FinnProspectsin junioriranking: Varausikäisillä vahva edustus alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa jatkoaika.com 15:50 19.04

Suomalaisen juniorijääkiekkosivusto FinnProspectsin ja Jatkoajan välisen yhteistyön myötä Jatkoaika julkaisee sivuillaan FinnProspectsin pelaajarankingit joka toinen kuukausi. Huhtikuun rankingin kärki pysyi helmikuun rankingiin nähden samana.


Finnair selvittää syytöstä: 12-vuotias jätettiin ylibuukatulta lennolta Italiaan - muut perheenjäsenet päästettiin koneeseen iltalehti 05:58 17.04

Finnairilta vahvistetaan Iltalehdelle, että tapaus, jossa perheen 12-vuotiaan lapsen väitetään jääneen yksin lähtömaahan, on yhtiön selvityksessä. Finnairin mediasuhteista vastaava johtaja Päivyt Tallqvist vahvistaa yhtiön selvittävän tapausta, jossa 12-vuotias lapsi olisi jätetty ilman huoltajiaan Italiaan ylibuukatulta lennolta. Tapauksesta uutisoi ensin viihdelehti Stara. - En halua lähteä kommentoimaan kenenkään asiakkaan yksityiskohtaista tilannetta julkisesti. Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa, että mikä se tilanne on ollut ja mitä siinä on tapahtunut. Selvitystyö on vielä kesken, Tallqvist kommentoi.


Finnair jätti 65 laukkua pois kyydistä Alanyan-lennolta ylibuukkauksen takia - menivätkö golfbägit tavallisten turistien matkatavaroiden edelle? iltalehti 20:16 16.04

Finnairin mukaan matkatavaramäärä ylittyi. Lentoyhtiö pahoittelee asiakkailleen aiheutunutta harmia. Sosiaalisessa mediassa kiertävässä päivityksessä tuohtuneet matkustajat ihmettelevät matkatavaroidensa jättämistä pois Finnairin koneen kyydistä. Lauantaina Helsingistä Turkin Alanyaan matkalla ollut Finnairin kone jätti 65 matkustajan matkalaukut pois koneesta, koska paikalle saapui suuri ryhmä suomalaisia golfinpelaajia. Kommentoijat ihmettelevät, että noinko golfbägit menevät tavallisten turistien matkatavaroiden edelle?


Finnair jätti 12-vuotiaan lapsen Italiaan – muu perhe otettiin lennolle stara 14:30 16.04

Lentoyhtiöllä tapahtuu usein tilanteita, joissa kaikki matkustajat eivät mahdu lopulta


Ravivihje: Toto4 Oulu 16.4.2018 iltasanomat 11:45 16.04

Last Finn antaa voiman puhua Toto4-pelin kolmannessa kohteessa.


Finnair palkkaa 240 uutta työntekijää - tarvetta myös osa-aikaisille työntekijöille iltalehti 13:30 12.04

Vuodesta 2015 lähtien Finnair on rekrytoinut jo noin 800 lentoemäntää ja stuerttia. Nyt avattavassa haussa on vakituisten työpaikkojen lisäksi tarjolla myös määräaikaisia ja osa-aikaisia työsuhteita. Määräaikaisten ja osa-aikaisten töiden työmäärä kuukaudessa on 45-90 tuntia.


Hallitus 1,5 miljardin euron lisäpotista: ”Ei sitä koskaan ollutkaan” uusisuomi 12:34 12.04

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ja eurooppaministeri Sampo Terho (sin.) lakaisivat keskiviikon kehysriihen jälkeen sivuun puheet siitä, että valtion rahoitusyhtiö Finnveran lainanmaksu toisi minkäänlaista liikkumavaraa valtion menoihin.


Syyrian ilmatilaa ehdottomasti vältettävä – "Ei tiedetä milloin risteilyohjuksia on ilmassa ja mikä on niiden kohde" MTV 14:54 11.04

Suomalainen lentoyhtiö Finnair on reitittänyt uudelleen yhden lentoreitin Euroopan lentoturvallisuusviraston EASA:n varoituksen vuoksi.


