Sopimus tuli: Ikääntyvän Fleuryn kallis jatkosopimus on Golden Knightsille riski ja siunaus jatkoaika.com 10:00 16.07

Marc-André Fleurylla on mahdollisuus nousta kultiksi Las Vegasissa, mutta vasta solmitun jatkosopimuksen alkaessa hän on jo 34-vuotias. Fleuryn kallis sopimus on Vegas Golden Knightsille riski, sillä organisaatio luottaa suuresti ikääntyvän kanadalaisen suoritustason säilymiseen.


NHL:n sensaatioseura solmi jatkosopimuksen tähtimaalivahtinsa kanssa iltasanomat 10:23 14.07

Marc-Andre Fleury pelasi loistavan kauden tulokasseuran maalilla.


Golden Knightsin tähtivahti Fleury jatkosopimukseen ? tienaa keskimäärin seitsemän miljoonaa dollaria kaudessa jatkoaika.com 20:55 13.07

Marc-André Fleury ja Vegas Golden Knights tekivät kolmivuotisen jatkosopimuksen, joka pitää maalivahdin seurassa vuoteen 2022 saakka.


NHL:n pudotuspelien kärkivahtien taso on ollut 2010-luvulla korkea ? Fleuryn huippukevät kestää vertailun jatkoaika.com 12:00 17.06

Marc-André Fleuryn hurja pudotuspelikevät Vegas Golden Knightsin maalin suulla ei päättynyt mestaruusjuhliin, mutta kanadalainen oli kovassa vireessä ottaen huomioon myös koko 2010-luvun pudotuspelien kärkivahdit.


Finaalisarjan veräjänvartijat vertailussa ? Tulikuuma Fleury palasi maan pinnalle, Holtby kukisti virkaveljensä jatkoaika.com 10:00 13.06

Braden Holtby ja Marc-André Fleury olivat pudotuspeleissä joukkueidensa kantavia voimia. Kummankin kausi huipentui Stanley Cup -finaaleihin, joissa Holtby oli virkaveljeään askeleen edellä, vaikka Fleury loisti kirkkaana koko pudotuspelien otannalla.


Tässä on Vegasin tuhkimotarinan ylivoimainen ykköshahmo – ylsi Dominik Hasekin saavutukseen iltasanomat 23:40 02.06

Nyt se kuulostaa naurettavalta, mutta vielä pari vuotta sitten Marc-André Fleurya pidettiin veskarina, joka ei pysty kannattelemaan joukkuettaan pudotuspeleissä, kun pelit kovenevat.


Marc-Andre Fleury odottaa Ovetshkinin kohtaamista – "Hänellä on liigan paras laukaus" MTV 12:10 28.05

Maailman kovimman jääkiekkoliigan NHL:n laajennusjoukkue Vegas Golden Knights pelaa ensimmäisellä kaudellaan Stanley Cupin finaaleissa Washington Capitalsia vastaan. Vegasia pystyssä pitänyt maalivahti Marc-Andre Fleury on ylpeä ollessaan osa tätä tarinaa.


Pudotuspeliennakko: Ovetškin ja Kuznetsov yrittävät haavoittaa Golden Knightsia murentamalla Fleuryn huippuvireen jatkoaika.com 11:00 28.05

NHL saa uuden mestarin, kun Vegas Golden Knightsin sensaatiomainen kausi huipentuu Stanley Cup -finaaleihin Washington Capitalsia vastaan. Ottelusarja on lähtökohtaisesti tasainen, ja kummallakin joukkueella on realistiset mahdollisuudet mestaruuteen.


NHL 65:00 -podcast ? Pysäyttääkö Marc-André Fleury jälleen Washington Capiltalsin? jatkoaika.com 09:00 28.05

Stanley Cup -finaalit ovat täällä! NHL-kautta on jäljellä enää maksimissaan seitsemän peliä, kun kaksi parasta joukkuetta on seuloutunut loppuottelusarjaan. Ainoa varma asia alkavissa finaaleissa on se, että NHL saa uuden mestarin.


Marc-André Fleury on Golden Knightsin tärkein pelaaja ja vahvin ehdokas Conn Smythe Trophyn saajaksi jatkoaika.com 12:00 27.05

Marc-André Fleuryn sensaatiomaiset otteet pudotuspeleissä ovat suurin syy siihen, että laajennusjoukkue Vegas Golden Knights pelaa Stanley Cup -finaaleissa. Fleury on myös vahvin ehdokas pudotuspelien arvokkaimman pelaajan palkinnon, Conn Smythe Trophyn, saajaksi.


NHL:n pudotuspeleissä yksi on ylitse muiden – ”NHL:n paras maalivahti” iltasanomat 07:31 19.05

Marc-Andre Fleury on ilmiömäisessä kevätvireessä.


