Ferrarin etua luonnehditaan naurettavaksi – F1-kilpailijat vaativat selvitystä hirmuvauhdin taustoista

MTV 14:34 17.10

Useat kilpailijatallit ovat pyytäneet kansainväliseltä autoliitolta FIA:lta selvitystä Ferrarin teknisten ratkaisujen laillisuudesta. Italialaistiimi on ollut viime aikoina hämmästyttävän nopea F1-sarjassa.  


Ferrarin etua luonnehdittiin naurettavaksi – F1-kilpailijat vaativat selvitystä hirmuvauhdin taustoista

MTV 14:34 17.10

Useat kilpailijatallit ovat pyytäneet kansainväliseltä autoliitolta FIA:lta selvitystä Ferrarin teknisten ratkaisujen laillisuudesta. Italialaistiimi on ollut viime aikoina hämmästyttävän nopea F1-sarjassa.  


Kommentti: 40-vuotias Kimi Räikkönen jättää F1-maailmalle perinnön, jota ei olisi saatu ilman lukua Alfa Romeolla

MTV 06:00 17.10

Mitä jos Kimi Räikkösen ura F1-sarjassa olisi päättynyt vuosi sitten tulleeseen eroon Ferrarin kanssa? Tänään 40 vuotta täyttävä suomalaismestari on vuoden aikana jättänyt varikkosuoralle itsestään sellaisen jäljen, jota ilman kuva hänestä olisi jäänyt valitettavan yksipuoliseksi, kirjoittaa MTV Urheilun Antti Rämänen.


F1-tallin nimi vaihtuu kauden jälkeen

iltasanomat 17:27 16.10

F1-sarjassa ei ole enää ensi kaudella Toro Rosso -nimistä tallia.


Tragedia raastaa Ferrarin tähden Charles Leclercin mieltä Suzukassa – ”Olet aina muistoissamme”

iltasanomat 11:58 11.10

Ferrarin tukemana Marussia-tallissa F1-sarjassa ajanut Jules Bianchi ajoi ulos Suzukassa 2014. Hän kuoli onnettomuudessa saamiinsa vammoihin kesällä 2015.


F1-kärkitallille salaperäinen uudistus: tankkiin lyödään mystistä tavaraa

MTV 18:53 10.10

F1-sarjassa kärkitalleihin kuuluva Red Bull saa Japanin GP:hen hyvin salaperäisen uudistuksen. Red Bullin yhteistyökumppani ExxonMobil tuo Red Bullille ja sen sisartallille Toro Rossolle polttoainetta, jollaista ei ole nähty ”koskaan aiemmin” F1:ssä.


Maailman söpöin Kimi-fani ja harmaista harmaimman tallipomon ihailijat – Japanin F1-varikolla riittää tukea jokaiselle

MTV 10:25 10.10

F1-sarjassa ei varmasti löydy kuskia, tallia tai edes värittömintä tiimipomoa, jolle ei löytyisi Suzukan varikolta omaa kannattajakuntaansa. Kimi Räikkösen faniarmeija on jälleen aktiivisesti liikkeellä Japanissa.


Mercedes-pomon jättipalkka paljastui tilinpäätöksestä – yltää jopa Valtteri Bottaksen vuosiansioille!

MTV 08:45 10.10

Tallipomojen palkat F1-sarjassa eivät ole perinteisesti kohonneet yli kuljettajien ansioiden, mutta Toto Wolff on onnistunut neuvottelemaan itselleen varsin muhkean tilin. Tämä käy ilmi Österreich-lehden haltuunsa saamista tilinpäätöstiedoista.


Yksi Kimi Räikkösen tallikaveriehdokkaista putosi laskuista – suuttui F1-tallin pompottelusta

MTV 07:39 10.10

Paikkaa F1-sarjassa odotellut ruotsalaiskuljettaja Marcus Ericsson on solminut sopimuksen IndyCar-sarjassa ajavan Chip Ganassi -tallin kanssa. Näin ollen Alfa Romeon varakuskina toimiva Ericsson voidaan laskea pois tiimin ensi kauden suunnitelmista.


Lähde: F1-tallipomon kiivas purkaus poikimassa tuntuvan rangaistuksen – jopa porttikielto varikolle?

MTV 19:21 09.10

F1-sarjassa jaetaan usein mitättömiltä tuntuvia sakkoja miljoonabudjeteilla operoiville talleille, mutta Günther Steinerin puheet saattavat käydä oikeasti kalliiksi Haas-tiimille.