HS: Valtio voi saada yllättäen 1,5 mrd € josta hallitus neuvottelee kehysriihessä uusisuomi 08:45 11.04

Hallitus on neuvotellut kehysriihessä noin 1,5 miljardin euron yllätyspotista, jonka valtio voisi saada valtion rahoitusyhtiö Finnveralta, kertoo Helsingin Sanomat.


HS: Valtiolle tulossa 1,5 miljardin yllätyspotti? iltalehti 08:37 11.04

HS:n mukaan valtion omistama rahoitusyhtiö Finnvera saattaa maksaa yhdellä kertaa valtiolle velkansa, 1,5 miljardia euroa. mukaan pääministeri Juha Sipilän (kesk) hallitus on neuvotellut kehysriihessä noin 1,5 miljardin euron yllätyspotista valtiolle. Asian on vahvistanut kaksi keskusteluja tuntevaa lähdettä. 1,5 miljardin euron kertaluonteinen tulo olisi hallitukselle toivottu liikkumavara, jolla se voisi esimerkiksi lyhentää edelleen valtionvelkaa, tehdä verouudistuksia tai muita panostuksia.


Kaurasta tulossa Suomen ykkösvilja ohi rukiin – "Finnish oats on maailmalla jo käsite" MTV 19:16 10.04

Kaura on nousemassa ohran ohi Suomen viljellyimmäksi viljakasviksi tulevan satokauden aikana, arvioi MTK:n vilja-asiantuntija. Sen lisäksi kauran elintarvikekäyttö on noussut rukiin elintarvikekäytön ohi. Investointeja on tehty kauraan viime vuosina kymmenillä miljoonilla.


Sulkapallon Finnish Openin finaalit käynnissä – katso suorana lähetyksenä ISTV:ssä! iltasanomat 12:31 08.04

ISTV näyttää sulkapallon Finnish Openin finaaliottelut Vantaan Energia Areenalta suorana lähetyksenä sunnuntaina 8.4.2018 kello 10 alkaen.


Sulkapallon Finnish Open – katso finaalit suorana lähetyksenä ISTV:ssä! iltasanomat 07:27 08.04

ISTV näyttää sulkapallon Finnish Openin finaaliottelut Vantaan Energia Areenalta suorana lähetyksenä sunnuntaina 8.4.2018 kello 10 alkaen.


Pariskunnan Rooman-matkalle päätyi pelkkä laukku: Uskomaton vyyhti sai alkunsa lennon peruuntumisesta iltalehti 21:28 06.04

Finnairin mukaan osa lennoista jouduttiin lähettämään matkaan ilman laukkuja tai purkamatta. Veeran ja hänen poikaystävänsä Rooman-matka ei päässyt helmikuussa koskaan kunnolla edes alkamaan. Uskomaton tapahtumavyyhti sai alkunsa, kun Veera sai aamupäivällä tekstiviestillä ilmoituksen lennon myöhästymisestä Finnairilta. Lennon piti lähteä torstaina 1. helmikuuta kello 16:30, mutta se oli siirretty lähteväksi kello 18:45. Veera ja hänen poikaystävänsä pääsivät vihdoin koneeseen klo 19, mutta kone ei suinkaan noussut ilmaan. Matkustajia istutettiin koneessa reilut kolme tuntia, minkä jälkeen tuli ilmoitus, että lento oli kokonaan peruttu. Syyksi koneen kapteeni ilmoitti sen, että miehistön työaika olisi ylittynyt, jos lento olisi lennetty.


Sumu estää Finnairin lentoa lähtemästä - Kävi jo pyörimässä Tallinnan yllä, nyt jumittaa Helsinki-Vantaalla iltalehti 11:13 05.04

Heikko näkyvyys hankaloittaa lentoliikennettä etelänaapurissa. Finnairin lento Tallinnaan on tehnyt aamulla hukkareissun suunnatessaan alkuperäisen suunnitelman mukaan kohteeseen ennen kello kahdeksaa. Lento AY1011 lensi kyllä Tallinnan ylle, mutta joutui jäämään kaupungin yläpuolelle kiertämään ympyrää laskeutumislupaa odotellen: sankka sumu on hankaloittanut lentoliikennettä aamun aikana. Lopulta lupaa ei heltynyt lainkaan, vaan pieni potkurikone matkustajineen joutui kääntymään ympäri ja palaamaan Helsinkiin. Finnairin viestintäjohtaja Päivyt Tallqvistin mukaan kone on yhä Helsingissä odottamassa sään selkenemistä.


