StaraTV: Haastattelussa Sana stara 16:40 18.07

Suomalainen rap-lupaus Sana tuli suomalaisille tutuksi viimeistään X Factor -ohjelmasta,


Viihdelehti Stara.fi stara 16:40 18.07

Suomalainen rap-lupaus Sana tuli suomalaisille tutuksi viimeistään X Factor -ohjelmasta,


Vanha klippi leviää – X Factor -tuomari kopeloi Mel B:tä suorassa lähetyksessä mtv 18:00 12.07

Internetissä leviää vanha videonpätkä, jossa Mel B joutuu ahdistavan koskettelun uhriksi suoran lähetyksen aikana.


Nicole Scherzinger uimarannalla – täydellinen rantavartalo! stara 17:20 12.07

Pussycat Dolls -tyttöbändistä noussut laulaja ja X Factor -tuomarinakin toiminut


X Factorista tutun räppärin ura kovassa nosteessa: "Tavoittelen ihan tosissani isompaa läpimurtoa" mtv 21:00 03.07

X Factor Suomi -ohjelman finaaliin yltänyt räppäri SANA julkaisi uutta musiikkia. 


Nicole Scherzinger jättää X Factorin – Robbie Williams ja Ayda Field tilalle stara 22:40 15.06

Poptähti Robbie Williams esiintyi viime vuoden elokuussa täydelle stadionille Tampereen


Melkoinen yllätys! Ex-missi ja juontajatähti Viivi Pumpanen julkaisi musiikkia mtv 13:52 05.06

Muun muassa X Factor Suomi- ja Posse-ohjelmien juontajana tunnettu vuoden 2010 Miss Suomi on nyt myös levyttävä laulaja.


Jättiyllätys X Factor -finalistilta – nousee lavalle omien kappaleiden kanssa! mtv 18:09 20.05

X Factor Suomi -ohjelmassa hurmannut Viktorio Angelov haaveilee urasta musiikkimaailman huipulla.


Liam Paynelta yllättävä lausunto One Direction -bändistä: ”Se melkein tappoi minut” iltalehti 23:54 14.05

Laulaja Liam Payne, 24, nousi julkisuuteen brittien X Factor -ohjelman kautta ja tuli osaksi supersuosittua One Direction -bändiä. Laulaja Liam Payne, 24, tottui jättiareenoihin, kansainvälisiin kiertueisiin ja maailmanlaajuiseen fanitukseen ollessaan osa One Direction -poikabändiä. Bändi jäi tauolle maaliskuussa 2016, ja sen jäsenet ovat tehneet sooloprojekteja. Payne on taistellut mielenterveysongelmien kanssa menestyksekkään uransa aikana.


Kommentti: Saara Aallon show ei voinut voittaa, koska me suomalaiset pilasimme sen iltasanomat 14:25 14.05

Saara Aalto olisi pärjännyt, jos lavashow olisi ollut samanlainen kuin Britannian X Factorissa, kirjoittaa Ilta-Sanomien toimittaja Katri Utula.


Britit ylistävät Saara Aaltoa – viisuturistit Michelle ja Phil uskovat Suomen voittoon: ”Kaikki Britanniassa äänestävät Saaraa” iltasanomat 17:32 11.05

Euroviisuturistit Michelle ja Phill Harrison ovat seuranneet Saara Aaltoa jo Britannian X Factorista asti. IS tapasi heidät Lissabonin viisukylässä.