Tämä kirpaisisi oikeasti! Lähde: F1-tallipomon kiivas purkaus poikimassa tuntuvan rangaistuksen

MTV 19:17 09.10

F1-sarjassa jaetaan usein mitättömiltä tuntuvia sakkoja miljoonabudjeteilla operoiville talleille, mutta Günther Steinerin puheet saattavat käydä oikeasti kalliiksi Haas-tiimille.


Max Verstappenin korttipeli kuvaa tulevaa F1-hullunmyllyä – "Haluan tutkia tarkasti minulle luvatut asiat"

MTV 06:03 09.10

Max Verstappen aikoo puntaroida jatkoaan F1-sarjassa erittäin tarkasti. 


Kimi Räikkönen säilyttänyt tyylinsä kauden haastavimmalla hetkellä – "Charles Leclerc voisi oppia tästä"

MTV 06:01 08.10

Kimi Räikkösen ja hänen edustamansa Alfa Romeon otteet F1-sarjassa ovat olleet viime aikoina heikkoja, mutta suomalaiskuljettaja on pitänyt vaikeuksien keskellä tiiminsä puolta. Esimerkiksi Ferrarin Charles Leclerc voisi imeä tästä oppia, näkee C Moren selostaja Niki Juusela. 


Charles Leclerc teki kylmäpäisen päätöksen Ferrarin takia – sanoi näkemiin kuvankauniille tyttöystävälleen

MTV 07:01 30.09

F1-sarjassa Charles Leclerc on ollut tuoreeltaan mainiossa iskussa. Monacolaiskuljettaja on napsinut muun muassa neljä peräkkäistä paalupaikkaa. Näiden kylkeen on tullut kaksi voittoa. Kaiken keskellä Leclerc on tehnyt yksityiselämän puolella kovia päätöksiä.


Lewis Hamilton keksi aivan uuden termin älyttömistä Ferrareista

MTV 20:06 28.09

F1-sarjassa Mercedes on menettänyt tuoreeltaan ykköstallin aseman Ferrarille. Ei niinkään pisteissä, vaan nopeuden ja vireen saralla. Ferrarin monacolaiskuljettaja Charles Leclerc oli vahvin lauantaina, kun hän ajoi Venäjän GP:n aika-ajoissa paalupaikalle.


Lisää isoja liikkeitä: F1-tallin nimi vaihtumassa

MTV 12:25 28.09

Lauantaina F1-varikolta kuului isoja uutisia, kun McLaren tiedotti palaavansa Mercedeksen moottoriasiakkaaksi. Legendaarinen yhdistelmä palaa formuloihin kaudelle 2021. Tämän lisäksi F1-sarjassa viritellään nimivaihdosta.


”Umpihullu” F1-lupaus meni hämilleen Red Bullin yllätyspotkuista – ”Aika raju ratkaisu”

MTV 12:09 26.09

F1-sarjassa Red Bull on vastannut tällä kaudella tehdyistä kuljettajamuutoksista, kun Pierre Gasly sai tehdä tilaa Alexander Albonille. Red Bull on muutenkin kunnostautunut räväköissä kuljettajaliikkeissä. Osansa sai maistaa F1-lupaus Dan Ticktum.


Mika Häkkiseltä suora mielipide: valta on vaihtunut F1-sarjassa

MTV 10:32 26.09

F1-kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Venäjän GP:llä. Mercedes on hallinnut viime vuosina Sotshin katuradalla ajettavia kisoja, mutta nyt ilmoilla on isoja kysymysmerkkejä. Kiitos Ferrarin tuoreen vireen.


Charles Leclerc nosti itse esille: F1-sarjassa on tapahtunut radikaali käänne

MTV 12:42 24.09

Jos MM-sarja olisi lähtenyt liikkeelle Saksasta, olisi taulukon kärjessä aivan joku muu nimi kuin Lewis Hamilton. Mercedeksen ylivoima on murentunut viime kisoissa, kun taas Ferrari on hypännyt valta-asemaan.


Venäjän GP:n tv-lähetysajat – katkaiseeko Valtteri Bottas Ferrarin voittomarssin?

MTV 10:42 24.09

F1-sarjassa ei vietetä väliviikkoa, kun kisat jatkuvat suoraan Singaporesta Venäjän Sotshissa.


Canucksia jääkiekkoraamatun Jääkiekkokirjan saa Kohtuuton mitään ilman Britannian nainen löysi oppilaitosta uhkaa selättää ongelmansa sisältö johti poliisin sosiaalitoimi ei Suomen U17-joukkue Tortorella

Hot topics