Michael Schumacher sairaalassa Pariisissa, tämä hänen tilanteestaan tiedetään – johtavan kirurgin kollegalla selkeä näkemys siitä, mitä salaisissa hoidoissa tehdään

iltalehti 19:31 11.09

Le Parisien -lehden tiedot Pariisiin matkanneesta Michael Schumacherista ovat tarjonneet F1-legendan tilasta kiinnostuneille uutta ensimmäisen kerran moniin vuosiin. Le Parisien, yksi Ranskan suurimmista sanomalehdistä, kertoi maanantai-iltana, että Michael Schumacher oli kuljetettu kotoaan Sveitsistä ambulanssilla Georges-Pompidou European -sairaalaan Pariisiin saamaan kantasoluhoitoa. Seitsenkertaisen F1-mestarin kehoa tai kasvoja ei näkynyt lainkaan, kun hänet siirrettiin sairaalaan, sillä paarit oli peitetty ulkopuolisten katseilta jonkinlaisella sinisellä lakanalla. Sairaalan ulkopuolella on kuvattu sinikeltainen, geneveläinen ambulanssi.


Michael Schumacherin ex-pomo arvostelee perhettä tietojen pimittämisestä: ”Monet hyötyisivät varmasti”

iltasanomat 12:25 11.09

Mercedeksen F1-tallin entinen toimitusjohtaja toivoo, että Michael Schumacherin perhe kertoisi julkisuuteen F1-legendan voinnista.


Michael Schumacherin ex-pomo vaatii: perheen raotettava F1-legendan yllä olevaa mystistä verhoa

MTV 12:49 10.09

Michael Schumacherin terveydentila on ollut iso mysteeri siitä lähtien, kun F1-legenda oli mukana pahassa lasketteluonnettomuudessa vuonna 2013. Nyt Schumacherin ex-pomo Nick Fry vaatii, että saksalaisen perheen pitäisi antaa enemmän tietoja F1-sarjan seitsenkertaisen maailmanmestarin nykytilasta.


F1-legendan poika uransa avausvoittoon – suomalaiskuskeilla vaikeaa Belgian F3-kisassa

MTV 13:14 31.08

Trident-tallin Pedro Piquet ajoi voittoon F3-sarjan Belgian kisaviikonlopun avauskilpailussa lauantaina. Suomalaisista Niko Kari oli 19:s ja Simo Laaksonen 24:s. 


Tyly arvio: Sekoilevaa Sebastian Vetteliä verrataan jo Michael Schumacheriin – ”Lopulta hän ymmärsi sen itse”

iltalehti 14:05 17.07

David Coulthardin mukaan Sebastian Vettel, 32, alkaa muistuttaa Michael Schumacheria F1-legendan uran loppuvaiheilla. Sebastian Vettel sekoili jälleen viime viikonloppuna, kun hän rysäytti Max Verstappenin perään käsittämättömällä tavalla. Kyseessä ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta, kun Vettel sössii kolaroinnillaan sekä oman että kaverin kisan. Vastaavanlaisia tempauksia on nähty viime vuosina enenevissä määrin.


Michael Schumacherin hyvä ystävä paljasti surullisen totuuden F1-legendan tilasta: ”Suhteemme ei voi enää koskaan olla samanlainen”

iltalehti 21:34 12.07

Ferrarin entinen tallipäällikkö Jean Todt on kommentoinut Michael Schumacherin tilaa. Jean Todt on yksi niistä harvoista ihmisistä, jotka ovat päässeet näkemään Michael Schumacherin traagisen lasketteluonnettomuuden jälkeen. Ranskalainen ei ole aiemmin juuri kommentoinut F1-legendan vointia, mutta nyt Todt kertoi yllättäen jotain suhteestaan Schumacheriin.


Mikä on Michael Schumacherin kunto? F1-legendan hyvä ystävä kommentoi niukasti

iltalehti 18:30 24.06

Michael Schumacherin läheinen ystävä Jean Todt kommentoi F1-legendan tilaa. Michael Schumacherin lasketteluonnettomuudesta on kulunut jo kuusi ja puoli vuotta, mutta saksalaislegendan tilasta ei ole vieläkään tarkkaa tietoa. Schumacherin läheiseltä ystävältä Jean Todtilta udeltiin jälleen kerran, mikä seitsemänkertaisen maailmanmestarin vointi on.


Niki Lauda siunattiin haudan lepoon – useat entiset ja nykyiset tähtikuljettajat kunnioittivat F1-legendan muistoa

MTV 18:53 29.05

F1-legenda ja kolminkertainen maailmanmestari Niki Lauda siunattiin haudan lepoon keskiviikkona. Useat entiset ja nykyiset kuljettajat kunnioittivat Laudan muistoa, mukaan lukien Mercedeksen Valtteri Bottas.


