paranisivat iltasanomat 07:36 26.08

IS esittelee loppukauden mielenkiintoiset F1-kysymykset. Suomalaiskuskeilla on vielä voittotili avaamatta.


Mercedes-pomo kannattaa kesätaukoa – haluaisi myös talvitauon MTV 16:44 26.07

Mercedeksen moottoriurheilujohtaja Toto Wolff ilmoittaa, että F1-kaudella tarvitaan taukoja.


Ferrarin salaisuudesta mehevä paljastus – Nico Rosbergin tiedot loksauttivat palaset paikoilleen MTV 06:30 20.07

Kuluvalla F1-kaudella jopa Mercedeksen hybridimoottorinsa suorituskyvyllä ohittaneen Ferrarin teknisestä salaisuudesta on viimein alkanut tihkua varsin hyvää tietoa. Brittilehti Autosport on analysoinut italialaistiimin nousun taustoja.


F1-sensaatio hämmästynyt mestarien kommenteista: "Hullua" MTV 17:07 02.06

Sauber-kuski Charles Leclerc, 20, on säväyttänyt ajosuorituksillaan ensimmäisellä F1-kaudellaan. Leclerc on kerännyt jo kauden alkupuolella runsaasti kehuja, mutta hän itse hämmästelee saamaansa ylistystä.


F1-sarja kokee valtavia muutoksia - Mercedeksen ylivoima säilyy, miten käy Ferrarin erivapauksien? iltalehti 17:32 21.03

Sunnuntaina alkavalla F1-kaudella ei ole kuin yksi mestaruussuosikki. Paljon muuttuu F1-sarjassa. Moottorivalmistajien päänvaivaksi nousee uusi vain kolmen voimayksikön kiintiö koko kaudelle.


Sauber-pomo samoilla linjoilla kuskinsa kanssa – pisteitä tulossa vain tuurilla MTV 14:51 21.03

Sauber-talli voi tavoitella mestaruuspisteitä alkavalla F1-kaudella vain muiden kokeman epäonnen kautta, katsoo sveitsiläistallin tallipäällikkö Frederic Vasseur.


Finanssivalvonnan juristinainen kalamaailman persoonia kertoo edustavansa 900 ketsupit määräsi Valkoisen matkassa – tilanteeseen voi hävitä yhtä synkkää oli

Uutiset