ISTV näyttää huippusulkapalloa – Finnish Openin finaalit suorana! iltasanomat 16:01 04.04

Sulkapallon Finnish Open kerää Suomen parhaat pelaajat ja nipun kovia ulkomaalaisia Vantaan Energia Areenalle tulevana viikonloppuna. ISTV näyttää finaaliottelut suorana sunnuntaina 8.4.2018 kello 10 alkaen.


Huono näkyvyys myöhästyttää lentoliikennettä vain hieman - Finavia: ”Erittäin hyvä tilanne” iltalehti 14:51 02.04

Hankalan sään on odotettu haittaavan lentomatkustajia vieläkin enemmän, mutta toistaiseksi ainoastaan Finnair on perunut lentojaan. Video: Lentoasemalla odottelevat matkustajat kertovat peruuntumisista. Sakean lumipyryn vuoksi heikentynyt näkyvyys haittaa lentoliikennettä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Talvisää on pitänyt lentomatkustajia varpaillaan, kun lumipyryn ja ennustetun tuulen vaikutuksia liikenteeseen on arvuuteltu eilisestä lähtien.


Finnkinon ja Tempurin aprillipilasta syntyy parempaa asiakastyytyväisyyttä iltalehti 09:01 02.04

Sunnuntaina julkaistu tieto sänkyjen korvaamisesta vuoteilla Finnkinon elokuvateattereissa oli Finnkinon, Tempurin ja Iltalehden yhteinen aprillipila. Finnkinon ja Tempurin 1.4.2018 julkaistussa yhteistiedotteessa kerrottiin Finnkinon varustelevan kaikki elokuvateatterit Tempur - moottorivuoteilla tuolien sijasta. Pila tehtiin yhteistyössä Iltalehden kanssa. Kaikkia teattereita ei olla siis suinkaan muutamassa moottorisängyillä varustelluiksi, mutta Finnkino innostui ideasta. - Vitsi sai alkunsa yrityksemme saamasta Tempur Turkin -tiedotteesta, jossa kerrottiin istanbulilaisen elokuvateatterin varustaneen salinsa Tempur-vuoteilla, sanoo Tempur Suomen digitaalisen markkinoinnin markkinointipäällikkö Eva-Maria Vogasianos.


Nollakeli lentoliikenteelle kaikkein hankalin, Finnair perui lennot kokemuksesta - Finavian talvitoiminta täysvalmiudessa iltalehti 09:00 02.04

Finnair perui jo sunnuntaina paljon lentoja tämän päivän sään takia. Yhtiö on kuluvan talven aikana perunut ennakkoon lentoja, jos sääennuste näyttää sitä, että sää tulee vaikuttamaan kentän toimintaan. Lumimyräkkä ei ole aiheuttanut vielä muita peruutuksia kuin ennakoidusti perutut lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Myöskään myöhästymisistä ei ole raportoitu. Finavian tiedotuksesta kerrotaan, että vielä sää ei ole vaikuttanut.


Ainakin nämä 38 maanantain lentoa Finnair peruu - katso koko lista iltalehti 22:25 01.04

Muut lentoyhtiöt eivät ole vielä tiedottaneet maanantain tilanteesta. Listalle mahtuu kohteita niin kotimaasta kuin kaukaa Aasiasta. Peruutusten taustalla ovat huonot sääolot.


- ”edes psykoosi ääntä - Hjallis jumbosta mestariksi kädet, mitä Kokoomukselta menestystä tähtihakkurin johdolla Naiset Krista Pärmäkosken puolue nosti kanteen puunrungon paksuiset Suikkanen toteutti ihmeen suurin risteilyalus lähti Syytä katsoa Väyrysen uudet suunnitelmat Vuoden ylin

Uutiset