Entinen F1-kuski: "Kissoilla sanotaan olevan yhdeksän elämää – Räikkösellä varmaan 12" MTV 19:14 12.03

Entinen Formula 1 -kuljettaja Alexander Wurz uskoo Kimi Räikkösellä olevan mahdollisuus jatkaa uraansa Ferrarilla tämänkin kauden jälkeen.


13 päivää F1-kauden alkuun – Räikkönen kuudentena Ferrarin voittotilastossa MTV 07:15 12.03

Tänään on 13 päivää F1-kauden avauskisaan, joten sen kunniaksi listaamme TOP13 kaikkien aikojen eniten osakilpailuita Ferrarilla voittaneet kuljettajat.


Ferrari hurjassa vauhdissa F1-testeissä – uusi kierrosennätys Sebastian Vettelin nimiin iltasanomat 14:42 08.03

Sebastian Vettel teki torstaina Ferrarilla uuden epävirallisen kierrosennätyksen Barcelonan F1-testeissä.


Yllättävä arvio Kimi Räikkösestä: Jatkuuko ura vielä tämänkin kauden jälkeen? iltalehti 10:32 04.03

Kimi Räikkösen ura on taputettu päättyväksi monta kertaa. Yhtä useasti se on kuitenkin jatkunut. MONTMÉLO - Se on lähinnä kiinni Kimi Räikkösestä. Jos hänelle tulee hyvä vuosi, hän luultavasti jatkaa Ferrarilla. Ferrari haluaa pitää hänet ja Kimi haluaa jatkaa, Daniel Ricciardo sanoi Turun Sanomille. Lähes kaikki olivat yksimielisiä siitä, että Räikkönen sai viime syksynä viimeisen jatkopätkän sopimukseensa, jotta Ferrari-pomo Sergio Marchionne saisi oman kultapoikansa Charles Leclercin kasvatettua Ferrari-haalareihin.


Ex-formulakuski Fisichella jatkaa Ferrarilla – palaa aiempaan sarjaansa MTV 18:50 07.02

Entinen F1-kuski Giancarlo Fisichella, 45, palaa neljän kauden tauon jälkeen World Endurance Championship -sarjaan. Fisichella on solminut Ferrarin Af Corse -tallin kanssa sopimuksen kaudeksi 2018–2019.


Vilanderin ura Ferrarilla jatkuu amerikkalaisessa GT-sarjassa MTV 17:36 06.02

C Moren Formula 1 -asiantuntija Toni Vilander ajaa tulevalla kaudella Ferrarin autoa Pirelli World Challenge -sarjassa Pohjois-Amerikassa. 


Tiukka arvio: näin Kimi Räikkönen voi näpäyttää epäilijöitään ja esimiestään - ”Hän ei ole ollut riittävän hyvä edes kakkoskuskiksi” iltalehti 08:42 03.02

Vuoden jatkosopimuksen Ferrarin kanssa allekirjoittaneen Kimi Räikkösen paikka italialaistallissa on yksi F1-sarjan halutuimmista. Mitä suomalaiskuskin pitää tehdä pitääkseen paikkansa? Autosport-lehden toimittaja Lawrence Barretto luo tuoreessa kirjoituksessaan katsauksen tulevaan kauteen juuri Kimi Räikkösen kautta. Barretto pohtii, mitä Räikkösen tulisi tehdä toisin, että pääsisi eroon Ferrarin pääjohtajan Sergio Marchionnen kesällä iskemästä nahjus-leimasta. Tallinsa joululounaalla Marchionne jatkoi Räikkösen hiillostamista vihjaamalla, että tuleva kausi on Räikkösen viimeinen Ferrarilla, ellei talli löydä "avainta", jolla Räikkönen saadaan täyteen iskuun huomattavasti nyt nähtyä useammin.


Kuka korvaa Kimin Ferrarilla? - Iltalehti esittelee kuumimmat ehdokkaat iltalehti 07:55 22.01

Iltalehti pyöräyttää Kimi Räikkösen seuraajapörssin käyntiin. Kimi Räikkönen on tunnetusti F1-sirkuksen vanhin kuski. Hän nousee tänä vuonna kaikkien aikojen toiseksi eniten Ferrari-osakilpailuja ajaneeksi kuljettajaksi, ja hän on yhä viimeisin maailmanmestaruuden Maranelloon tuonut pilotti.


Nyt jysähti: Räikkösen kisainsinööri jätti Ferrarin MTV 14:13 06.01

Kolme kautta Kimi Räikkösen rinnalla Ferrarilla töitä tehnyt Dave Greenwood on jättänyt F1-tiimin, uutisoi Motorsport.comin italiankielinen sivusto.


Räikkönen julkaisi vauhdikkaan ajovideon - ”Ferrarilla ollaan varmasti hermostuneita, kun he katsovat tätä” iltalehti 16:15 04.01

Kimi Räikkönen tunnetaan suurena motocrossin ystävänä. Räikkönen rakensi muun muassa vuonna 2013 motocrossradan Porkkalanniemeen omalle tontilleen. Nyt F1-tähti on julkaissut Instagramissa vauhdikkaan videopätkän, jossa hän kaasuttelee motocrossradalla. Menopeli tottelee konkarikuskin käskyjä näyttävissä hypyissäkin.


Uutiset