Jopa vastustajapomo toivoo F1-katastrofitallin palaavan turmiolta kukoistukseen – "Haasteita ja kuohuntaa" MTV 09:55 18.08

Red Bullin F1-tallipäällikkö Christian Horner toivoo, että McLaren palaisi kuohunnoistaan takaisin suorituskykyiseksi tiimiksi – ihan jo historiallisista syistä.


Red Bull -pomo tykittää: Daniel Ricciardo lähtee, koska pelkää Max Verstappenia MTV 08:47 10.08

Red Bullin F1-tallipäällikkö Christian Horner uskoo, että Daniel Ricciardo lähti Renaultille, koska hän pelkäsi ajautuvansa tukijan rooliin tallin toiselle kuljettajalle Max Verstappenille.


Renault-pomo Ricciardon sopimuksen taustoista: Huippuja harvoin vapaana MTV 10:53 08.08

Renault’n F1-tallipäällikkö Cyril Abiteboul on valottanut taustoja aussikuski Daniel Ricciardon hankkimisesta ranskalaistallin riveihin.


Mersu-pomolta sydämellisiä sanoja toipuvasta Niki Laudasta: "Sanoo jo pian lääkäreille saaneensa tarpeekseen" MTV 08:54 04.08

Mercedeksen F1-tallipäällikkö Toto Wolff on lähettänyt sydämelliset terveiset keuhkonsiirrosta toipuvalle Niki Laudalle.


Renault-pomo Fernando Alonso-huhusta ”Hänen täytyy päättää itse, mitä haluaa tehdä” MTV 16:48 09.07

Renaultin F1-tallipäällikkö Cyril Abiteboul ei tyrmää mahdollisuutta, että Fernando Alonso voisi siirtyä Renaultille. Abiteboul tekee kuitenkin selväksi, että Alonson olisi suostuttava pitkään sopimukseen.


Mersu-pomolta suoraa puhetta sopimuksesta: "Bottas on osoittanut päätöksemme oikeaksi" MTV 20:22 20.05

Mercedeksen F1-tallipäällikkö Toto Wolff sanoo, että tallin päätös jatkaa Valtteri Bottaksen kuljettajasopimusta tälle vuodelle on ollut täysin oikea.


Haas-pomo vastaa Alonson kritiikkiin Ferrari-kopiosta – "He eivät tiedä paljoakaan" MTV 15:35 07.04

Haasin F1-tallipäällikkö Günther Steiner ei anna arvoa kritiikille, jossa tallin menopelejä on syytetty Ferrarin viime vuoden autojen kopioiksi.


18 kuvaa Johan Bäckmanille koputti tuomittiin 1 vuoden uhattiin netissä tappamisella urkkiminen

Uutiset