Korruptioskandaalissa ryvettynyt Fifan ex-pomo Sepp Blatter uhmakkaana: "Nämä ovat minun MM-kisani, olen yhä puheenjohtaja" MTV 20:18 20.06

Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan entinen puheenjohtaja Sepp Blatter on jaellut uhmakkaita kommentteja Venäjän MM-kisoissa. Blatter kokee yhä olevansa lajiliiton pomo.


Cristiano Ronaldon aika näyttää suuruutensa MM-kisoissa – häkellyttävä maalituska piinannut aikaisemmissa turnauksissa MTV 13:05 15.06

Kahtena edellisvuotena Fifan Kultaisen pallon voittanut Cristiano Ronaldo on niittänyt menestystä seuratasolla ja jalkapallon EM-kisoissa, mutta MM-kisoissa tilanne on toinen.


Fifa-pomo Gianni Infantino pyrkii jatkokaudelle iltasanomat 16:12 13.06

Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan puheenjohtaja Gianni Infantino asettuu ehdolle, kun liitto valitsee puheenjohtajaa ensi vuonna.


MM-kisaisäntä päätetty jo etukäteen? Hakuprosessin oudot käänteet veivät Fifan taas korruptiosyytteiden kohteeksi iltasanomat 10:05 26.04

Fifan puheenjohtajan uskotaan runnovan Pohjois-Amerikan yhteishakemuksen väkisin voittoon.


Nyt se on varmaa: Sergei Eremenko voi edustaa jatkossa vain Venäjän maajoukkuetta iltalehti 18:40 24.04

Suomen lupaavimpiin jalkapalloilijoihin lukeutunut Sergei Eremenko on nyt Fifan papereissa Venäjän pelaaja. Jalkapalloperheen nuorin vesa Sergei Eremenko ja Venäjän jalkapalloliitto saivat iloisia uutisia maanantaina, kun pyyntö pelaajan edustusoikeuden siirtämisestä hyväksyttiin Zürichissä. Eremenko on nyt vapaa pelaamaan synnyinmaansa maajoukkueessa edustettuaan juniorina Suomea kaikissa ikäsarjamaajoukkueissa.


Sairasta touhua! Marokossa lahdattiin koiria oikein urakalla - tavoitteena miellyttää futispomoja iltalehti 18:48 16.04

Marokko hakee vuoden 2026 jalkapallon MM-kisoja. Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan delegaatio käy tällä viikolla katsastamassa paikkoja Agadirissa kisoja silmällä pitäen. Ennen futispomojen vierailua maan johtoporras päätti siistiä kaupungin niin hyvään kuntoon kuin mahdollista. Tämä tarkoitti sitä, että myös kulkukoirista piti päästä eroon.


Suomi nousi jalkapallon maailmanlistalla iltasanomat 15:09 12.04

Suomi on Kansainvälisen jalkapalloliitto Fifan huhtikuun rankingissa 63:s.


Fifan eettiset säännöt estävät Zlatanin osallistumisen MM-kisoihin iltasanomat 18:59 03.04

Zlatan Ibrahimovicia tuskin nähdään ensi kesän MM-kisoihin.


brasilialaiskolmikolta Heittäydy hillitä luvatonta lapset saivat netistä pakolaisleireillä monen petosten­torjunta­viraston pääjohtaja Professori paljastaa puoluetoimiston omistus saavat enemmän katsojia”

Uutiset