Hävittäjäaluksen ja konttilaivan törmäyksessä kuolleet USA:n laivaston jäsenet nimetty iltasanomat 10:35 19.06

Yhdysvaltain laivasto on nimennyt seitsemän laivastonsa jäsentä, jotka kuolivat hävittäjäalus USS Fitzgeraldin ja Filippiinien lipun alla purjehtineen konttialus ACX Crystalin törmäyksessä viikonloppuna.


Yhdysvaltain laivasto vahvistaa: USS Fitzgeraldin kadonneiden miehistön jäsenten ruumiit löydetty iltasanomat 03:02 19.06

Yhdysvaltalaishävittäjä oli upota mereen törmättyään lauantaina konttialukseen.


Yhdysvaltain laivasto vahvistaa: USS Fitzgeraldin kadonneiden miehistön jäsenen ruumiit löydetty iltasanomat 03:02 19.06

Yhdysvaltalaishävittäjä oli upota mereen törmättyään lauantaina konttialukseen.


Yhdysvaltain laivaston aluksen törmäyksessä kadonneet löydetty kuolleina iltalehti 05:35 18.06

Yhdysvaltain laivaston ohjushävittäjä törmäsi rahtialukseen lähellä Japania lauantaina. Yhdysvaltalaishävittäjä USS Fitzgeraldin kadonneet miehistön jäsenet on löydetty kuolleina laivan tulvineista osioista, kertoo Wall Street Journal. Ohjushävittäjä joutui lauantaina aamuyöllä törmäyskurssille Filippiinien lipun alla purjehtineen rahtialuksen kanssa lähellä Japanin rannikkoa. yli 200-metrinen rahtilaiva osui sota-alusta kylkeen, ja USS Fitzgerald kärsi silminnähtäviä vaurioita. Seitsemän Yhdysvaltain laivaston jäsentä ilmoitettiin onnettomuuden jälkeen kadonneiksi, ja etsinnät jatkuivat sunnuntaille.


USA:n sotalaiva törmäsi filippiiniläisalukseen lähellä Japanin rannikkoa iltalehti 00:47 17.06

Mediatietojen mukaan amerikkalaisaluksen ja rahtilaivan törmäyksessä on loukkaantunut useita ihmisiä. Yhdysvaltain laivaston hävittäjä on törmännyt filippiiniläiseen kauppa-alukseen Japanin Yokosukan koillispuolella lauantaina aamuyöllä, kertoo muun muassa uutistoimisto Reuters. Uutistoimisto AFP:n mukaan useita ihmisiä on loukkaantunut. USA:n laivaston lausunnon mukaan sota-aluksen, USS Fitzgeraldin, miehistön vammoja tutkitaan parhaillaan.


USA:n sotalaiva törmännyt filippiiniläisalukseen lähellä Japanin rannikkoa iltalehti 00:47 17.06

Mediatietojen mukaan amerikkalaisaluksen ja rahtilaivan törmäyksessä on loukkaantunut useita ihmisiä. Yhdysvaltain laivaston hävittäjä on törmännyt filippiiniläiseen kauppa-alukseen Japanin Yokosukan koillispuolella, kertoo uutistoimisto Reuters. Uutistoimisto AFP:n mukaan useita ihmisiä on loukkaantunut. USA:n laivaston lausunnon mukaan sota-aluksen, USS Fitzgeraldin, miehistön vammoja tutkitaan parhaillaan.


Tornadot tuhosivat koteja ja tappoivat Yhdysvalloissa: "Ihmisten päälle kaatui seiniä" iltalehti 11:39 17.05

Pyörremyrskyt riepottelivat Oklahomaa ja Wisconsinia tiistai-iltana. Ainakin kaksi ihmistä kuoli ja kymmenet asuintalot tuhoutuivat, kun tornadot kiihdyttivät läpi Oklahoman ja Wisconsinin osavaltioiden tiistai-iltana Yhdysvalloissa. Vakavat pyörremyrskyt riepottelivat myös muita osavaltioita: Kansallinen sääpalvelu ilmoitti yhteensä 20 tornadosta Texasissa, Oklahomassa, Kansasissa, Nebraskassa ja Wisconsinissa. Luoteis-Wisconsinissa yksi ihminen kuoli ja 25 loukkaantui, kun tornado iski asuntoautoalueelle, kertoi CNN. Barron Countyn sheriffin Chris Fitzgeraldin mukaan loukkaantumiset vaihtelevat naarmuista vakaviin vammoihin.


Uutiset