Ei mikään peruskaravaanari! F1-tähti Daniel Ricciardon kyyti romutti asuntovaunun MTV 08:17 21.05

Red Bullin F1-kuskit Daniel Ricciardo ja Max Verstappen edustivat sunnuntaina yhdessä Hollannissa Zandvoortin moottoriurheiluradalla. Siellä on menossa neljä päivää kestävä Racedagen-tapahtuma.


Kumihanskoja ja rakkauskirjeitä – Kimi Räikkönen naljailee Sebastian Vettelille hilpeällä videolla MTV 18:15 16.05

Ferrarin F1-kuskit Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel tulevat tunnetusti varsin hyvin toimeen. Se välittyy myös italialaistallin yhteistyökumppanin Shellin julkaisemalla videolla, jolla kaksikko vastailee fanien kysymyksiin.


Sebastian Vetteliltä mielenkiintoinen väite virtuaalisesta turva-autosta – F1-kuskit pystyvät huijaamaan? iltasanomat 09:43 16.05

Sebastian Vettel väittää, että kuljettajat pystyvät F1-kisoissa käyttämään hyväksi virtuaalista turva-autoa.


F1-kuskit vaativat muutosta: Rengasseokset liian samankaltaisia MTV 12:13 14.05

F1-kuljettajat Lewis Hamiltonin johdolla vaativat suurempia eroja eri rengasseosten välille.


Kimi Räikkönen vastaa nuoren F1-lupauksen kovaan kritiikkiin: "Saa arvostella ilman syytäkin" MTV 21:23 10.05

Kimi Räikköselle on melko sama, mitä nuoremmat F1-kuskit hänestä puhuvat. Ferrarin suomalaiskuski vastasi Esteban Oconin esittämään kritiikkiin formula ykkösten Azerbaidzhanin GP:n tapahtumista.


Reaktio pelasti F1-kuskit – aika-ajoissa hurja vaaratilanne tallikavereiden välillä MTV 16:28 28.04

Hitaalla kierroksella olleen Brendon Hartleyn huono ajolinja oli aiheuttaa rajun kolarin Toro Rosson kuljettajien välillä formula ykkösten Azerbaidzhanin GP:n aika-ajoissa.


Parempi pysyä auton ratissa! Daniel Ricciardo tylytti Max Verstappenia – "Olit surkea" MTV 22:37 11.04

Red Bullin F1-kuskit Daniel Ricciardo ja Max Verstappen ovat myös saapuneet Shanghaihin valmistautumaan GP-viikonloppuun. Molempien kuskien kisa päättyi viime viikonloppuna Bahrainissa varsin murheellisesti keskeytykseen jo ensimmäisillä kierroksilla.


Lewis Hamiltonillakin vaikeuksia käsittää haamukierrostaan MTV 20:12 24.03

Lewis Hamilton pamautti Australian GP:n aika-ajojen päätösosiossa kierroksen, joka jätti kaikki muut F1-kuskit aseettomiksi.


Melbournen varikkoalue sekosi, kun Kimi Räikkönen saapui töihin - F1-kuskit saivat Australiassa rokkitähtien vastaanoton iltalehti 05:20 22.03

21 osakilpailua käsittävä F1-kausi alkaa sunnuntaina Melbournessa ajettavalla osakilpailulla. Kuljettajien työvelvollisuudet alkavat virallisesti torstaina, kun ohjelmassa on kisaviikonlopun mediapäivä. Australiassa kuljettajien työpaikalle saapuminen on toteutettu hieman eri tavalla kuin kisakalenterin muilla paikkakunnilla. Paddock- ja varikkoalueille johtava tie on nimetty Melbourne Walkiksi, jonka reunamille saapunut yleisö pääsee paitsi näkemään vilauksen F1-tähdistä myös pyytämään näiltä nimikirjoituksia ja yhteiskuvia. Torstaina ensimmäisenä työpaikalle saapui Lewis Hamilton, joka oli tälläkin kertaa oma tuttu itsensä. Hallitseva mestari kirjoitti satoja nimikirjoituksia ja asettui kymmeniin yhteiskuviin. Kukaan ei jäänyt ilman.


Nico Rosberg nimesi parhaat F1-kuskit – minne jäivät suomalaiset? iltasanomat 17:02 20.03

Nico Rosberg kertoi, ketkä hänen mielestään ovat tämän hetken parhaat kuljettajat F1-sarjassa.


Kimi Räikkösen vastaus F1-videolla naurattaa - ”Juuri tuon takia rakastan Kimiä” iltalehti 08:38 19.03

Kimi Räikkönen ihastuttaa uudella Australian F1-osakilpailua markkinoivalla formulavideolla. F1-kausi käynnistyy ensi viikonloppuna. Kauden aloittava Australian F1-osakilpailu ajetaan Melbournen Albert Parkilla jo tällä viikolla. Perjantaina alkavaa kisaviikonloppua markkinoidaan sosiaalisessa mediassa videolla, jossa F1-kuskit kertovat, mitä heille ensimmäisenä juolahtaa mieleen, kun he ajattelevat Australiaa.


lomarahaleikkauksista, NHL-yö Capitals siirsi Nipah-viruksella jo

Uutiset