”Säälittävää!” Lewis Hamilton sai rajuja syytöksiä tempustaan – Mercedes-pomo ryhtyi puolustelemaan

MTV 15:53 23.05

Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton sai rajuja syytöksiä entiseltä F1-kuskilta John Watsonilta keskiviikkona tehdystä tempusta, jossa Hamilton vetäytyi mediatilaisuudesta. Hamilton oli Mercedeksen mukaan "liian surullinen" F1-legendan Niki Laudan kuolemasta, minkä myötä Valtteri Bottas paikkasi brittikuskia.


Sebastian Vetteliltä todella upea ja näyttävä ele Niki Laudalle

MTV 14:01 23.05

Ferrarin saksalaiskuski Sebastian Vettel teki hyvin näyttävän eleen tällä viikolla menehtyneen F1-legendan Niki Laudan kunniaksi.


Lewis Hamilton reagoi voimakkaasti F1-legendan kuolemaan – Niki Laudan ystävä jyrähtää maailmanmestarille: "Säälittävää"

iltalehti 11:56 23.05

Kaikki eivät ole katsoneet hyvällä Lewis Hamiltonin käyttäytymistä Mersu-pomo Niki Laudan menehtymisen jälkeen. Kolminkertaisen maailmanmestari Niki Laudan menehtyminen myöhään maanantai-iltana on tietenkin dominoinut F1-uutisointia alkuviikon. – Tulen aina olemaan perheesi käytettävissä, jos he tarvitsevat minua. Rakastan sinua, kirjautti Lewis Hamilton omille someseuraajilleen ”henkilökohtaisena” viestinä Laudalle.


Niki Laudan kuolema järkytti suomalais­selostajaa – sai nimensä F1-legendan mukaan: ”Laudan ympärillä oli valtava aura”

iltasanomat 08:02 22.05

Niki Laudan poismeno oli surullinen yllätys Niki Juuselalle.


"Katso, tässä on minun korvani!" – Saksalaislehti muisteli, kuinka Niki Laudan raju pila sai jenkkitoimittajan pois tolaltaan

MTV 06:32 22.05

Saksalaislehti Süddeutsche Zeitung Magazin on kunnioittanut Niki Laudan poismenoa julkaisemalla pätkän F1-legendan ja häntä Rush-elokuvassa näytelleen Daniel Brühlin haastattelusta.


Äkillisesti menehtyneestä Niki Laudasta yllättävä paljastus – upea ele näytti F1-legendan toisen puolen

MTV 21:28 21.05

Kolminkertainen maailmanmestari ja F1-legenda Niki Lauda menehtyi maanantaina. C Moren ja MTV Urheilun formulatoimittaja Mervi Kallio muisteli yllättäen menehtynyttä Laudaa. 


Etäisestä ja jyrkkäsanaisesta Niki Laudasta yllättävä paljastus – upea ele näytti F1-legendan toisen puolen

MTV 21:28 21.05

Kolminkertainen maailmanmestari ja F1-legenda Niki Lauda menehtyi maanantaina. C Moren ja MTV Urheilun formulatoimittaja Mervi Kallio muisteli yllättäen menehtynyttä Laudaa. 


Harvinainen kuva: Tältä näyttää nyt menehtyneen F1-legendan Niki Laudan onnettomuuskypärä 43 vuoden takaa

iltasanomat 10:30 21.05

Niki Lauda oli lähellä kuolla Nürburgringillä 1976 turmassa, joka on ehdottomasti yksi tunnetuimmista onnettomuuksista moottoriurheilun historiassa.


F1-legenda Niki Lauda jälleen terveyshuolien keskellä – joutui viime vuonna kriittiseen tilaan

MTV 18:02 20.05

F1-legendan ja Mercedeksen F1-puheenjohtajana toimivan Niki Laudan aikeet palata formulavarikolle saivat takapakkia, sillä hänen terveyshuolet ovat saaneet jatkoa.


Michael Schumacherista uusi dokumentti – tämä kaikki F1-legendan tilasta tiedetään

MTV 12:32 18.05

F1-legenda Michael Schumacherin, 50, tilaan on saatu viime aikoina jonkinasteista valotusta.


Michael Schumacherin perhe rikkoo hiljaisuuden

MTV 07:42 13.05

Yli viisi vuotta Michael Schumacherin lasketteluonnettomuuden jälkeen F1-legendan perhe on rikkomassa hiljaisuuden. Schumacherin vaimo Corinna kertoo uudessa dokumenttielokuvassa aviomiehestään ja esittelee valokuvia, joita ei ole koskaan aiemmin nähty julkisuudessa, kertoo saksalainen Bild am Sonntag.


että kyytiin kuolemaan liittyvä B-ryhmän

Hot topics