NHL-yö: Maalivahdit esillä hyvässä ja pahassa ? Golden Knights vei sarjansa katkolle jatkoaika.com 06:53 19.05

Marc-André Fleury ja Reilly Smith olivat illan juhlituimmat sankarit, kun Vegas Golden Knights päihitti Winnipeg Jetsin kolmannen kerran peräjälkeen ja siirtyi ottelusarjassa 3?1-johtoon. Illan antisankareina puolestaan toimivat Jets-puolustaja Dustin Bufyglien sekä voittomaalin helpohkosti selkänsä taakse päästänyt Connor Hellebuyck.


Vegas Golden Knightsin NHL-tähdeltä upea ele voitto-ottelun jälkeen MTV 21:07 18.05

 Vegas Golden Knightsin maalivahti Marc-Andre Fleury on varsin pidetty persoona NHL-fanien keskuudessa. 33-vuotias veskari nousi jälleen positiivisella tavalla otsikoihin, kun Golden Knights löi Winnipeg Jetsin 4–2 NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa.


Käsittämättömiä torjuntoja ja uskomattomat tilastot – NHL-tähti Marc-Andre Fleury on hirmuvireessä iltasanomat 11:10 17.05

Marc-Andre Fleury on torjunut uskomattoman kevään.


Patrik Laine ja Winnipeg-tykit pysähtyivät tulikuumaan muuriin – Vegasin sensaatiotarina kulminoituu tähän tähteen MTV 07:51 15.05

Marc-Andre Fleury loistaa Vegas Golden Knightsin isona tähtenä. Fleury on tällä hetkellä koko uransa parhaan kevään keskellä.


Patrik Laineellakin meni sormi suuhun - Jets törttöili kotiyleisönsä kauhistukseksi iltalehti 05:50 15.05

Winnipeg Jets hölmöili, Vegas Golden Knights kiitti ja tasoitti voitot 1-1:een. Jetsillä olisi ollut oiva tilaisuus mennä NHL:n läntisen konferenssin välierissä johtoon voitoin 2-0, mutta Golden Knightsin erinomainen puolustuspelaaminen ja Jetsin kiekonmenetykset romuttivat Patrik Laineen ja kumppanien toiveet toisen kotivoiton ottamisesta. Golden Knights aiheutti maalivahtinsa Marc-Andre Fleuryn johdolla Jetsille 1-3-tappion sarjan siirtyessä nyt kahden ottelun ajaksi Las Vegasiin. Voitot ovat 1-1. Paikka Stanley Cupin loppuotteluihin irtoaa neljällä voitolla.


Patrik Lainellakin meni sormi suuhun - Jets törttöili kotiyleisönsä kauhistukseksi iltalehti 05:50 15.05

Winnipeg Jets hölmöili, Vegas Golden Knights kiitti ja tasoitti voitot 1-1:een. Jetsillä olisi ollut oiva tilaisuus mennä NHL:n läntisen konferenssin välierissä johtoon voitoin 2-0, mutta Golden Knightsin erinomainen puolustuspelaaminen ja Jetsin kiekonmenetykset romuttivat Patrik Laineen ja kumppanien toiveet toisen kotivoiton ottamisesta. Golden Knights aiheutti maalivahtinsa Marc-Andre Fleuryn johdolla Jetsille 1-3-tappion sarjan siirtyessä nyt kahden ottelun ajaksi Las Vegasiin. Voitot ovat 1-1. Paikka Stanley Cupin loppuotteluihin irtoaa neljällä voitolla.


Pudotuspeliennakko: Edes Fleuryn huippuvire ei pelasta Golden Knightsia Jetsin pelottavalta hyökkäykseltä jatkoaika.com 11:00 12.05

Ennen tätä kevättä sekä Jetsin että Golden Knightsin yksittäisten otteluvoittojen sarake pudotuspeleissä näytti pyöreää nollaa. Nyt molemmat joukkueet ovat neljän voiton päässä paikasta Stanley Cup -finaaleissa. Jetsin hyökkäyksen laajuus antaa joukkueelle lähtökohtaisen edun konferenssifinaaleihin.


Las Vegasin maalivahti Fleury käsikirjoittaa NHL:n satutarinaa: ”Tämä on suuri saavutus” iltasanomat 12:16 07.05

Kesän 2003 NHL-varaustilaisuuden kärkinimeä pidettiin aikoinaan kypsymättömänä suurlupauksena.


Fleury vastaan Jones: Sharks-torjuja on enemmän nostanut tasoaan ja kannatellut joukkuettaan jatkoaika.com 11:30 26.04

Pudotuspelien toisella kierroksella kohtaa NHL:n kaksi kuuminta maalivahtia. Vegas Golden Knightsin Marc-Andre Fleury on pitänyt kaksi nollapeliä ja päästänyt vähemmän maaleja, mutta San Jose Sharksin Martin Jones on torjunut Fleurya vaikeampia laukauksia ja parantanut suoritustasoaan runkosarjasta merkittävästi.


Abraham Lincolnin oli kotiavauksessaan murskaavan Oula Palveen kolmen sängystään ”neitsytmorsiameksi” toistuvasti, nyt vapauteen – ”Käsittämätöntä”

Uutiset