Teini hurjasteli juovuksissa golfkentällä – törmäsi lopulta hiekkaesteeseen stara 07:20 16.06

Floridalainen Jack Robertson sai humalaisen päähänpiston, ja lähti ajamaan autollaan


Viihdelehti Stara.fi stara 07:20 16.06

Floridalainen Jack Robertson sai humalaisen päähänpiston, ja lähti ajamaan autollaan


Nyt on pidätetyllä osuva nimi: Amerikkalainen Crystal Methvin pidätettiin huumeista - arvaatko mistä aineesta oli kyse? MTV 13:50 03.06

Floridalainen nainen jäi kiinni huumeista. Tämä tavanomainen uutinen on levinnyt maailmalle pidätetyn naisen nimen vuoksi. 


Vuosisadan kilarit! Tyttöystävä tuhosi asunnon halausten takia stara 15:30 22.05

Floridalainen Kristy Misty Mudd on joutunut vankilaan väkivaltaisen käyttäytymisen vuoksi.


Varoitus! Video voi järkyttää: Opettaja määräsi oppilaansa hukuttamaan kaksi pesukarhua ja pussirotan MTV 23:41 17.05

Floridalainen opettaja määräsi oppilaansa hukuttamaan kaksi pesukarhua ja pussirotan oppitunnilla. Tapaus sattui Ocalan pikkukaupungissa osavaltion pohjoisosassa. Tapahtuma on herättänyt tyrmistystä oppilaissa ja näiden vanhemmissa sekä aiheuttanut viranomaistutkinnan.


Piinaavan korvakivun syy selvisi – torakka löytyi naisen korvakäytävästä stara 18:00 10.05

Floridalainen Katie Holley heräsi eräänä aamuna ikävään korvakipuun. Hän otti


Floridalaismies katosi sup-laudallaan merelle - miehellä yli puolen miljoonan dollarin elatusmaksuvelat iltalehti 14:20 30.03

Miehen serkku epäilee, että tämä on saattanut velkojensa vuoksi kadota tahallaan. Floridalainen Constantine Theoharis, 52, nähtiin viimeksi maaliskuun 20. päivänä, kun mies meloi sup-laudalla aamutuimaan valtameressä kotinsa Fort Lauderdalen liepeillä, kertoo ABC News. Theoharis on ollut eronnut vuodesta 2008 saakka, josta hänelle on koitunut yli 549 000 dollarin velkataakka.


Mysteeri valtamerellä: Eronnut mies katosi SUP-lautaillessaan – elatusapuvelkaa 549 000 dollaria MTV 13:09 29.03

Floridalainen kiinteistönvälittäjä on kadonnut SUP-lautaillessaan, kertoo ABC News. Eronnut mies on velkaa yli puoli miljoonaa dollaria elatusapua.


Vaimon kilarit veivät vankilaan – suuttui vuosipäivän unohtamisesta stara 19:00 26.03

Floridalainen vaimo on saanut lähestymiskiellon aviomiehelleen ja lapsensa isälle. 35-vuotias


Oliko tässä vuoden vaikuttavin puhe? Floridalainen opiskelija lausui ammuskelun uhrien nimet ja pysyi vaiti yhtä pitkään kuin verityö kesti MTV 13:47 26.03

Kahdeksantoista vuotias Emma González piti lauantaina Washingtonissa tunteita riipivän ja erittäin havainnollistavan aseiden vastaisen puheenvuoron.


Teinien välille tuli riitaa tytöstä – toinen hakkasi ystävänsä kuoliaaksi pesäpallomailalla MTV 08:43 22.03

Floridalainen 15-vuotias poika kuoli 16-vuotiaan toverin hakattua häntä useita kertoja pesäpallomailalla. Pojat olivat aiemmin olleet ystäviä.


Floridan kouluampujan veli pidätettiin: Mennyt toistuvasti koululle, jossa isoveli murhasi 17 ihmistä iltalehti 22:22 20.03

Zachary Cruz on vieraillut veljensä luona vankilassa keskustelemassa siitä, miten kuuluisa veli nyt on. Floridalainen tuomari on määrännyt kouluampuja Nikolas Cruzin veljen vangittavaksi 500 000 dollarin takuita vastaan, mikäli hän menee vielä kerran koululle, jolla hänen veljensä murhasi 17 ihmistä. Zachary Cruz, 18, on syyttäjien mukaan käynyt ilman lupaa kolme kertaa Parklandin koulun kampuksella helmikuun 14. päivänä tehdyn joukkomurhan jälkeen. Zachary on kertonut poliiseille menneensä Marjory Stoneman Douglasin lukion kampukselle Floridassa "pohtimaan kouluampumista ja uppoutumaan siihen". Hänet pidätettiin maanantaina kampukselta skeittaamassa.


23.7.2018 5-vuotiaat leluhelikopteri – Suomessa perjantaina klo

Uutiset