Auto syöksyi 30 metriä tieltä MM-rallissa! Kuljettaja ja kartturi sairaalaan: "Lihaskipuja vain" MTV 13:41 28.07

Ford Fiestalla kilpailevat Markus Manninen ja Arto Ranta on kuljetettu sairaalaan Kakariston erikoiskokeella Suomen MM-rallissa tapahtuneen onnettomuuden jälkeen.


Paha ulosajo Suomen MM-rallissa! Kuljettaja ja kartturi kuljetettiin sairaalaan MTV 13:30 28.07

Ford Fiestalla kilpailevat Markus Manninen ja Arto Ranta on kuljetettu sairaalaan Kakariston erikoiskokeella Suomen MM-rallissa tapahtuneen onnettomuuden jälkeen.


Video: Suomalaiskuskin Fiesta kolme kertaa katon kautta ympäri – katsojat ryntäsivät auttamaan MTV 12:20 28.07

Suomalaiskuljettaja Arttu Lähdeniemi koki rajun keskeytyksen Suomen MM-rallin lauantain aamutaipaleella.


Liisa ja Sami ottivat kotiinsa nelihenkisen irakilaisperheen: Arjessa tuli yllätyksiä – "Yhtäkkiä tajusimme, että siellä on jokin isompi fiesta" MTV 09:57 04.06

Liisa Penttilä-Asikainen ja Sami Asikainen majoittivat nelihenkisen irakilaisen perheen kotiinsa noin vuodeksi. Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista yli 4 000 asuu kotimajoituksessa.


Super-Suninen! M-Sportin suomalaiskuski nappasi Portugalin MM-rallissa uransa ensimmäisen palkintosijan - ”Mahtava tunne” iltalehti 15:17 20.05

Teemu Suninen nappasi Portugalin MM-rallista uransa ensimmäisen palkintokorokesijoituksen. Kauden kuudes MM-ralli päättyi Hyundain belgialaiskuljettajan Thierry Neuvillen voittoon. Neuville voitti toiseksi tulleen M-Sportin Elfyn Evansin 40,0 sekunnilla ja nousi ykkössijansa johdosta rallin MM-sarjan kärkeen ohi viisinkertaisen maailmanmestarin Sébastien Ogierin. Rallin kolmoskorokkeelle nousee niin ikään M-Sportin Ford Fiestaa ajava Teemu Suninen, joka hävisi Neuvillelle 47,3 sekuntia. Palkintokorokesijoitus on 24-vuotiaalle tuusulalaiselle WRC-uran ensimmäinen.


EK16: Nyt kulkee! Teemu Suninen ajaa kolmantena MM-rallissa iltalehti 11:31 20.05

Teemu Suninen on Ford Fiestallaan kolmantena Portugalin MM-rallissa. Suomalaiskuskit hurjastelivat kolmoisvoiton sunnuntain ensimmäisellä ek:lla: Toyotan Esapekka Lappi oli nopein, Suninen toinen (+0,6 sekuntia) ja Jari-Matti Latvala kolmas (+3,4). Suninen on Portugalin kisassa nyt kolmantena. Ykkösenä ajaa Thierry Neuville ja kakkosena Elfyn Evans.


Pitkäveto: Finaalissa Sveitsin sensaatiomaiselle voittokululle stoppi – pronssimatsissa USA ja Kanada järjestävät maalifiestan iltasanomat 10:20 20.05

Päivä on MM-kiekon mitalipelien.Vedonlyönnillinen päähuomio löytyy Tulosvedoista.


Pitkäveto: Finaalissa Sveitsin sensaatiomaiselle voittokululle stoppi – pronssimatsissa USA ja Kanada järjetävät maalifiestan iltasanomat 10:20 20.05

Päivä on MM-kiekon mitalipelien.Vedonlyönnillinen päähuomio löytyy Tulosvedoista.


Perheenisä vilkaisi naisen rintavakoon – selfiestä jättihitti somessa stara 16:00 19.05

Juuri oikeaan aikaan oikeassa paikassa otetut valokuvat voivat onnistua ikuistamaan


Ratkaisu kuuluisasta selfiestä: Apina ei omista oikeuksia ottamaansa kuvaan iltalehti 10:17 25.04

Apinalla ei ole tekijänoikeuksia ottamaansa selfieen, sanoo yhdysvaltalainen vetoomustuomioistuin. Yllä: Kuuluisa selfie näkyy CNN:n videolla.


Toomas Heikkinen palaa rallicrossin MM-sarjaan Silverstonessa iltasanomat 13:35 24.04

Toomas Heikkinen ajaa kolme Supercar-luokan osakilpailua itävaltalaisen MJP Racingin Ford Fiestalla


ei jatka TPSssa että olen kuolematon” Huuhkajien sensaatiovalmentaja ”Perus-Markku” Jaymen, pestasi venäläispuolustajan

Uutiset