Harvinaista videota aamuyöltä - salaisilla jatkoilla ainakin Litmanen, Arhinmäki ja Räikköset iltalehti 08:55 07.12

Linnan juhlien jatkot jatkuivat myöhään yöhön. Katso videolta, kuinka monta itsenäisyyspäivän juhlijaa tunnistat. Jääkiekkolegenda Teemu Selänne yhdessä puolisonsa Sirpan kanssa jatkoi Linnan juhlien jälkeen matkaansa Kaivohuoneelle. Sinne jatkoivat myös F1-tähti Kimi Räikkönen yhdessä vaimonsa Minttu Räikkösen kanssa, kuten myös Paavo Arhinmäki ja Jari Litmanen.


Näin Selänteiden ilta päättyi - opiskelijoiden kanssa nakkikioskille iltalehti 07:22 07.12

Jääkiekkouransa jo jättänyt Teemu Selänne ja hänen vaimonsa Sirpa Selänne viihtyivät mainiosti Linnassa. Jääkiekkoilijana koko Suomelle aikoinaan tutuksi tullut Teemu Selänne ja puoliso Sirpa Selänne jatkoivat iltaa vielä Kaivohuoneella presidentin luota lähdettyään. Saman jatkopaikan valitsivat myös esimerkiksi Kimi ja Minttu Räikkönen. Kymmenen vuotta sitten Kimi Räikkösen vierailu itsenäisyyspäivän juhlissa kesti alle kaksi tuntia, nyt F1-tähti viihtyi huomattavasti paremmin. Jatkojen jälkeen Selänteille tuli nälkä ja he suuntasivat Jaskan grillille Töölöön. Samassa jonossa oli myös opiskelijoita palaamassa riennoiltaan.


Seiska: Kimi ja Minttu Räikkönen nähdään Linnassa iltalehti 12:44 06.12

Seiskan mukaan F1-tähti puolisoineen nähdään tänään kättelyjonossa. mukaan Kimi Räikkönen on saapumassa illalla tasavallan presidentin vieraaksi itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Kimi Räikkönen ei ole ollut vuosiin linnassa. Viimeksi hän oli siellä ex-puoliso Jenni Dahlmanin kanssa. Minttu Räikkösen kanssa Kimi ei ole toistanut vierailua.


F1 esitteli uuden logonsa – Bottas, Vettel ja Hamilton ihmettelivät: ”Mitä vikaa vanhassa oli?” iltasanomat 21:31 26.11

Uusi logo ei miellyttänyt F1-tähtien silmää.


Asiantuntija: F1-hehkutus noussut suomalaisjuniorien päähän: ”Siitä menee vähän pikkupoikien päät sekaisin” iltalehti 06:10 20.11

Afa Heikkisen mielestä ”seuraava suomalainen F1-kuski” on pahin leima, jonka juniorikuski voi saada. Suomalaisten menestysjano näkyy jo junioriluokissa. ”Seuraava Kimi Räikkönen" on leima, joka hyvin todennäköisesti haittaa nousevan kuskin keskittymistä itse uraan. - Täällä käytetään sitä vähän väärin, koska ei kukaan ole ”F1-tähti” ennen kuin on F1:ssä. Siitä menee vähän pikkupoikien päät sekaisin, kun he kuvittelevat, että he ovat jo staroja, Afa Heikkinen pudistelee päätään.


Fernando Alonsolta yllätysveto – siirtymässä toiseenkin MM-sarjaan iltasanomat 19:09 10.11

F1-tähti Fernando Alonso kilpailee ensi vuonna myös Toyotalla.


Saako Kimi Räikkönen erikoiskohtelua, Niki Juusela? ”Jos kritiikin paikka tulee, mielestäni ollaan se esiin nostettu” iltalehti 10:14 10.11

Työstään suunnattomasti nauttiva selostaja Niki Juusela sanoo, että Räikköstä käsitellään hyvien journalististen tapojen mukaisesti. F1-tähti Kimi Räikkönen on saanut tuoreimman Ferrari-pestinsä aikana kansainvälisessä mediassa runsaasti kritiikkiä, mutta Suomessa kuskia ollaan käsitelty silkkihansikkain. - Kynnystä Kimin kritisoimiseen ei saisi olla, kun ajattelee journalistisesti ja selostuksellisesti. Jos kritiikin paikka tulee, mielestäni ollaan se esiin nostettu. Kun asiasta puhutaan, asiallisesti pitää kritisoida, MTV:n formulaselostaja Niki Juusela toteaa.


Hillitön kuva: Usain Bolt ja Lewis Hamilton hassuttelevat palkintopallilla, Kimiä ei kiinnosta iltalehti 10:59 23.10

Yhdysvaltain osakilpailun palkintopallisankarit kokivat hilpeitä hetkiä, kun itse Usain Bolt saapui haastattelemaan F1-tähtiä. Hassutteluun taipuvaiselle pikajuoksulegendalle keksittiin palkintokorokkeella jos jonkinsorttista jäynää. Voittaja Lewis Hamilton muun muassa kippasi aimo annoksen kuohujuomaa jamaikalaisen niskaan, kun tämä haastatteli kolmoseksi sijoittunutta Kimi Räikköstä. Kansainvälisiin kameroihin tallentui myös odotettu hetki, kun Bolt ja Hamilton iskivät sormet luoteeseen (tai koilliseen, katselusuunnasta riippuen). Bolt teki kyseisen ikonisen poseerauksen tunnetuksi upean pikajuoksu-uransa aikana.


Kimi Räikkönen on nyt 38-vuotias – kaikkien aikojen vanhimman suomalaisen F1-kuskin tilastot ovat komeaa luettavaa iltasanomat 05:54 17.10

Suomen F1-tähti Kimi Räikkönen täyttää vuosia.


Uutiset