Suomalaisjuoksijalta huima suoritus EM-kisoissa – oma ennätys parani yli 10 sekunnilla! MTV 14:04 10.08

Suomen Janica Rauma onnistui loistavasti Berliinin EM-kisojen estejuoksussa. Finaalipaikkaan upea ennätysparannus ei silti riittänyt.


Uran kolmanneksi paras tulos – finaalipaikka jäi silti Helena Leveelahdelta haaveeksi MTV 12:38 09.08

Kiekonheittäjä Helena Leveelahden tulos ei riittänyt finaalipaikkaan Berliinin EM-kisoissa.


Mimosa Jallow'lta upea Suomen ennätys – finaalipaikka jäi harmittavan lähelle MTV 19:32 08.08

Mimosa Jallow ui uuden SE-ajan naisten 50 metrin perhosuinnissa EM-kisoissa Glasgow'ssa. Aika ei kuitenkaan riittänyt finaalipaikkaan, sillä se jäi vain kahden sadasosan päähän.


Erik Haula otti roolia Vegasin voitossa – Patrik Laine kolisutti taas tolppia iltasanomat 07:20 17.05

Vegas Golden Knights otti toisen kiinnityksen Stanley Cup -finaalipaikkaan.


Aleksandr Ovetshkinille kymppi täyteen – Washington murskasi Tampan iltasanomat 08:36 14.05

Washington otti toisen kiinnityksen finaalipaikkaan.


Washington murskasi Tampan – tukeva ote finaalipaikkaan iltasanomat 06:23 14.05

Washington otti toisen kiinnityksen finaalipaikkaan.


Patrik Laineen tykki puhui tulisesti – Armia iski Winnipegin voittomaalin iltasanomat 08:56 13.05

Winnipeg otti ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan.


Päivän vetovihje: Atletico jäädyttää pelin Arsenalia vastaan iltalehti 13:15 03.05

Torstain vetovihje uskoo Atletico Madridin valmentajan Diego Simeonen valitsevan Eurooppa-liigan välierän toiseen osaotteluun Arsenalia vastaan puolustusvoittoisen taktiikan. Atletico sai avausottelusta Lontoosta olosuhteisiin (ulosajo jo 10 minuutilla) nähden maksimituloksen tehtyään pelin lopussa hieman onnekkaankin 1-1-tasoituksen. Nyt sille riittää vierasmaalin takia finaalipaikkaan Arsenalin pitäminen maaleitta. Atletico ja Simeone ovat erikoisjoukkue ja erikoisvalmentaja pitämään vastustajat kotonaan maaleitta. La Ligassa joukkue on Metropolitanolla pitänyt vastustajan nollissa 76%:ssa (13/17) tämän kauden peleistään. Eurooppa-liigassa mikään joukkue ei vielä tällä kaudella ole tehnyt maalia vieraillessaan Metropolitanolla.


Kärpät-HIFK, ottelusarjaraportti: Kärpät jätti HIFK:n tylysti nollille - Miika Koivisto tehtaili kaksi maalia jatkoaika.com 19:52 07.04

Lauantai-iltana Oulussa Kärppien ja HIFK:n välisen välieräsarjan kolmas kohtaaminen oli kotijoukkueen juhlaa. Oululaiset puolustivat HIFK:n vahvuudet pois ja oli vastaavasti terävänä omissa maalipaikoissaan. Näin ollen se otti voiton lukemin 3-1 ja otti toisen kiinnityksen finaalipaikkaan.


Tappara tyrmäsi TPS:n heti avauserässä – otti jo toisen kiinnityksen finaalipaikkaan iltasanomat 20:53 06.04

Avauserän osumat siivittivät Tapparan selvään kotivoittoon.


Ilvekselle makea ensimmäinen kiinnitys finaalipaikkaan ? Team Kuortane taipui voittomaalikilpailussa jatkoaika.com 09:00 18.03

Ilves ja Team Kuortane aloittivat Naisten Liigan välieräsarjan tiukalla kohtaamisella Tampereella. Ottelun ratkaisua haettiinkin pidemmän kaavan kautta jatkoerästä ja myöhemmin voittomaalikilpailusta. Ilves oli lopulta parempi lukemin 2-1. Tupsukorvien yksi sankareista oli ankarasti taistellut kapteeni Linda Välimäki.


erän lopun huomasi lapsenlapsessaan tapahtuneen laati järkyttävän suunnitelman miehet haluavat esitellä miljoonaa euroa perineen pyytää hirmuista summaa uutta lakia kuntien – Jaguar

Uutiset