Näkökulma: Väärässä oltiin - Yle ja Saara Aalto tiesivät paremmin iltalehti 15:06 09.05

Saara Aallon taustalla on sittenkin merkitystä, kirjoittaa toimittaja Mari Pudas. Kolmen vuoden odotus päättyi ja Suomi on mukana viisujen finaalissa. Saara aalto sanoi tiistain finaalipaikan varmistuttua, ettei hän lähde finaaliin "puhtaalta pöydältä", kuten ei lähtenyt semifinaaliinkaan. Tällä Saara viittasi Ison-Britannian X Factorista saamaansa tunnettavuuteen ja näkyvyyteen. Saara on puhunut asiasta aiemminkin, siitä lähtien kun Yle ilmoitti hänen olevan seuraava Euroviisuedustaja. Myös Yle on muistanut mainita, miten Saara tunnetaan maailmalla X-factor menestyksen myötä. Nuo puheet on helppo kuitata ylihypettämisellä. X Factor on vain kilpailu muiden joukossa. Eihän Saara voittanut sitä ja niin edelleen, eikä siitä ole kuin päivä kun kirjoitin, miten miljoona levyjä myyneen Bonnie Tylerin tunnettavuus ei millään lailla konkretisoitunut Euroviisuissa muuta vuosi sitten. Totta tuo, mutta vertaus oli huono. Bonnie Tyler on has been -artisti, kaikella kunnioituksella. Saaran ura puolestaan on nousukiidossa, pitkälti kiitos X Factor -menestyksen.


Ruotsalaislehti esittelee Saara Aallon sivuillaan - ”Ensimmäinen avoimesti lesbo viisujen historiassa” iltalehti 12:33 09.05

Ruotsalaislehdet ovat kiinnostuneet Saara Aallon tarinasta. Monsters-kappaleellaan viisufinaaliin päässyt Saara Aalto on herättänyt laajaa kiinnostusta myös naapurimaassa Ruotsissa. Sekä Aftonbladet että Expressen ovat huomioineet Saaran sivuillaan. Expressen kirjoittaa nyt, että Saara on koko viisujen historian ensimmäinen avoimesti lesboseksuaali edustaja. Samalla lehti mainitsee Saaran kilpailuhistorian brittien X Factorissa vuonna 2016.


X Factor Suomi -voittaja häkeltyi saavutuksestaan: "Kiitos aivan valtavasti" mtv 08:05 07.05

X Factor Suomi -ohjelman voiton napannut Tika Liljegren koki äärimmäistä onnea ja kiitollisuutta kuullessaan voitostaan suorassa televisiolähetyksessä sunnuntaina 6.5.


Hanna-Maaria putosi X Factorista viime metreillä: "Minulla on ensi viikolla levy-yhtiön kanssa tapaaminen" mtv 07:37 07.05

X Factor Suomi -ohjelmassa kakkoseksi jäänyt Hanna-Maaria toivoo hopeasijastaan huolimatta tekevänsä levysopimuksen.


X Factor Suomi -ohjelman voittaja on Tika Liljegren! iltalehti 21:10 06.05

X Factor Suomi -kilpailun voitti tänä vuonna Tika Liljegren. X Factor Suomi -ohjelma huipentui tänään sunnuntaina 6. toukokuuta MTV3-kanavalla finaaliin, jossa finalistit Tika Liljegren ja Hanna-Maaria Tuomela ottivat toisistaan mittaa taidokkailla esityksillään. Kilpailun tulos on nyt selvinnyt, ja X Factorin voitti Tika Liljegren. Saara Aallon mentoroima Tikan, 25, vahvuus on ollut X Factor -ohjelmassa hänen äänensä ja monipuoliset kappalevalinnat. Karjaalta kotoisin olevalta naiselta on kuultu kilpailun aikana kaikkea aina räpistä voimaballadeihin. Tikan lapsuudessa on surua, sillä hänen biologinen äitinsä kuoli synnytyksessä ja vain vuotta myöhemmin hänen isänsä hukkui tulvassa.


Hän on uusi X Factor Suomi -voittaja! mtv 21:02 06.05

X Factor Suomi -ohjelma huipentui sunnuntaina 6.5. huikeaan finaaliin, jossa toisistaan mittaa ottivat Tika ja Hanna-Maaria.


Tika on uusi X Factor -voittaja iltasanomat 20:59 06.05

X Factor Suomi -ohjelman voittaja on Tika Sevón Liljegren.


on vialla rankkasateen keskellä

Uutiset