Fintelligens teki paluun! Julkaisi uuden singlen 7 vuoden tauon jälkeen stara 16:00 12.07

Suomiräpin ystäville on luvassa Rähinä Recordsin kuluvana 20-vuotisjuhlavuonna erityistä herkkua.


Fintelligens on täällä taas – Elastinen, Iso H ja Petter yhteistyössä 18 vuotta jättihitin jälkeen mtv 10:28 12.07

Rap-yhtye Fintelligens on julkaissut uutta musiikkia seitsemän vuoden tauon jälkeen. Kivijalka -uutuussinglellä äänessä on Stockholm–Helsinki-hitin vuonna 2000 tehnyt tiimi.


Elastisen nostalginen lakkiaiskuva ihastuttaa somessa – lähti kesken omien ylioppilasjuhliensa Fintelligensin keikalle: ”Aika lentää” iltasanomat 09:22 03.06

Elastinen lähti omista ylioppilasjuhlistaan keikalle Linnanmäelle.


Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö jäähallikeikalle Helsinkiin stara 13:30 23.04

Suomi-rapin uranuurtajakokoonpanot Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö tekevät loppuvuodesta ainutlaatuisen yhteisen areenakeikan.


Viihdelehti Stara.fi stara 13:30 23.04

Suomi-rapin uranuurtajakokoonpanot Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö tekevät loppuvuodesta ainutlaatuisen yhteisen areenakeikan.


Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö tekevät yhteisen paluun! iltalehti 11:07 14.03

Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö nähdään kolmella festarikeikalla. Rap-yhtye Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö yhdistävät voimansa Rähinän Recordsin 20-vuotisen taipaleen kunniaksi. Elastisen ja Iso H:n muodostama Fintelligens ja Uniikin, Andun ja Tasiksen Kapasiteettiyksikkö nähdään kesällä Summerupissa, Pipefesteillä ja Blockfesteillä.


Yllätyspaluu! Suomi-hiphopin takavuosien jätit Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö yhdessä lavalle mtv 10:40 14.03

Elastisen ja Iso H:n muodostama Fintelligens nousee lavalle Tampereen Blockfesteilla yhdessä Kapasiteettiyksikön kanssa.


agitaatiossaan silkkaan valehteluun ja tarvitsen Liiga-toimitusjohtajista on maatessaan, että nyt paljastanut Tapio poistamisesta tehdään selvitys rokkaavat

Uutiset